| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cihan zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 16, 2006 10:55 am Mesaj konusu: Yüksek Sadakat |
|
|
Yüksek Sadakat 1997 yılında Hürriyet gazetesi müzik yazarı ve Blue Jean dergisi Yayın Yönetmeni Kutlu Özmakinacı tarafından 'Filinta' adıyla kuruldu. Çok sayıda eleman değişikliği yaşayan grup, Eylül 2004'te Cemil Demirbakan (vokal), Sefa Deniz Alemdar (davul), Uğur Onatkut (klavye) Serkan Özgen (gitar) ve Kutlu Özmakinacı'dan (bas) oluşan şu anki kadrosuna kavuştu. Bu uzun yolculuğun değişik zamanlarında gruba katılan elemanlar, aynı yıl müzikle olan ilişkilerini daha iyi yansıttığını düşündükleri Yüksek Sadakat ismini aldılar. İngilizce kökenli Hi-Fi kısaltmasının tam açılımı olan High Fidelity'nin birebir Türkçe karşılığı olan Yüksek Sadakat, evlerimizde müzik dinlemek için kullandığımız ve canlı olarak icra edilen müziği en az kayıpla bizlere ulaştıran sistemlere deniyor. Grup için ise bu ad, çok çeşitli kaynaklardan çıkarak aynı paydada buluşan beş müzik adamının, müzikleriyle olan kopmaz bağlarını ifade ediyor.
2005'in ilk aylarında DMC ile şirketin ilk rock grubu olarak anlaşan Yüksek Sadakat, tüm söz ve müziklerin Kutlu Özmakinacı' ya, düzenlemelerin gruba ait olduğu kendi adını taşıyan ilk albümü için Nisan ayında stüdyoya girdi. Kayıtları bir ayda tamamlanan ve tonmaisterliği grup elemanı Uğur Onatkut tarafından yapılan albümün miksaj ve mastering'i Cem Büyükuzun'a ait.
En son cihan tarafından Prş Tem 27, 2006 1:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
kErPeTeN_cEyDa zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 16, 2006 11:13 am Mesaj konusu: |
|
|
cihan aklımı okuosun ya gerçekten son zamanların en ii gruplarından biri bence de...cihan saolsun dinletti ve bayıldım ama çilekeşle kıyaslamana üzüldüm açıkçası bence çilekeş o kadar da ii bi grup diil  _________________ tomorrow will take us away far from home no one will ever know our names
Bugün zardanadam için ne yaptın? |
|
| Başa dön |
|
 |
ezo_libido zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 16, 2006 11:17 am Mesaj konusu: |
|
|
bencede iyi bir grup çilekeş kadar değil ama yine de iyi müzikleri güzel _________________ yalan dostum aşk diye bir şey y.o.k. |
|
| Başa dön |
|
 |
gizem zardanüye

|
Tarih: Çrş Oca 18, 2006 10:38 am Mesaj konusu: |
|
|
| ewet ben de geçen yaz canlı performanslarını dinlemiştim,ii bi grup.albüm yaptıklarından haberim yoktu,ama alınmaya değer olsa gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |
criticize zardanüye

|
Tarih: Çrş Oca 18, 2006 10:50 am Mesaj konusu: |
|
|
albümü yeni dinledim ve beklediğimden daha ii buldum hatta bayağı bi sevdim diyebilirim
yolu açık bi grup şansları bol olsun _________________ öldür beni yoksa ben öldürcem seni  |
|
| Başa dön |
|
 |
chuckie zardanüye

|
Tarih: Cum Oca 27, 2006 9:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
"belki üstümüzden bir kuş geçer" dinliorum şimdi ve aklıma yazdım yarının ilk işi "yüksek sadakat" albümü almak olcak:D _________________ ayışığına vuruldum ben çok uzaklarda olsa da...
sonumuzu bile bile seviştim ben artık gece hiç olmasa da... |
|
| Başa dön |
|
 |
xxshe zardanüye

|
Tarih: Cum Şub 03, 2006 8:31 am Mesaj konusu: |
|
|
ben albümlerini bulamadımm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  _________________ usenmissin
hikayeni bastan anlatmaya
faydasi yok
nefesini gecmisle yormaya
itiraf et seviyorsun huznu kederi
aci besler uyandirir
bosvermis bunyeyi... |
|
| Başa dön |
|
 |
nosferatu01 zardanüye

|
Tarih: Çrş Şub 08, 2006 7:05 am Mesaj konusu: |
|
|
önüne gelen grup kuruyo... _________________ Sözcükler tükenir bazen, tükensinler yoruldum,Müzik bize yeter zaten, susma altı telli dostum!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
juan_marco zardanüye

|
Tarih: Pzr Şub 19, 2006 11:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şu anda Yüksek Sadakat dinliyorum ve neler hissettiğini anlatamam.Son zamanlarda dinlediğim en güzel gruplardan birisi.İnanılmaz bence.Hem sözleri cok güzel hemde cok güzel müzikler var.Dinlemeyen herkese dinlemelerini tavsiye ediyorum.
Bırak Beni Boğulayım Gözlerinin Tam İçinde Dibe Vurup Dağılayım İhtimaller Denizinde |
|
| Başa dön |
|
 |
seboo zardanüye

|
Tarih: Cum Şub 24, 2006 1:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ya gerçekten harika ses harika yorum kutlu özmakinacı'yı ve cemil demirbakan'ı kutluyorum belki üstümüzden bir kuş geçer bi şarkı bu kadar mı huzur verir |
|
| Başa dön |
|
 |
arelkoray zardanüye

|
Tarih: Cmt Mar 11, 2006 10:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
| kaliteli müzik. |
|
| Başa dön |
|
 |
redeath333 zardanüye

|
Tarih: Pts Mar 13, 2006 7:41 am Mesaj konusu: |
|
|
iyi şarkıları var ;mfö ye benzetiyorum ,taklit gibi deil ama _________________ ışıklar kapandığında goremeyeceğiz birbirimizi siyahlığımızdan... |
|
| Başa dön |
|
 |
xxshe zardanüye

|
Tarih: Cmt Nis 01, 2006 7:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok ii bi albüm gerçektn..ben gripinle karıştırıodum şarkılarını..ses tonları aynı gibi.döneceksin diye söz ver şarkısını tavsiye ederim..albüm gibi _________________ usenmissin
hikayeni bastan anlatmaya
faydasi yok
nefesini gecmisle yormaya
itiraf et seviyorsun huznu kederi
aci besler uyandirir
bosvermis bunyeyi... |
|
| Başa dön |
|
 |
onurck zardanüye

|