| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Cmt Tem 22, 2006 7:55 am Mesaj konusu: Dağıtım Olmayacakmı |
|
|
albümün arşivlenmesi bir yana albumun dağıtımı olmayacakmı yani zardanadam kalbim yok a dair elle tutulur gözle görülür bir cd olacakmı  _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan zardanüye

|
Tarih: Cmt Tem 22, 2006 8:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Tabi ki olacak. Ağustos başında başlayacak dağıtım... _________________ leave me alone don't want your promises no more
cause rock n' roll is my religion and my law
won't ever change, may think it's strange
you can't kill rock n' roll, it's here to stay |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Cmt Tem 22, 2006 9:55 am Mesaj konusu: |
|
|
saol cihanım _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
Lacrimas zardanüye

|
Tarih: Cmt Tem 22, 2006 3:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Peki Orjinal CD'nin gönderilmesi için bir liste yapılmayacak mı ? Listede başlarda yerimizi alalım şimdiden 4 Gözle bekliyoruz Orjinalini.. |
|
| Başa dön |
|
 |
anjeliktim zardanüye

|
Tarih: Cmt Tem 22, 2006 4:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet 4gözle bekliyoruz ve orjinal cd elime geçmeden siteden indirmeyeceğim  _________________ tosbaaayım ve converse(!) giyiyorum flütüm de iyi sanırım mutluyum...gitsekte bitse,bitsede gitsek...
y4s2_3d10 |
|
| Başa dön |
|
 |
Rabit zardanüye

![]()
|
Tarih: Cmt Tem 22, 2006 5:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende orjinal albüm gelmeden indirmicem  _________________ her oLabiLite, basende olamıyabiLite... |
|
| Başa dön |
|
 |
seckin zardanüye

Kayıt: Feb 25, 2006 Mesajlar: 553 Nerden: istanbul-kütahya
|
Tarih: Cmt Tem 22, 2006 5:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben indirdim dayanamadım.
ama cd çalarıma koyup orjinal halini,sonra (repeat all) yapıp odamda karanlıkta oturmam gerek.albümleri böyle dinlerim ben. _________________ put your hand on a hot stove for a minute,
and it seems like an hour.
sit with a pretty girl for an hour,
and it seems like a minute.
that's relativity.
-albert einstein |
|
| Başa dön |
|
 |
SiMeTRi zardanüye

|
Tarih: Cmt Tem 22, 2006 5:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben de ben deee zaten diğer demoları bekçiye kaptırdık okulda bu defaa istemiyormm böle bişee  |
|
| Başa dön |
|
 |
rock_n zardanüye

Kayıt: Dec 02, 2005 Mesajlar: 7 Nerden: boqtan şehir istanbul..
|
Tarih: Cmt Tem 22, 2006 6:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende dayanamayıp indirenlerdenimm...cd takıp dinlemek mükemmel olur ama.. _________________ <div>Hiç bir Şey Kontrol Altında Deill..!</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
velocity zardanüye

|
Tarih: Cmt Tem 22, 2006 6:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
zaten albümün çıkmasıni zor bekledim başta bi 10 dk hayır orjinal cd si olmadan dinlemeyeceğim dedim ama bilgisayar gözümün önünde olunca dayanamadim işte kendimden utanıyorum Ama orjinal cd sinden o müziğin kalitesini alarak dinlemek için herşeyi yaparim eğer bi liste yapılcaksa o listede bende olmak istiyorummmm lütfennn  |
|
| Başa dön |
|
 |
seckin zardanüye

Kayıt: Feb 25, 2006 Mesajlar: 553 Nerden: istanbul-kütahya
|
Tarih: Cmt Tem 22, 2006 7:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar zardanadam@zardanadam.com adresine
adınız ve soyadınız
açık adresiniz
iliniz-ilçeniz
posta kodunuz
sabit telefon(cep hariç iş ya da ev)
bu bilgileri yollayın.kargo yoluyla ulaşacaktır.(istanbul'da en uzak mesafe 2-3 milyonmuş) _________________ put your hand on a hot stove for a minute,
and it seems like an hour.
sit with a pretty girl for an hour,
and it seems like a minute.
that's relativity.
-albert einstein |
|
| Başa dön |
|
 |
tolgaorhon zardanüye

|
Tarih: Cmt Tem 22, 2006 7:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba arkadaslar,
CD'ler'n nasil edinilecegini e-posta listesine gondermistik. Oraya uye olanlarin bu konuda bilgisi vardir. Fakat o kadar is arasinda daha siteye bu bilgiyi koyamadik. Seckin'e tesekkur ederiz bilgileri duyurdugu icin.
Birkac ekleme yapmam gerek. Birincisini adresinizi dogru olarak doldurdugunuzdan mutlaka emin olun. Ikincisi telefon olarak kesinlikle cep telefonu vermeyin. Eger sabi telefonunuz yoksa size ulasabilecek birinin (aileniz, arkadasiniz vs) sabit telefonunu verin. Kargo sirketleri sizi adreste bulamaz ise telefonla ulasmaya calisiyor. Cep telefonlarini ise aramiyorlar ve paket geri geliyor. Bu yuzden ulasilabileceginiz bir sabit telefon numarasi olmadan pakedin gonderilmesi pek olasi gorunmuyor.
Albumler, baskidan cikarsa Agustos basi itibari ile dagitilmaya baslayacak. _________________ Sevgi bazen bir öpücükte, bazen de bir damla gözyaşındadır
/* You are not expected to understand this */ |
|
| Başa dön |
|
 |
dennizmever zardanüye

|
Tarih: Cmt Tem 22, 2006 8:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
eyvallah abiler!
hadi hayırlı olsun! elinize sesinize sağlık!
yalnız tolgaorhon abi ben bişi soracaktım bende -korsan ve tamam böceği albümleri- de yok onları da temin edebiliyor muyuz mümkünse? _________________ miracle&blues |
|
| Başa dön |
|
 |
anjeliktim zardanüye

|
Tarih: Pzr Tem 23, 2006 9:22 am Mesaj konusu: |
|
|
| dennizmever demiş ki: | eyvallah abiler!
hadi hayırlı olsun! elinize sesinize sağlık!
yalnız tolgaorhon abi ben bişi soracaktım bende -korsan ve tamam böceği albümleri- de yok onları da temin edebiliyor muyuz mümkünse? |
bu soruyu bende çok sordum önce tekrar dağıtmama kararı aldıklarını sölediler daha sonraki zamanlarda da yeni albüm çalışmaları içinde ona vakit bulamayacaklarını söylemişlerdi.inşallah bu söylediğim değişmiştirde bizde isteriz tekrar (üstünü yanlış imzladı erbatur sağolsun hata telafisi istiyorum) _________________ tosbaaayım ve converse(!) giyiyorum flütüm de iyi sanırım mutluyum...gitsekte bitse,bitsede gitsek...
y4s2_3d10 |
|
| Başa dön |
|
 |
ForsakeN zardanüye

![]()
|
Tarih: Pzr Tem 23, 2006 10:54 am Mesaj konusu: |
|
|
| kargoyla uğraşmak istemeyenler (misal ben) baskıdan sonraki konserlerde de edinebilirler albümün orjinal cdsini büyük ihtimalle. İçime doğuyor, evet! |
|
| Başa dön |
|
 |
|