Tarih: Sal Şub 21, 2006 6:10 pm Mesaj konusu: Yeni Melek
zararli demiş ki:
allaım ya.. niye yeni melek
Arkadaslar, son zamanda cok duyuyorum bunu. Yeni Melek pek oyle konser mekani olarak sevilen bir yer diil anladigim kadari ile. Bir arkadasim orada calisiyordu. Bu sayede ben de birkac kez gittim orada konsere. Hatta bir ikisinde sahne yonetmeni bile oldum. Tamam super bir yer diil, eksikleri var. Ama oyle inanilmaz kotu bir yer gibi de gelmedi bana. Hani alternatif dusunuyorum da fazla bir yer bulamiyorum. Kis konserlerinin bir dezavantaji gibi geliyor bu.
Sozum sudur ki, tam olarak nelerden sikayetci oldugunuzu buraya yazin. Mumkunse alternatif mekanlardan da bahsedin. Mesela "Yeni Melek'te boyle boyle ama falanca mekanda bu olayi boyle boyle cozmusler" gibi.
Yanlis anlasilmasin, mekanla bir ilgim yok ama hani belki eksikliklerini bildirirsek ve bunlar duzeltilebilirse en azindan gidecegimiz konserler daha keyifli olabilir. Ben bu sikayetleri topluca bir firsatini buldugumda yonetime bildiririm. Cozulur mu, orasini bilemiyorum.
Mesajlarinizi bekliyorum. _________________ Sevgi bazen bir öpücükte, bazen de bir damla gözyaşındadır
Öncelikle merhaba Tolga Abi. Öncelikle mekanın kapasitesinden fazla bilet satılması ciddi probem oluyo ( Steve Vai konserinde gördüğümüz üzere). Haggard, Therion gibi gruplar için oldukça küçük bi sahne ayrıca da. Tek giriş çıkış kullanılıyo izdiham oluyo... _________________ leave me alone don't want your promises no more
cause rock n' roll is my religion and my law
won't ever change, may think it's strange
you can't kill rock n' roll, it's here to stay
studio live weya bronx alternatif olabılır yenı melege
ozellıkle studıo lıve cok hosuma gıtmıstı aslı konserınde
cok sıcak bı ortam yaratmıslar
ses sıstemıde ııdı
we pıyasa olmus ınsanlar orada konser weremıolar
konser werılıcek yerın sadece teknık ozellıklerıne bakmamak lazm
bu yonude onemlı bence _________________ en azından sensin kendinsin bak burdasın
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız