| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
portakal zardanüye

|
Tarih: Cum May 19, 2006 6:14 pm Mesaj konusu: güven erkin erkal |
|
|
Türkiye'de rock değince aklıma gelen tek adam. Eğer Türkiye'de rock diyebiliyorsak bu adamın payı çok büyük... kendisini ilk orta okula giderken Eko tv'deki programıyla hatırlarım birde 129K otobüsünde  |
|
| Başa dön |
|
 |
zararli zardanüye

Kayıt: Oct 01, 2005 Mesajlar: 134 Nerden: şehirlerdenbirşehir
|
Tarih: Cum May 19, 2006 7:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
yannız ilk defa gördüm böyle bi forumu akıllıca =))
gee iyidir ya.. hani o olmasa tv başına geçmicem, radyo dinlemez hale gelicem ya  _________________ fish doesn't think...because fish knows everything.. |
|
| Başa dön |
|
 |
eiphell zardanüye

|
Tarih: Sal Hzr 27, 2006 3:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
| çoğu grubu tanımamızda çok yararı var ; bence programının haftasonu olması da ii..... |
|
| Başa dön |
|
 |
nienna zardanüye

|
Tarih: Sal Hzr 27, 2006 4:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
iide program haftasonu deil ki çarşamba günü
tekrarını kastettiysen doru pazar gecesi...
ama cidden gzl bi program yüxexes..
geçen hfta aylin aslım wardı we çok gzl bi programdı... |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan zardanüye

|
Tarih: Sal Hzr 27, 2006 5:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eiphell muhtemelen radyo programından bahsediyo, Maximum rock. Cumartesi geceleri radyo d'de...  _________________ leave me alone don't want your promises no more
cause rock n' roll is my religion and my law
won't ever change, may think it's strange
you can't kill rock n' roll, it's here to stay |
|
| Başa dön |
|
 |
rahibe_teresa zardanüye

|
Tarih: Sal Hzr 27, 2006 5:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
iyi adamdır ama bi de tavla oynayabilse  _________________ boLLuk günleRiniz sayıLı.!!
_ eğitmenleR |
|
| Başa dön |
|
 |
eiphell zardanüye

|
Tarih: Sal Hzr 27, 2006 6:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
| cihan demiş ki: | Eiphell muhtemelen radyo programından bahsediyo, Maximum rock. Cumartesi geceleri radyo d'de...  |
evet ondan bahsediyordum ; belirtmediğim için özür dilerim....  |
|
| Başa dön |
|
 |
Rabit zardanüye

![]()
|
Tarih: Prş Hzr 29, 2006 10:50 am Mesaj konusu: |
|
|
üstadımızdır, çok severiz kendisini. Hakiki kertenkeledir ve hakiki müzik adamıdır  _________________ her oLabiLite, basende olamıyabiLite... |
|
| Başa dön |
|
 |
zrdn_kz zardanüye

|
Tarih: Prş Hzr 29, 2006 8:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
gercekten rock ıcın onemlı bı adam güven erkın erkal...dream da ii bence turkıyedekı rock muzıgı en ii tanıtan kanal bence...radyo d'yı de dınlıodum bı ara ii ama o da ee sonucta rock muzik canıııım nie kotu olsun demi bea  |
|
| Başa dön |
|
 |
epitaph zardanüye

|
Tarih: Çrş Tem 12, 2006 6:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
herşeyden önce çok iyi niyetli.az mı konser bileti verdi ama başıma çok korkunç bişey geldi ki o günden sonra ne tv programına mail atabildim,ne de radyo da en sık onluya katkıda bulunabildim tabi programları takibim konusunda bi değişiklik olmadı  _________________ let there be more light.... |
|
| Başa dön |
|
 |
manasiz zardanüye

|
Tarih: Cmt Tem 22, 2006 10:06 am Mesaj konusu: |
|
|
bi kere arka fon demiştir. muse birdaha türkiyede konser vermicez gibi bişey dediini iddaa ettikten sonra " bir daha muse çalmıycam" diyip bizi yaran kişi. çalıştıım her konserde yada para biriktirip gittiğim her konserde gördüğüm insan.
2 çift lafım var güven abiye.
=> güven abi sözüm sana... muse rock'n coke için türkiye ye geliyor. paran varsa öter borun. bu bir. ikincisiyse seni devamlı vapur iskelesinde görüyorum. karaköye gidiyorsun. otobüs kullan otobüs. ayrıyetten çok küçükken ben bisiklete binerdin sen. evet. _________________ Tutkularım törpülendi...hayal gerçek olmayınca...<br />belkide hayal gerçek...hayatım mecaz...<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 8:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Rock müziğe destek verdiği için Güven Erkin Erkal'e saygılar.
Dream Tv'ye şifre koydular, beğendiğimiz grubları ve müzisyenleri izleyemez olduk. _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |
seckin zardanüye

