| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
pyron zardanüye

|
Tarih: Çrş Eyl 28, 2005 8:36 pm Mesaj konusu: yeter be |
|
|
yeter be
stop
stop doing this dersin ya hep
hah işte ondan
stooooooooooppppppp
yeter kendi kendimi travmatik durumlara sürüklediğim...
''beyaz peynir kokusu vermeye'' başladı hayat. |
|
| Başa dön |
|
 |
blood_lines zardanüye

Kayıt: Sep 27, 2005 Mesajlar: 107 Nerden: S.İ.N.A.P.S. band memberdan
|
Tarih: Çrş Eyl 28, 2005 9:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
stoppppppp  _________________ S.İ.N.A.P.S. ÖLMEZ!!!!!!!!!!!!
demomuza geldi hadi bakalım  |
|
| Başa dön |
|
 |
erbatur zardanüye

|
Tarih: Çrş Eyl 28, 2005 10:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Oyun'u böyle bi zamanda yazmıştım. Ama ne demişler, hayata yeni şarkılar lazım! |
|
| Başa dön |
|
 |
blood_lines zardanüye

|
Tarih: Çrş Eyl 28, 2005 10:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
efet san katılıyomm  _________________ S.İ.N.A.P.S. ÖLMEZ!!!!!!!!!!!!
|
| Başa dön |
|
 |
pyron zardanüye

|
Tarih: Prş Eyl 29, 2005 12:01 am Mesaj konusu: |
|
|
| Evet evet. ''Beni yendiğin an sen kaybettin bu oyunu...'' saolun ya valla. |
|
| Başa dön |
|
 |
blood_lines zardanüye

|
Tarih: Prş Eyl 29, 2005 12:18 am Mesaj konusu: |
|
|
hadi ya hiç haberim yok  _________________ S.İ.N.A.P.S. ÖLMEZ!!!!!!!!!!!!
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Prş Eyl 29, 2005 11:47 am Mesaj konusu: |
|
|
| erbatur demiş ki: | | Oyun'u böyle bi zamanda yazmıştım. Ama ne demişler, hayata yeni şarkılar lazım! |
haklisin abi hayata yeni sarkilar ve yeni cover lar lazim hepsi hepsi hayat nasil olsa ya cover yaptik hayatin yeni sarkisi ilan ettiq kendi aramizda para bulup kayit edersek yolluycam size utku abi gelmesende olur u dinleyebildi ama int uzerinden bi sorun c1kt1 için kay1t bozulmus ama hos oldunu solemisti abi bu arada sana ulasmam lazim msn varmi yada mail sanada kayit yollucam _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
blood_lines zardanüye

|
Tarih: Prş Eyl 29, 2005 3:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
hadi gel cover yapak ayıp ediyosun görkemmmm  _________________ S.İ.N.A.P.S. ÖLMEZ!!!!!!!!!!!!
|
| Başa dön |
|
 |
saftrik zardanüye

![]()
|
Tarih: Cum Eyl 30, 2005 4:09 pm Mesaj konusu: Re: yeter be |
|
|
| artık yaşam anlamsızlaşıyor........ |
|
| Başa dön |
|
 |
blood_lines zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 30, 2005 9:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
ewt ya hemde baya  _________________ S.İ.N.A.P.S. ÖLMEZ!!!!!!!!!!!!
|
| Başa dön |
|
 |
meral zardanüye

|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2005 5:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
yaaaaaaaaaaaaaaaaa asıl size yeter...Bu karamsarlığa bi son werin... İçimi dökmeyelim de aynı başlık altında hep aynı dert...Kendi kendinizi zorla sıkıyormuşsunuz gibi geliyr buraya:p  |
|
| Başa dön |
|
 |
blood_lines zardanüye

|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2005 7:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya sen ne saçmalıyosun ya sana özelmi bi konu açcass ya alllahhhhh  _________________ S.İ.N.A.P.S. ÖLMEZ!!!!!!!!!!!!
|
| Başa dön |
|
 |
alcohol-free zardanüye

