| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
tolgaorhon zardanüye

|
Tarih: Çrş Eyl 28, 2005 2:39 pm Mesaj konusu: Tolga ve Erbatur hakkında |
|
|
Tolga ile dostluğumuz 82 yılına dayanır. 90 lı yıllarda kendime ayırdığım bonfileyi gözümüm içine baka baka yemesi dışında bi sakatlıını görmedim. Kendisinden daha kifayetli biri varsa o da Ayşedir.
Erbatur, halen anlamdığım sebeplerden dolayı, onu 3 metre fırlatmama, dizini sakatlamama ve bilimum fiziksel ve psikolojik zararlar vermeme rağmen benimle görüşüyor. _________________ Sevgi bazen bir öpücükte, bazen de bir damla gözyaşındadır
/* You are not expected to understand this */ |
|
| Başa dön |
|
 |
beyza zardanüye

|
Tarih: Çrş Eyl 28, 2005 3:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
tolgayla tanışamadım ama erbatur tek kelimeyle çoook samimi birisi
sesi de güzel.. daha ne istiyelim ki!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
blood_lines zardanüye

Kayıt: Sep 27, 2005 Mesajlar: 107 Nerden: S.İ.N.A.P.S. band memberdan
|
Tarih: Çrş Eyl 28, 2005 4:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
hmmmm  _________________ S.İ.N.A.P.S. ÖLMEZ!!!!!!!!!!!!
demomuza geldi hadi bakalım  |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan zardanüye

|
Tarih: Çrş Eyl 28, 2005 5:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
ikisini aynı başlığa sığdıramıyorum aslında. onlara çok teşekkür etmem lazım. müziğe sarılmama sebep olan(bu bütün zardanadam için geçerli), bana destek ve cesaretlerini esirgemeyen ,bana çok şey öğreten ve inanıyorum ki öğretecek olan mükemmel insanlar.  |
|
| Başa dön |
|
 |
erbatur zardanüye

|
Tarih: Çrş Eyl 28, 2005 10:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu başlık beni çok duygulandırdı doğrusu...
Tolga Kaya ile dostluğumuz bi miktar eski. 1981'de ben 7, tolga 6 yaşındayken eşofmanını indirip çatalını bütün mahalleye göstermemden sonra bi daha ayrılmadık.
Tolga Orhon'a gelince... Onu da bi 20 yıldır tanırım. Genuis'tur ama farkında değildir. Siz onun sitedeki Peace fotoğraflarına aldanmayın, son derece saldırgan ve psikopat bi tiptir, John Lennon'un kaderini paylaşmak istemediğimden zoraki görüşüyorum kendisiyle (FBI FBI duy sesimizi...). |
|
| Başa dön |
|
 |
tolgaorhon zardanüye

|
Tarih: Prş Eyl 29, 2005 12:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Erbaturlan tanışmamızı hatırladım bu arada. Komik olaydır paylaşayım dedim. Yıl 84 - 85 civarı, orta uceyım o zamanlar. Aynı okulda Erbatur bizden bir sınıf ustte, tolgayla aynı sınıfta ama farklı bolumlerdeyiz.
(TR klavye ile yazma iskencesini birakip EN klavyeye donuyorum)
Neyse o zamanlar Tolga siki metalci. Trash dark ne dersen var. Bi zamanlar hatta okulda kaset kopyalayip satardi ki ilk davulunu da oyle almisti sanirim. O da ayri bir yazi konusu...
Duyum aldim ki Tolga ve erbatur grup kurmus. Adi da (yanilmiyosam duzelt beni erbatur tolga) Musical Death. Biz de o zamanlar yanip tutusuyoruz grup felan diye. Dedik dur bir ziyaret edelim. Gittik bunlarin calisma yerine, tolganin babasinin ofisiydi galiba. Bi koseye davulu kurmuslar bagar cagar felan. Ahmet Cakmak da oradaydi sanirim. Baktik bascilari yok. Oole caliyolar.
Ben iki gun sonra evdeki salak orgumu kapip gittim calismaya. Dedim ben bunla bas calayim (o zamanlar bas felan yoktu bende). Olur felan dediler basladik oole.. (Bu arada anfi yetersizligi, peynir kutusu ve konyada stadyumda bas resitali verdigini idda eden bir elektronikci ile (Adi neydi? hah Nected) mixer olayimiz var, bi ara anlatirim).
Sonradan ogrendim ki ben ortamin aazina siciyomusum. Erbatur kil oluyormus, tolga da arkadastir hatiri var diye katlaniyormus...
Gel zaman git zaman ben bir bas aldim biz de bi kac arkadas grup kurduk. Hatta erbaturun resitallerinin birinin sonunda da calmistik. Neyse sonra dediler bunlar gel beraber calalim. Basta pek sicak bakmadim, lakin biz manowar iron maiden caliyoz, bu tipler diyolar ki biz cover calmayiz kendi bestelerimizi calacaz. Isteksiz bi kac provaya felan gittiydim. Ama sonra cok keyif aldim. Tezekli Serzenis'e girisim de bu sekilde olmustu
Lan, iyi ki varsiniz... _________________ Sevgi bazen bir öpücükte, bazen de bir damla gözyaşındadır
/* You are not expected to understand this */ |
|
| Başa dön |
|
 |
cHiqLeT zardanüye

