| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
korcagin zardanüye

|
Tarih: Cum Oca 20, 2006 2:17 pm Mesaj konusu: Mucize |
|
|
arkadaşlar ben belki de en çok MUCİZEnin hikayesini merak ediyorum o çok sevdiğim albümün belki de en sevdiğim yeridir MUCİZE. hepimizin aradığı bazılarımızın bulduğu kimilerimizin belki de hiç bulamayacağı o MUCİZEyi anlatan insanın içini ısıtan ve belki de biraz burkan bu güzel şarkının hikayesini bizimle paylaşırsan çok mutlu oluruz Erbatur abi... _________________ <div>yokoluş = zarsız bi dünya</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
erbatur zardanüye

|
Tarih: Cum Oca 20, 2006 9:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Genellikle neşeli bi adam olmakla birlikte, oldukça depresif dönemlerim de olabiliyor. Pek anlamam ama burcumla ilgili olduğunu iddia edenler epey fazla! Hayatla aramda birbirimize karşılıklı bi gıcık olma durumu olsa da birbirimizi severiz yine de. Bi de kahkahanın gücüne hep inanmışımdır .
Şarkıyı iki aşamada yazmıştım ilki neden hatırlamıyorum ama keyifsiz bir dönemimdi. Ne evden ne de yataktan çıkmaya hevesim vardı. Bi mucize olsa şu boktan hayatta diye düşünürken o bölümler çıktı. O haliyle epey bunalım bi parçaydı. İkinci aşama ise H2000'de sahne alacağımız gün yazıldı. Konseri beklerken çilli suratlıydı galiba, sevimli bir kız görmüştüm. "Sen olurmusun o mucize" diye başlayan nakaratlar da o zaman çıkıverdi. Merak eden varsa bazen utangaç olmak istenilen sonucu vermiyor, galiba mucizeler için bile emek ve inanmak gerekiyor... _________________ I know it's only Rock'n Roll, but I like it! |
|
| Başa dön |
|
 |
korcagin zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 21, 2006 1:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
paylaştığın için saol Erbatur abi...  _________________ <div>yokoluş = zarsız bi dünya</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
kErPeTeN_cEyDa zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 21, 2006 2:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet saol bu arada sana da teşekkürler korcagin.. ben de merak ediordum  _________________ tomorrow will take us away far from home no one will ever know our names
Bugün zardanadam için ne yaptın? |
|
| Başa dön |
|
 |
meral zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 21, 2006 4:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
kesinlikle mucize de çok iyi b, şarkı...Hatta bu albümde HHHNO ve Balsaçlımdan sonra Mucize var benim için Ve evet,bazen mucizeler için de uğraşmak,emek harcamak gerek...  _________________ <div>Hepsi hepsi hayat nasıl olsa...</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
zimmerman zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 21, 2006 8:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
| En iyi on turkce sarki secsem, Mucize'yi de alirim listeye... O cilli kizi da merak etmedim degil hani... |
|
| Başa dön |
|
 |
meral zardanüye

|
Tarih: Pzr Oca 22, 2006 8:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
o hatunun yerinde olmak isterdim  _________________ <div>Hepsi hepsi hayat nasıl olsa...</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
dumaniac zardanüye

|
Tarih: Pzr Nis 23, 2006 6:42 am Mesaj konusu: |
|
|
çok gzl şarkı...o çilli arkadaşa burdan teşekkür edelm o zmn farkında olmadan yaptığı katkıdan dolaı  |
|
| Başa dön |
|
 |
aredhel zardanüye

|
Tarih: Cmt Nis 29, 2006 1:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
| meral demiş ki: | o hatunun yerinde olmak isterdim  |
aynen... bak kıskandm şimdi nese nese böyle güzel bir şarkıya katkısı olduğu için çok çok çok saolsun  _________________ karmaşık.... |
|
| Başa dön |
|
 |
AbukPrenses zardanüye

|
Tarih: Çrş Tem 12, 2006 11:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Çillerim olduğu için sevinmekle birlikte (nedense:))) şarkının mükemmel olduğunu söylemeden geçemeyeceğim )) Keşfettiğim günden beri hemen hemen her sabah bilgisayarımı açar açmaz mutlaka dinliyorum  _________________ Denizler Etrafımızı Sarar
Nehir'lerse İçimizden Geçer |
|
| Başa dön |
|
 |
sule zardanüye

|
Tarih: Cum Ksm 24, 2006 12:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
güzel şarkı!!! yeni dinledim ama!!!  |
|
| Başa dön |
|
 |
fleur-de-lis zardanüye

|
Tarih: Prş Arl 21, 2006 3:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
şarkıyı daha dün dinledm.. çook büyük bi ayıp tabii di mi
ama kendimi affettirebilmek (!) için şunu söyliim; bnm de çillerim waa  |
|
| Başa dön |
|
 |
wendy_ee zardanüye

![]()
|
Tarih: Pzr Arl 24, 2006 7:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
| mükkemmmmmeeelll.....olaaaaağğaaaaannn üssssstttüüüüü....geyik diil:)gerçek söiim bak bence çohh çohh güzel...çalanların ellerine yüreklerine sağlllııkkkk.. |
|
| Başa dön |
|
 |
ahnas zardanüye

Kayıt: Jan 28, 2007 Mesajlar: 210 Nerden: ISTANBUL\SARIYER merkez
|
Tarih: Pzr Şub 18, 2007 9:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
O mucizeyi birgün inşallah bende bulurum  |
|