| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Prş Eyl 29, 2005 2:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
YA BEYZA BİLİYOSUN ARTIK AZIMI BOZUCAM BEN BURAMA KADAR GELDİ AYDIN DAKİ ORGANİZATORLER Bİ İŞE YARAMAZ BEN BUNU DİYORUM EGER DEVAM EDERSEM AZIMI BOZUCAM YAAA BU KADAR COK SİNİRLİYİM AYDIN BELEDİYESİNE VE TUM AYDIN DAKİ YETKİLİLEERE BU KADAR DA HAFİF E ALINMAZ YAAA ZARDANADAM
neden bu kadar kızgınsın sinirlisin diyen olursa acıklamam yaparım özel... _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
Sartorious zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 30, 2005 9:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Kimmiş lan bu aydın beleyide başkanı.gidip konuşam hmn.nası orkemi kızdırır! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2005 8:59 am Mesaj konusu: |
|
|
ilhami ortekin diye dallamanın biri aydın da kurtulus konserşinde sahne gorevlisiydim adam daha davul la bas gitar sesini ayırt edemiyooo sonrada benim müzik kulam iyi diyo banaaaa yaa ub daha bitanesi alaaam cıldırmak uzeriyim laaaaan burda.... _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan zardanüye

|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2005 9:20 am Mesaj konusu: |
|
|
arakadaşlar ben bi öneride buluncam ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. adnan menderes üniversitesinde okuyanınız falan vardır herhalde. üniversite çatısı altında bi organizasyon yapsanız daha kolay olabilir diye düşünüyorum. _________________ leave me alone don't want your promises no more
cause rock n' roll is my religion and my law
won't ever change, may think it's strange
you can't kill rock n' roll, it's here to stay |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2005 9:25 am Mesaj konusu: |
|
|
saol cihan ben o okulda bi grubun davulcusuyum cok denedik ama orda da bişi diyen yok kac defa bahar senliklerinde tanıtıma gittim kac defa gittim dinlettim calısmalaraımıza caırdım dinlediler gorduler ama zardanadam ın gucunu fark eden yok diyorum ya cıldırmak uzereyim... _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
beyza zardanüye

|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2005 9:56 am Mesaj konusu: |
|
|
| evet o iş pek olcak gibi değil burdaki her şey odun!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan zardanüye

|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2005 9:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Sizin işiniz zor ya. Bu kadar zardanadam sevgisine rağmen onları canlı dinleyememek kötü bir durum tabi. _________________ leave me alone don't want your promises no more
|
| Başa dön |
|
 |
beyza zardanüye

|
Tarih: Pzr Ekm 02, 2005 11:02 am Mesaj konusu: |
|
|
ya ezdin direk bizi yaaa  |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan zardanüye

|
Tarih: Pzr Ekm 02, 2005 11:49 am Mesaj konusu: |
|
|
yok ya ezmek değil amacım. olur mu öle şey?
yanlış mı söledim? ezmeye çalışsam gittiğim bütün zardanadam konserlerini ballandıra ballandıra anlatırım. istanbul'da gitmediğim pek konserleri yok. hem sizi daha çok mücadeleye sevk adar yazdıklarım aydın'daki bir zardanadam konseri için.  _________________ leave me alone don't want your promises no more
|
| Başa dön |
|
 |
tolgaorhon zardanüye

|
Tarih: Pzr Ekm 02, 2005 1:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yillar once Konya'ya pek oyle grup felan gelmezdi. Simdiki durumu bilmiyorum ama biz albumleri bulmak icin bile zorluk ceker onun icin Ankara'ya Istanbul'a felan giderdik.
Sonunda Konya'ya gelip giden olmayinca biz de kendi konserlerimizi vermeye baslamistik. Ama bir kac arkadasimiz alternatif bir cozum getirerek kendileri konser organizasyonu yapmaya ve sevdikleri gruplari getirmeye basladilar.
Kolay olmadigini biliyorum. Ama eger gercekten sehrinizde dinlemek istediginiz gruplar olursa ya kendiniz bir organizasyon yapmayi deneyin, veya bunu yapabilecek kisilere topluca istekte bulunun. Ise yaradigini biliyorum. _________________ Sevgi bazen bir öpücükte, bazen de bir damla gözyaşındadır
/* You are not expected to understand this */ |
|
| Başa dön |
|
 |
beyza zardanüye