|
Tarih: Prş Eyl 29, 2005 1:01 am Mesaj konusu: |
|
|
SırLar su yüzüne çıkıyor, Ağzımız açık kaldı hocam Anılarınız çok güzel, diğerLerini de paylaşırsanız seviniriz
Henüz iki değerLi grup elemanıyLa da tanışamadım ama gönderdiği Tamamböceği ve Korsan Cd Lerinden dolayı kendimi Tolga Abi ye daha yakın görüyorum
Erbatur Hocam kusura bakma sattım sizi iki cd ye ama sizi de severim tabiki Kişiliğinizi, samimiyetinizi, söz ve bestelerinizi vs...
"Başarılarınızın dewamı dileğiyle" klişesini de yazımın sonuna ekleyip SaygıLar dilerim  |
|
| Başa dön |
|
 |
SiMeTRi zardanüye

|
Tarih: Prş Eyl 29, 2005 10:58 am Mesaj konusu: |
|
|
| belki de şimdi daha ii anlıyorumm bu muhteşem sözlerin kaynağını...samimiyet ve sewgii |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Prş Eyl 29, 2005 11:03 am Mesaj konusu: |
|
|
tolga abimle tanitim beyendim sevdim kisilik fakat hemen hemen 4 aydir gorusemisemiyoruz insallah yakin zamanda özel mnesaj sistemi yerine otururda gorusruz
sayin orhon abinin dedi gibi
iyiki varsiniz len  _________________ sev beni besle beni asla terketme beni |
|
| Başa dön |
|
 |
busta zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 30, 2005 7:26 am Mesaj konusu: |
|
|
wayyy iimiş yaa umarım hep böle gider  |
|
| Başa dön |
|
 |
blood_lines zardanüye

Kayıt: Sep 27, 2005 Mesajlar: 107 Nerden: S.İ.N.A.P.S. band memberdan
|
Tarih: Cum Eyl 30, 2005 9:05 am Mesaj konusu: |
|
|
ewt böyle gitmesini bizde istiyosss _________________ S.İ.N.A.P.S. ÖLMEZ!!!!!!!!!!!!
demomuza geldi hadi bakalım  |
|
| Başa dön |
|
 |
meral zardanüye

|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2005 5:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tolga abimle kardeşim sayesinde tanıştık...Diğer grup elemanları ile de bi el sıkışmışlığımız war o kadar Ama gerçekten çok samimi ve içten tolga abi...Kızı Deniz de çooooooooooooooooooooooooook şeker,maşallah Çok da tatlı zardanadam diyor gerçekten iyiki warsınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
serkanabim_08 zardanüye

Kayıt: Sep 29, 2005 Mesajlar: 65 Nerden: sarı bi kelebeğin kanadına asılı ruhum!!
|
Tarih: Prş Ekm 06, 2005 6:44 am Mesaj konusu: |
|
|
| ya tek gariban benim sanırım tanışamayan yaa kaaretsin offf!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
fatbottom zardanüye

|
Tarih: Prş Ekm 06, 2005 2:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
aslında çatalı bütün mahalleye gözüken erbaturdur. ( o zamanlar kendisini eric cantona sayardı). tolga hep dana gibi kuvvetliydi hep yenerdi güreşte bizi...olum öğrencilerinin olduğu bi ortamda hayat benim için çok eğlenceli olacak:)arkadaşlar öğrenmek istediğiniz varsa sorun bana? _________________ ayseyyes |
|
| Başa dön |
|
 |
cadi zardanüye

|
Tarih: Cmt Ekm 08, 2005 7:41 am Mesaj konusu: |
|
|
evet bende kimseyle tanışmamışım yaa  |
|
| Başa dön |