| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
akortsuz zardanüye

|
Tarih: Çrş Oca 25, 2006 9:33 pm Mesaj konusu: Kar |
|
|
kar denildiği zaman 11 yıldır aklıma gelen tek bi şey var okul tatili. öğrencilerin çoğu böyledir sanırım. yolları tuzlayanlar için fazla mesai, şoförler için zor bi gün anlamına gelebilir belki... sizce????? _________________ kaybetmenin keyfini yaşıyorum, tutunamama özgürlüğü bu |
|
| Başa dön |
|
 |
Snotcuk zardanüye

Kayıt: Nov 05, 2005 Mesajlar: 307 Nerden: Ankara, Valinor, Edoras
|
Tarih: Prş Oca 26, 2006 12:19 am Mesaj konusu: |
|
|
Valla son dört yıldır artık kar yağması okulumu tatil edemiyor... Bilakis işimi daha da zorlaştırıyor. Sabahtan akşama (07.00 - 18-00) kadar karın kışın içinde beklemek gerçekten kötü bir duygu, tavsiye etmem... Aslında biraz da psikopatlık var işin içinde
Onun dışında Ankara'nın karı kışı benim gözümde bir başka... Sanırım alıştığımdan dolayı oluyor bu... Bir çiftin karlı buzlu yolda kayıp düşmemek için birbirine sımsıkı kenetlenip yürümesi, dışarıdaki soğuğa rağmen Karanfil'in hep kalabalık olması, karda kışta biz dengesizlerin gecenin birinde ikisinde elimizde "çekirdeklerle" (sansür ) bir Yüksel bir Kocatepe yapışımız... Arada dönen muhabbetler, Orta Dünya Cafe'nin nefret etsem bile her daim duman altı oluşu ama hiç kaybolmayan sıcaklığı, Solo Bar'da ardı arkası kesilmeyen arjantinlerimizi yudumlarken bittikçe yenilenen patlamış mısırlarımız eşliğinde biraz muhabbet biraz dışarıdaki karın yağışını izlemek, karakış eşliğinde başımızdan zibil gibi karlar boşanırken utanmadan gidip çiğ köftenin içine ekstra acı koydurup o soğukta ejderha triplerinde gezerek kıçımızdan terlerin boşanmasına sebep olmak, gecenin bir yarısı 2-3 sularında atlayıp arabaya çiftliğe çıkıp Şakir Usta'dan koko yemek ve bu esnada donarak heykel olmak... Vay beh... Kar deyince ne çok şey geliyor aklıma... Gözünü seveyim be kar... Nelere kadirmişsin sen yav... _________________ "Aslında..." dedi Mustapha Mond "Siz mutsuz olma hakkını istiyorsunuz.."
"Öyle olsun" dedi vahşi, meydan okurcasına "Mutsuz olma hakkını istiyorum!!" |
|
| Başa dön |
|
 |
butterfly zardanüye

|
Tarih: Cum Oca 27, 2006 2:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
kar...kar denildimi benim aklıma saflık,çocukluk geliyor.yaşayabildiklerin yaşamak istediklerin... _________________ Resimler sarı güneşsizlikten
Duygular değişir
Dostlar dağılır dört bir yana,
Kendi yollarına |
|
| Başa dön |
|
 |
seQko zardanüye

Kayıt: Dec 24, 2005 Mesajlar: 93 Nerden: Beytepe dağları ;)
|
Tarih: Cum Oca 27, 2006 3:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Kar= mangal+Bira+üstüne kestane şeklinde özetliyorum... Bugün de çok konuştum... |
|
| Başa dön |
|
 |
morordek zardanüye