|
Tarih: Sal Ekm 04, 2005 3:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ya bi kere bi müzik markette konsreleri düznleyen abiye rastladım ve zardanadamı çağırın falan dedim hemen bana direk 10 milyar bul getirelim dediler ve ordaki biri konsere bi sen gelirsin bi ben kimse olmaz yani dedi. kısacası beni sinir ettiler!! az olursa olsun önemli olan samimiyet... |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan zardanüye

|
Tarih: Sal Ekm 04, 2005 4:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bana 10 milyar verin Iron Maiden' ı getireyim ( Abarttığımın farkındayım ) _________________ leave me alone don't want your promises no more
|
| Başa dön |
|
 |
tolgaorhon zardanüye

|
Tarih: Sal Ekm 04, 2005 4:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Beyza,
O kizdigin abiye biraz da hak veriyorum dogrusu. Konser duzenlemek cok da ucuz bir sey degil. Iyi ses ve isik duzeni kiralayacaksin, salon kirasi var, gruplarin yol, masraf ve ucretleri var, izindir sudur ucretleri, afis, bilet ve promosyon giderleri vs. Bunlara karsilik da tek gelir gelen seyirci. Eger yeterli seyirci olmaz ise olaydan zarar etmeden cikmak imkansiz.
Bir alternatif olarak aydindaki zardanadam dinleyenleri bulusturup bir sayi elde edip oyle gidip organizasyon sirketleri ile konusmak. Eger herkesden istek gelir ise dusunebilirler. Ama bu cok da kolay bir is degil.
Bir baska alternatif eger uygun bir bar var ise (yeterince genis, ses ve isik sistemi olan, uygun muzik tarzinda) o zaman o bar yoneticilerii ile konusulabilir. O zaman masraflar daha az olur sanirim. Ama yine belli bir seyirci sayisinin gelcegine inanmasi gerekir bar sahiplerinin.
Son bir alternatif ise sehirde hali hazirda yapilan festivaller. Universitenin, belediyenin ve diger kuruluslarin festivallerini bulup bunlarin organizatorleri ile konusmak. Sonucta festivallerde pek cok sey onceden hazirlanmis olacagi icin tek bir konserden daha kolay bir organizasyon yapilabilir.
Baska alternatifler de olabilir ama cok uzun zamandan beri bu islerden uzak oldugum icin aklima baska fikirler gelmedi. _________________ Sevgi bazen bir öpücükte, bazen de bir damla gözyaşındadır
/* You are not expected to understand this */ |
|
| Başa dön |
|
 |
moonspell zardanüye

|
Tarih: Cum Ekm 07, 2005 10:38 am Mesaj konusu: |
|
|
merhaba arkdaslar bende bir organizatorum aydın a lord un yanına geldim zardanadam konseri ayarlamak için fakat sunu soliyim aydın a bundan sonra lord istemediği surece gelmem cunku oradaki organizatorler cok anlayısız ve cok havalılar kendilerini bişi sanıyolar halbuki tum konserleri aydın dan duzenliyorlar ve cok boktan gruplar getiriyorlar ben lord un yanında 1 ay kadar kaldım o 1 ay içersinde 3 defa mor ve ötesi geldi toplasan 3 konser boyunca en fazla 1 bucuk saat kaldılar ewet 3 konser toplamı 1 bucuk saati gecmez...ayrıca aydın da müziğin gelişmemesinin nedenide aydın da ki amator ruhlara onem verilmiyor ve aydın da studyo yok burdan sayın ergin özler e sesleniyorum aydın a bir studyo ....
beyza ya biraz hak vermek lazım sanırım o dediği kişiyle ben gorustum eger o kişiyse o adam bişiden cakmıyo beyza  |
|
| Başa dön |
|
 |
moonspell zardanüye

|
Tarih: Cum Ekm 07, 2005 10:42 am Mesaj konusu: |
|
|
bu arada lord un sayesinde ve diğer beyza,alcohol-free vs... arkdasları aydın da cok guzel bir zardanadam kitlesi olusturmuslar zardanadam şehrin de alcohol free nin bir sözü vardı " AYDIN KUCUK FAKAT İSTİHBARAT BUYUK" gercekten ben bunu aydın da kaldıgım 1 ay boyunca gordum lord a burdan cok tessekurler... ve beyza ya ve alcohol-free ye cunku aydın da cok buyuk bir zardanadam desteği var unutmayalım bunu ...
tolga orhon sbence aydın a uğra ama buradaki zardanadam destekçilerine ugramanı tavsiye ederim ama aydın bazı yonlerinden berbat bir yer bunu soylemeden gecemeyeceğim aynı zamanda  |
|
| Başa dön |
|
 |
|