| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
portakal zardanüye

|
Tarih: Pzr May 21, 2006 10:04 am Mesaj konusu: neden durgun bu siteeeee? |
|
|
bu site neden bu kadar durgun,sabahın köründen beri buradayım ama tık yok. açılmış konular gençliği yansıtmıyor,yansıtanları boş geçiliyor. ee çoğu site sakininin içimi dökmeliyimdeki muzdaripliğinide bilince.söyleyin nasıl başlıklar açalım. sitenin kimliği nedir? site zardanadamlıktan çıkmış. onu konuşmazsak,bunu konuşmazsak ne konuşucaz?
dinlerken büyük haz aldığım,çirkin sesimle bağıra çağıra eşlik ettiğim grubun sitesinde ruhum daralıyor......................
acilen çözüm talep ediyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Pzr May 21, 2006 10:30 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadasım fazla acıklmaya gerek yok forumun genelinde soyle bir gezinti yapar sabahtır burdaymıssın bak okursan anlarsın ok normaldir durgun olmasu diyorum ben... |
|
| Başa dön |
|
 |
portakal zardanüye

|
Tarih: Pzr May 21, 2006 10:35 am Mesaj konusu: |
|
|
| peki kabullenelim.... |
|
| Başa dön |
|
 |
melike zardanüye

|
Tarih: Pzr May 21, 2006 11:08 am Mesaj konusu: |
|
|
fırtına öncesi sessizik desek... bekleme ve sabır desek???  _________________ I LOVE THIS SOUND |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr May 21, 2006 12:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
melike o fırtına coktan gecti bir daha olucanı sanmıyorum ama umarım beni şaşırtır  |
|
| Başa dön |
|
 |
melike zardanüye

|
Tarih: Pzr May 21, 2006 12:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
nasıl geçti ya... bence daha başlamadı bile... neyden bahsediyorsun tam olarak sana göre geçen nedir? _________________ I LOVE THIS SOUND |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr May 21, 2006 4:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
fırtınadan bahsediyorum sen pm den ulasırmısın  |
|
| Başa dön |
|
 |
melike zardanüye

|
Tarih: Pzr May 21, 2006 5:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben albümü dinlediğimizde çıkabilecek fırtınadan bahsediyordum. herneyse... ozaman görüşürüz _________________ I LOVE THIS SOUND |
|
| Başa dön |
|
 |
tolgaorhon zardanüye

|
Tarih: Pzr May 21, 2006 8:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Iyidir iyidir...
Soz gumusse sukut altindir. _________________ Sevgi bazen bir öpücükte, bazen de bir damla gözyaşındadır
/* You are not expected to understand this */ |
|
| Başa dön |
|
 |
portakal zardanüye

|
Tarih: Pts May 22, 2006 5:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ancak oraokulda hocamın kompoziyon konusu olarak verdiği cümle ise;sözün gümüş olduğu yerde susmak teneke bile değildir. |
|
| Başa dön |
|
 |
tolgaorhon zardanüye

|
Tarih: Pts May 22, 2006 6:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
| portakal demiş ki: | | ancak oraokulda hocamın kompoziyon konusu olarak verdiği cümle ise;sözün gümüş olduğu yerde susmak teneke bile değildir. |
Ha ha ha.. Harbi supermis bu. Cidden verdi mi boyle bir konu? Walla bravo yani...
Sitenin hareketlenmesi hos tabii, ama acilan yuzlerce ilgisiz, alkasiz konu ve gonderilen mesajlardan, edilen kavgalardan kimse mutlu degildi. Benim tercihim durgun olsun ama boyle muhabbetler gecmesin. _________________ Sevgi bazen bir öpücükte, bazen de bir damla gözyaşındadır
/* You are not expected to understand this */ |
|
| Başa dön |
|
 |
melike zardanüye

|
Tarih: Pts May 22, 2006 6:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
katılıyorum... zaten zaman geliyor... bol bol yeni şarkılar üzerinden konuşacağız yakın bir zamanda  _________________ I LOVE THIS SOUND |
|
| Başa dön |
|
 |
portakal zardanüye

|
Tarih: Pts May 22, 2006 6:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet cidden böyle bir konu vermişti. ve ben kırk saat atalarımızın söylediği bu çelişkili sözleri düşünmüştüm. ne yazayım ne yazayım derken sınva bitmişti ya
evet cidden sitede bende bir çok şeyden rahatsızdım.bu nedenle uzak kalıyordum,yazyı tercih ediyordum ancak cidden çok sıkıldım be tolga... olmuyor böylede. neyse düzelir umarım.... sizden biraz katılın ama,boş bırakmayın burayı sonuç olarak burası zardanadam ve zardanadam sizsiniz  |
|
| Başa dön |
|
 |
zrdn_kz zardanüye

|
Tarih: Sal May 23, 2006 10:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Sitenin hareketlenmesi hos tabii, ama acilan yuzlerce ilgisiz, alkasiz konu ve gonderilen mesajlardan, edilen kavgalardan kimse mutlu degildi. Benim tercihim durgun olsun ama boyle muhabbetler gecmesin.[/quote]
ne olsun sence?? bence burda zardanadamla ılgılı seyler konusulmalı sacmalamadan tabı...ayrıcaa neysee sölemıomm.. ben zaten hep sacmalıyommm  |
|
| Başa dön |
|
 |
xxshe zardanüye

|
Tarih: Prş May 25, 2006 11:31 am Mesaj konusu: |
|
|
alınganlığada gerek yok aslında ya kim ne biliosan onu yazıo...sacmalama konusunda kimse kimseye laf bile atamaz ki..... demi zardan kız..laf bana gelmedi ama..
sitenin durgunluğu bikaç ay öncesine dayanıo ewet..sesszde deil aslında o kadar...
benm en çok sewdiğim forum mesela..
gerçktn herkes kendini bilio
albüm bi çıksın hele zardanadam konuşacaz hep  _________________ usenmissin
hikayeni bastan anlatmaya
faydasi yok
nefesini gecmisle yormaya
itiraf et seviyorsun huznu kederi
aci besler uyandirir
bosvermis bunyeyi... |
|
| Başa dön |
|