Kayıt: Sep 27, 2005 Mesajlar: 23 Nerden: Burdan Nerden:Burdan Nerden:Burdan Nerden:Burdan Nerden:Burdan dedik ya!!
|
Tarih: Pzr Ekm 02, 2005 7:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Harbiden böyle gördükçe diyorum hiç mi güzel bir şey yok bu adamların hayatında? Sürekli sıkılıyorlar, sürekli şikayet halindeler, sürekli bırakmak istiyorlar bir şeyleri, sürekli yorgunlar...
Ya daha GENÇ statüsündeyiz, yorulmak yok bize! Kendim için konuşursam, 16 yaşındayım. Arkama dönüp baktığımda yapabildiğim hiç bir şey yok hayata ama önümde bir şeyler yapabilmek için o kadar güzel bir zaman var ki... Bu günleri yakınarak geçirmek yerine değerlendirsek? Daha ne yaşadığınızı zannediyorsunuz ki neyden bıktınız hemen?
sizi 3-5 kız (ya da erkek fark etmez) terk etti. Sınavdan düşük not aldınız. Eve geç geldiğiniz için babanızla kavga ettiniz. Anneniz sürekli ders çalışmadığınızı söylüyor, aileniz sürekli daha fazlasını mı istiyor? İyi de bu onların hakkı. Düşünsenize SİZ ONLARIN ÇOCUĞUSUNUZ VE EN İYİ SİZ OLMALISINIZ. Tamam bazen abartıyor olabilirler ama elimizden gelenin en iyisini yapmak bizi güzel yerlere getirirken onları da gururlandıracaktır.
Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim. 20 yılda bir insan ne kadar acı çekebilir? Hayat bir insana ne kadar tokat atabilir? Biraz sarılın hayata.. Bir de zardanadam destekçisi olacaksınız.. Hani nerde zardanadam şarkılarındaki duyguları nerede barındırıyorsunuz? Üzülmek çare diil, sorunlara çözüm lazım. Ağlamakla geçecekse ağlayın ama kendinize yazık..
Uff be amma doluymuşum  |
|
| Başa dön |
|
 |
mor_sule zardanüye

|
Tarih: Pzr Ekm 02, 2005 9:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
| gerçekten haklısın ya ama işte bunu anlatamıyoruz yada kendi adıma konuşyım anlatamıyorum kendime bazen acayip mutlu oluyorum ama bazı şeyler oluyo ve bozuluyo mutluluğum bağlanamıyorum hayata bişeyler uzaklaştırıyo beni ama bişeylerin farkına warıyorum zamanla büyüyorum sanırım aklım bişeylere ermeye başladıkça hayatın anlamsızlığını farkediyorum bugüne kadar birileri içn bişeyler yapmışım ama bundan sonra herşey kendim için hedeflerim war bunları gerçekleştirmek için hayata iyi yönden bakmalıyım sanırım yapabilirim bunu en azından denemeliyim |
|
| Başa dön |
|
 |
pyron zardanüye

|
Tarih: Pts Ekm 03, 2005 8:50 am Mesaj konusu: |
|
|
alcohol-free canim benim haklisin herseye ragmen iyi bakmak lazim tabi hayata ya da en azindan bunun için çaba harcamak. benim yaptigim da bu zaten. oturup aglamiyorum gitmeliyim diyorum ya da en azindan bunun için çabaliyorum. kaldi ki bu tür duygulanimlari ben zardanadam sarkilarinda fazlasiyla buluyorum. erbatur kendi de söylemis Oyun tam da böyle bi duygu halinde yazildi diye. Sonuçta herkesin dinledigi sarkidan anladigi farkli da olabilir etkilenisi de... Kaldi ki benim yasim 32 olmasina ragmen senin gibi beni terkeden ya da birlikte olan onlarca sevgiliden bahsedemiyorm. Benim için gömlek degistirmek kadar kolay olmuyor ama üzgünüm böyle iste. Biraz sancilaniyorum iste... Yensem de yenilsem de sanirim yasadigim seylere karsi biraz daha fazla kendimi sorumlu hissettigimden ve deger verdigimden. Inan bana acayip de pozitif bakmaya çalisiyorum herseye, herseye ragmen.
Iste böyle... _________________ Drink or Die |
|
| Başa dön |
|
 |
|