| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
toygun007 zardanüye

|
Tarih: Cmt Şub 25, 2006 11:51 pm Mesaj konusu: konserin ardından... |
|
|
konser gercekten güzeldi
önce deli grubu cıktı
ılk defa dınledim
bır ıkı sarkılarını sewdım
aklımda kaldıgı kadarıyla
ozellıkle "sabır" sarkısını yenıden duzenlemısler (sanırım adı cower oluo)
o guzeldı
weee zardanadama gelincee
gercekten cok iidıler
2 yenı sarkılarını da soledıler
ozellıkle ılk soledıklerı hala aklımda sanırım albumun lokomotifide o sarkı olucak
belkı adı da "itim ben" olur sarkının
tabii hersey super diildi
utku işten atılmış dedıklerıne gore
ıkıncısı konser kısa geldı bana
yada zamanın nasıl gectıını anlamadım
sabaha kadar surseydı daha bı ıı olcaktı
gecenın son şoku ıse (benım acımdan)
konserin en guzel kızının tam bana gelio derken beni es gecip erbaturun yanına gitmesiydi
sanırım ögrencısıydı we aralarındakı ılıskı bundan ıbarettır
en son olarakta konserın adamını tolga olarak seçtim ben
mükemmeldi
zardanadamı konserden sonra tebrik ettim ama burdan bi daha tebrik etmek isterim
tesekkurler _________________ en azından sensin kendinsin bak burdasın |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan zardanüye

|
Tarih: Pzr Şub 26, 2006 12:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Şarkının adı Kalbim Yok. İşten atılan da Cem 12 şarkı gerçekten yetmedi bu sefer... Yeni şarkılarda çok iyi... _________________ leave me alone don't want your promises no more
cause rock n' roll is my religion and my law
won't ever change, may think it's strange
you can't kill rock n' roll, it's here to stay |
|
| Başa dön |
|
 |
gizem zardanüye

|
Tarih: Pzr Şub 26, 2006 3:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
| fotoğraf çeken bi sürü arkadaş vardı,umarım en kısa zamanda buraya da yollarlar? |
|
| Başa dön |
|
 |
Cehennemindibi zardanüye

|
Tarih: Pzr Şub 26, 2006 3:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Zardanadam ve Üyeleri;
Bir Kentrock Festin Sonundayız Ve Niceleride Gecek Tam 14 Hafta Sürecek Hemen Konuya Girmek Gerekirse Zardanadam Soundchek Dinlerken Bittim Zaten ben hadi cabuk bian önce cıkın lan hadiiii derken sabırsızdım sonunda Deli gurubu soundchekine Gecildi Oflan Nerdesiniz Hadi artık Demekten yoruldum ve sonunda Konserler Basladı Deli Gurubu Cıktı Sagolsunlar Bizi Mahrum Etmediler Sarkılarından Özellikle Umay Umay-Düsmedim Daha Sarkısını Cover Yapmaları Hosuma Gitti Ancak Punk Sevmedigim İcin Kastım Kendimi Ve Gecenin yorgun Dusen Dakikalarından Sonra Bir Seytani Diriliş Ahanda Cıktılar Diyemeyecegim Cunki Kucuk Hazırlıklar Vardı Sonunda Konser ZardanadaM Karsınızda Hazırmısınız ;
Guzel Bir Baslangıc Oldu öyleki zaten Erbatur Ve Tolga Soyunmaya Basladılar Erbatur Dövmen Güzelmiş Konser Nasıl Gecti Bilmiyorum Lakin Erbatur -bisaat Rezil Oldum Sana Laf Anlatcam diye yahu Bi Sarkıyı Anlatamadım Neyseki İki Sarkınızıda Söylediniz Yeni Albumden Sizleri BarısaRock'ta Seyretmemle Birlikte Daha Yakından Kentrockta İzlemem Daha bi Güzeldi Canlı Performansınız İyidi Ancak Daha iyi Olabilirdi Konser Cok Guzeldi Daha Cok Zardanadam Dinlemeliydim Ama Bu Seferlik Böyle Olsun Sarkılarınız İcin Cok Tesekkur Etmekle Gelen Erbaur Yakın Muhabbetin ve Sevecenligin İcin Eyvallah Umarım Daha Nice KOnserleriniz ve Birlikteligimiz Olur Arkdaslar Resimler malum Yorgunlugumuz Acısından Suan Cıkmadı en Kısa Zamanda Gelecek Sevgilerimle..
"Cehennemindibi" _________________ Sokak Serserisİ..! |
|
| Başa dön |
|
 |
|