| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SiMeTRi zardanüye

|
Tarih: Çrş Eyl 28, 2005 12:08 pm Mesaj konusu: klip |
|
|
| neden sadece belli kanallarda(dream tv) de yyaınlanıo sadece en büyük sorunumuz bu sanırım herkese ulaşmıo belki dee bu arada klipler gerçekten güseldii gücetapanlarda zardanadam çok fırlama duruyoduu... |
|
| Başa dön |
|
 |
blood_lines zardanüye

Kayıt: Sep 27, 2005 Mesajlar: 107 Nerden: S.İ.N.A.P.S. band memberdan
|
Tarih: Çrş Eyl 28, 2005 12:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
efet sana katılıyom bencede büyün herkess görmeli bu klipleri  |
|
| Başa dön |
|
 |
beyza zardanüye

|
Tarih: Çrş Eyl 28, 2005 3:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence kral tv gibi bi kanalda çıkmasın ama dream tv de daha sık göstersin  |
|
| Başa dön |
|
 |
eylul zardanüye

|
Tarih: Çrş Eyl 28, 2005 3:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ewet ya çok az çıkıyo klipler ben sayılı izliyebildim |
|
| Başa dön |
|
 |
blood_lines zardanüye

Kayıt: Sep 27, 2005 Mesajlar: 107 Nerden: S.İ.N.A.P.S. band memberdan
|
Tarih: Çrş Eyl 28, 2005 4:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya okadarda deilll baya kıkıyoda tabiki kablolu twde yani  _________________ S.İ.N.A.P.S. ÖLMEZ!!!!!!!!!!!!
demomuza geldi hadi bakalım  |
|
| Başa dön |
|
 |
StigMata zardanüye

|
Tarih: Çrş Eyl 28, 2005 11:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
| haklısın beyza petek dincözden sonra zardanadam klibini düşünemiyorum zaten bazı popcuları gördükten sonra bi-iki saat kral tv yi acmadıgım için zardanadam yayınlansada rastlamam cok zor olurdu |
|
| Başa dön |
|
 |
tolgaorhon zardanüye

|
Tarih: Çrş Eyl 28, 2005 11:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Son bi 6-7 yildan felan beri kral tv seyretmediğim için (genel olarak televizyon seyretmediğim için de olabilir) çok fazla fikrim yok ama duyduğum kadarı ile kral tv pek oole zardanadam tarzı biyer diilmis gibime geliyor. Hatta yanlış bilmiyorsam bu kanal kliplerin yayınlanması için para istiyormuş. Yani iyi kötü olmasi müziğin pek bisey ifade etmiyoo onlar için.
Bilemiyorum... _________________ Sevgi bazen bir öpücükte, bazen de bir damla gözyaşındadır
/* You are not expected to understand this */ |
|
| Başa dön |
|
 |
SiMeTRi zardanüye

|
Tarih: Prş Eyl 29, 2005 10:48 am Mesaj konusu: |
|
|
kral twde çıkanları sallayıny yaa orda çıkacaksa hiç çıkmasınn dream tw güzel ama çok az çıkıo  |
|
| Başa dön |
|
 |
StigMata zardanüye

|
Tarih: Prş Eyl 29, 2005 8:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bende hala kral tv de cıkmasına karsıyım.. suan sebnem ferah her ne kadar bir numarada olsada anlamsız popcularla aynı listede malesef |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 30, 2005 11:37 am Mesaj konusu: |
|
|
bence de ole yaa kral tv vs... seklindeki kanllar sanmıyorum o tarz klip gosterceklerini ama gecende baya sasırdım bi kanal oldu ulusal tv
sıraladıkları klipler sunlar
mvö bir derdim var-kurban yine-kıraç - özlem tekin hepyek- ahmet kaya-zardanadam gücetapanlar ben sapıttım noldumu anlamadım bi an.... ama gercekten boleydi...  _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
_ringo_ zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 30, 2005 12:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bende kesinlikle istemem zardanadamı o kalitesiz kanalda görmek. |
|
| Başa dön |
|
 |
SiMeTRi zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 30, 2005 1:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
| sebnem ferah hiç bi zaman bir numara olmadı en azından benim için bu böyle..neyse konuuyu dağıtmıcamm..bazıları çıksında nerde çıkarsa çıksın tarzında düşünüo olabilirler ama ben zardanadamı onların arasında görmek istemiyorumm.... |
|
| Başa dön |
|
 |
alcohol-free zardanüye

Kayıt: Sep 27, 2005 Mesajlar: 23 Nerden: Burdan Nerden:Burdan Nerden:Burdan Nerden:Burdan Nerden:Burdan dedik ya!!
|
Tarih: Cum Eyl 30, 2005 9:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar şöle bi durum var:
bluejean@dreamtv.com.tr ve happyhours@dreamtv.com.tr adreslerine zardanadam klip istek maili atarsak bence isteklerimizi geri çevirmeyeceklerdir... Böylelikle Zardanadam'ı Dream TV'de daa çok izlemiş oluruz, Kral gibi müzik(!) kanallarında değil... |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2005 9:08 am Mesaj konusu: |
|
|
burcu istedin kadar at adamların koordinatorleri takmıyo bile adamlara tel bile actım azınıana yuzune zctım adamın bide tehdit ettiler usutne beni yok işte seni bulucas falan ki gerci beni bulsalar baslarına ne gelir bilmem ya neyse herneyseee burcu işeyaramıyo  _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
beyza zardanüye

|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2005 9:59 am Mesaj konusu: |
|
|
güven abi yayınlıyo arada yani yüxexes dream tv izleyin orayı zaten yakın zamanda zardanadam oraya konuk olacak da ne zaman bilmiyorum
sağol be güven abi sen de olmasan... |
|
| Başa dön |
|
 |
|