Kayıt: Feb 25, 2006 Mesajlar: 551 Nerden: istanbul-kütahya
|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 12:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben şahsında bu kadar yüceltilecek bir şey olduğunu sanmıyorum..
bu adamı sevemedim bir türlü..tamam yaptıklarını kabul ediyorum tebrik de ediyorum kendisini..ama samimiyet anlamında pek tatmin olamadım..Türkiye'de rock müziği yücelten,belli bir seviyeye ulaştıran daha ne insanlar,gruplar,çalışmalar var..Bu kadar emeğin içinde bu kadar yüceltilmeyi bu adam haketmiyor bence..Derinlerde çok eleman var bu adamdan daha çok emek sarfeden ve çalışan..
Güven'in avantajı gözününde olmasıdır..Belli kanalları serbestçe kullanabilme olanağıdır..İyi bir dinleyici kitlesi olan,medyada büyük paylar sahibi olan bir televizyon kanalının radyosunda program yapmak gibi bir avantaj elbette insanlara çok şey yapma fırsatı verir..Aynı medya liderinin uydu ve kablolu yayın hattında faaliyet gösteren kanalında da program yapmak da insana çok şey yapmış görüntüsü verebilir..Böyle kanallarda ve radyo programlarında çıkmak için gruplar sıraya girerler..Eh durum da böyle olunca siz sevdiğiniz elemanları grupları radyoda tvde görünce vay be güven abi ne adammış çok hizmet verdi şöyle oldu böyle oldu demekte haklısınız..Adamın suçu yok aslında.Sığa endeksli bakış açılarının sonucudur bu..
Önemli olan zor koşullarda bir şeyler yapabilmektir..Sevgili Güven'in sahip olduğu koşullar ve avantajlara ben ya da sizlerden biri sahip olsaydı biz de birer güven olur çıkardık emin olun..
Ama yine de adam çalışmıştır,anlatılmak istenen zor koşullar altında faaliyet gösterip bir şeyler yapabilmektir..Taktir edilmek için insanlar bazı şeyleri gözönünde yapmak zorunda değildirler..
Bunu farkedebilmek lazım..
Not:Bu yazı kişilik haklarına saygılı olma mantalitesi çerçevesinde yazılmıştır..Kişiler ve kurumlar hakkında hiçbir biçimde hakaret ve rencide edici mana taşıyan cümle yazılmamıştır..
Böyle anlamlar,bu anlamları bu yazıdan çıkaran kişiyi muhatap kılar.. _________________ put your hand on a hot stove for a minute,
and it seems like an hour.
sit with a pretty girl for an hour,
and it seems like a minute.
that's relativity.
-albert einstein |
|
| Başa dön |
|
 |
maksimumrock zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 05, 2008 12:58 pm Mesaj konusu: MÜZİK |
|
|
lise yıllarımdan beri kendisinin programını keyifle dinliyorum rock müziğe gönülden bağlı bir adam kendisi tartışmasız süper bi karakter karizma bir insan bizlere bir çok rock grubunu tanımamızda yaptığı programla yardımcı oldu ve bir çok amatör rock grubunun tanıtımaına yardımcı oldu tabi bunlar saymakla bitmez programını içtenlikle dinliyorum saygılar sevgiler güven erkin erkal _________________ BİR GÜN HERKES ÇOK ŞAŞIRACAK(apo ve miko)(lanet olsun benim içimdeki bu insan sevgisine)BİR GÜN SENDE ÇOK ŞAŞIRACAKsın EVET EVET SEN =kalbimdesin bebeğim=NELERE KATLANDI BU YÜREK BUNADA KATLANIR ELBET NE ACILAR ÇEKTİ BU YÜREK BUNADA ALIŞIR ELBET |
|
| Başa dön |
|
 |
|