Menü
· Ana Sayfa
· Biyografi
· Grup Elemanları
· Konserler
· Diskografi
· Sözler ve Akorlar
· Audio - Video
· Resim Galerisi
· Forumlar
· Üye Bilgileri
· İletişim
· Medya İlişkileri
· Zar Çalar
· Zardanadam Güncesi
· Derin Zar

Gelecek Etkinlikler
Ocak 2009
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Konserler
TV & Radyo Programları
Özel Günler

E-Posta Listesi
Zardanadam
E-Posta Listemize
Üye Olun
Arşivlere göz at

Kullanıcı Bilgileri
Hoşgeldin, Ziyaretçi
Üye Adı

Şifre

Güvenlik Kodu
Güvenlik Kodu
Güvenlik Kodunu Girin

Sitemize üye degilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak forumlara mesaj gönderebilme ve yorum yazma gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Bugün: 0
Dün: 3
Toplam: 4863

Şu An Bağlı:
Ziyaretçi: 38
Üye: 2
Toplam: 40

Şu An Bağlı:
01: korayskywalker
02: cAfRi

zardanadam.com: Forumlar

www.zardanadam.com :: Başlığı Görüntüle - SOLO...
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   LoginLogin 

SOLO...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.zardanadam.com Forum Ana Sayfası -> Beklenti ve İstekler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
arelkoray
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pzr Şub 19, 2006 6:42 am    Mesaj konusu: SOLO... Alıntıyla Cevap Ver

zardanadam'ın şarkı sözleri ve melodileri gerçekten çok güzel... gitarların kendine has tarzları da güzel...

ama biraz daha kasılıp da şöyle yavuz çetin soloları konsa bazı şarkılara daha hoş olabilir mi sizce?

basit ama melodik sololar da çok hoş ama hiç blues solosu denemeyecek misiniz şarkılarda?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
dennizmever
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pzr Şub 19, 2006 10:51 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sana katılıyorum arelkoray. ben ilk yavuz çetinle sevdim soloları daha sonra zardanadamla tanıştım ve bu benm için bi dönm noktası oldu
şimdi hayatımda en çok istediğim şeylerden biri tolga abi gibi yavuz abi gibi solo gitar çalmak
arelkoray
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pzr Nis 02, 2006 4:22 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yapma lütfen ama... yavuz çetin'le türkiye'nin en iyi metal,rock,blues,... gitaristlerini karşılaştırırken bile tereddüt ediyoruz. tolga abi'nin melodileri hoş bence de ama yavuz çetin bu işin üstadı. dünyada eşi benzeri az olanlardan. nasıl herhangi bir gubu zardanadamla aynı kefeye koyamazsak yavuz çetin ile tolga abiyi aynı seviyede kabul edemeyiz. benim demek istediğim biraz daha çalışılıp uğraşılıp yavuz çetin ayarında olmasa da onlara yakın blues soloları konamaz mı şarkılara?
Başa dön
DarKSHaDoWTr
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Çrş Hzr 21, 2006 11:24 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşım Yavuz Çetin blues yapıyor şarkılarında elbetteki Blues soloları olcak. Zardanadam kendi içinden geldiği gibi, duygularını dışa en iyi vurabildikleri kendi müziklerini yapıyorlar. Bütün şarkılarında ritim ağırlıklıda olsa melodi var. Biz burda gitarist kıyaslaması yapamayız ki. Kimi Jimi Hendrix'in blues sololarını sever. Kimide Cradle of Filth'ın Black ezgileri taşıyan soloları. Sonuçta biz Zardanadam'dan tarzını değiştirmesini isteyemeyiz. Bence onlar istedikleri gibi yapsınlar müziklerini. Güzel olucak sen seviceksin yada ben sevicem diye değil. İçlerinden geldiği gibi. Ben sana bir örnek veriyim. Dibini Gör albümündeki "Senden adam olmaz" şarkısını git Cem Köksal'a yaptır şu anda olduğu kadar güzel olamaz. O soloları sertleştir, baika ensturumanlar ekle. İsterse Sezen Aksu yorumlasın. Bence şarkılar eser sahiplerinin beslediği duygularla işte bu oldu dedikleri zaman güzeldir..

Bence blues'ı Yavuz Çetin'den dinle Zardanadam'ıda Zardanadamdan.. Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arelkoray
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Sal Tem 11, 2006 9:00 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

buna bir itirazım yok hatta aynı fikirdeyiz. benim kastettiğim rock gruplarının çoğu şu anda kendini yenileme geliştirme evresinde (gitar tekniği, vokal teknikleri, düzenleme vs. açısından) . zardanadam da farklı şeyler yapsa denese hoş olmaz mı demiştim.

yok olmaz diyorsan saygı duyarım Smile ben de seviyorum zardanadamdaki duyguyu.

----

Kalbim Yok'taki gitar rifleri, çift sesli sololar, vokaller dolayısıyla ZARDANADAM'ı tebrik ediyorum, gerçekten çok çok çok çok güzel olmuş Smile

iyki varsınız Zardanadam Smile
Başa dön
sinistral
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Prş Ağu 17, 2006 1:29 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dinlemedik innşallh guzeldir
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SiMeTRi
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Çrş May 02, 2007 6:33 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu benim de dikkatimi çekti ama ard arda bikaç şarkı dinlediğimde zardanadam da kendi tarzını yatarmış olduğunu görüyorum onun için bu şekilde iyi bence tabii...kendileri ne düşünür bilemem ama..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.zardanadam.com Forum Ana Sayfası -> Beklenti ve İstekler Tüm saatler GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

IT Danışmanlık