|
Tarih: Cum Oca 27, 2006 7:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
kar benim için 2 gün önceye kadar hiç bişe ifade etmiyordu çünkü adanalıyım orda büyüdüm kar görmedik biz ama şimdi ankaradayım kar gördüm ilk defa şimdilik benim için anlamı sıkıntı yürüyemek bir yandan da karın üzerinde debelenmek...(ya bu kafanı kara sokmak ne iğrenç bişe arkadaşım yaptıda ula donduydummm) _________________ eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum:) |
|
| Başa dön |
|
 |
meral zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 28, 2006 5:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben sıkıldım bu kardan,belki keyfini çıkarmayı bilmedim ondan ama bence uzun sürünce suyu çıkıyor,güzel bi manzara olmanın dışına çıkıyor...Bembeyaz olması güzel de erimeye başlayınca ortaya çıkan pislikler,o beyazlığın altında kalanlar...Bu doğa olayı aslında hayatı ne de güzel özetliyor....
Sıkıldım...çünkü bu kar yüzünden finaller iptal oldu,şimdi ne güzel bitmiş olacaktı hepsi.Sıkıldım...çünkü soğuk...Ben evde üşüyorum,ya dışarda olanlar...Sıkıldım...çünkü bu kar yüzünden 1 haftadır evdeyim. _________________ <div>Hepsi hepsi hayat nasıl olsa...</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
nosferatu01 zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 28, 2006 6:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
2 gündür adana'ya gidemiyorum.3 gün daha burdayım.neden?kar yüzünden... _________________ Sözcükler tükenir bazen, tükensinler yoruldum,Müzik bize yeter zaten, susma altı telli dostum!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
redeath333 zardanüye

|
Tarih: Cum Mar 10, 2006 8:51 am Mesaj konusu: |
|
|
buralar kar yüzü görmez  _________________ ışıklar kapandığında goremeyeceğiz birbirimizi siyahlığımızdan... |
|
| Başa dön |
|
 |
alp_gfb zardanüye

|
Tarih: Pzr Ekm 08, 2006 1:50 am Mesaj konusu: |
|
|
soğuk+kar+kış+
vazgeçilirmi yaf  _________________ ;ve işte arta kalan bir küçük resim şimdi |
|
| Başa dön |
|
 |
CedRiC zardanüye

![]()
|
Tarih: Pzr Oca 21, 2007 1:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
çocukken karları çok severdim ama şimdi nefret ediyorum..çünkü biliyorum ki o karda soğukta donarak ölen binlerce çocuk varr..ve malesef devlet elinden geleni yapmıyor..!!!!!!! _________________ <u><strong>Bu yuzun arkasında saklıdır baska bir BEN..!<br /></strong></u> |
|
| Başa dön |
|
 |
kan_revan zardanüye

|
Tarih: Çrş Oca 24, 2007 2:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
| kar denılınce aklıma orhan pamuğun kıtabı gelıyor |
|
| Başa dön |
|
 |
meriim zardanüye

|
Tarih: Çrş Oca 24, 2007 5:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
kar deyinca aklıma sevgi gelir hep
karı çok severim belki ondandır bilmiyorum ama gerçekten çok önemli bi olaymışş konyadayım ve bu ay hiç kar yağmadı ve üstelik hava güneşli oluyor sürekli inanmazsınız kediler bile martı beklememişler her neyse ben yine kar yağsın istiyorumm  |
|
| Başa dön |
|
 |
pink_win zardanüye

|
Tarih: Çrş Oca 31, 2007 9:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
bugun karin tadini doyasiya cikardigimdan eminim,,soguga aldirmadan eglenmeyi basardim,istedigim herseyi yaptirdim arkadaslarima tabi bu gibi durumlarda fedakar dostlar sart ,yoksa halimi dusunemiyorum  _________________ CARPE DIEM,,,bir bosluga dusersin bir bosluktan birikip ;; yeniden sıcramak icin... |
|
| Başa dön |
|
 |
morpingu zardanüye

|
Tarih: Sal Şub 06, 2007 4:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kampusteki toprak alanların kırmızı toprakla örtülü olduğunu ve kar yağınca bu alanların 'b.k çamuru' olduğunu, dahası da karlar erirken kayıp düşmemi ve kıçımın kırılmasına ramak kaldığını göz önünde bulundurunca kardan nefret ettiğimi anlıyorum. Tamam, geceleri harika oluyo, böyle ay ışığı karların üstünden yüzünüze yansıyo, pencerenin önünde kalorifer peteğiyle kombine bi halde izleyip çayı birayı yudumlayınca hoş da dışarı çıkıldığında hiç de öyle olmuyo ki ya...  _________________ Sizin yolunuz ayrı, benim yolum ayrı
Sevemedim diye dünyayı
Terkedecek hiç değilim... |
|
| Başa dön |
|
 |
messy zardanüye

|
Tarih: Prş Şub 22, 2007 5:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
| iklimlerin değişmesiyle bu sene doğru düzgün kar filan göremedik ne yazıkki.. umarım birşeyler yapabilirizz..... |
|
| Başa dön |
|
 |
|