| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
toygun007 zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 14, 2006 10:42 pm Mesaj konusu: hergun saatlerce zardanadam.com da napılır? |
|
|
?? _________________ en azından sensin kendinsin bak burdasın |
|
| Başa dön |
|
 |
bihter zardanüye

|
Tarih: Pzr Oca 15, 2006 9:40 am Mesaj konusu: |
|
|
toyguncum.zor ve karmaşık soruları tek bana sormuyomuşsun foruma da yazmışsın yani her gün saatlerce zardanadamda herşeyi yapabilirsin mesela:) şarkı indirebilirsin klip indirebilirsin yeni insanlarla tanışabilirsin zardanadam elemanlarıyla tanışabilirsin yeni haberleri aktiviteleri takip edebilirsin.en olmadı forumlarda insanlara zor sorular sorabilirsin (!)  _________________ olumden korkma,yaşanmamis hayattan kork! cennetten kopardigin bir cicegi cehenneme dikemeyecegin gibi,cehennemden aldigin kor bir atesle de cenneti yakamazsin |
|
| Başa dön |
|
 |
toygun007 zardanüye

|
Tarih: Pzr Oca 15, 2006 2:59 pm Mesaj konusu: ... |
|
|
yenı albume kadar aktıwıte zor
sarkı klıp ındırsen en fazla ıkı sattlık ısı war
elemanlarla tanısmak maıl yoluylada olabılır
yerı yurdu bellı ınsanlar
yenı ınsanlarla tanısmak desen bılemııcem
foruma yazılanları takıp edıo mıllet desen zannetmıorum
kımse bısıı de yazmıo
rock hayata isyandır
ısyan edende yok
o zaman burda rockcı da yok!!!!
(artık buna bı cwp yazın bari) _________________ en azından sensin kendinsin bak burdasın |
|
| Başa dön |
|
 |
tolgaorhon zardanüye

|
Tarih: Pzr Oca 15, 2006 3:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Haklisin, gercekten de burada saatlerce takilmanin bir anlami yok. Hani fotograflara felan bak, eski postlari oku diicem ama o da gecer biter. Sonucta tuketim toplumuyuz, tuketmek gerek. Bu kadar zaman gecirmek yerine bence Besiktas iskelesinde bir cay icerek, veya kazanda bir kac bira atarak isyan edebilir ya da baska bir bakis acisiyla hayati da tuketebilirsiniz. Ben de erbaturun gecenin bir yarisi gelip, sarhos edip saatlerce klip yukletmesinin haricinde saatlerimi gecirmiyorum sitede.
Bu arada formda milletin birbirini yemesini anlayamiyorum (Bu konu icin konusmuyorum, son bir kac haftadir suregelen tartismalara sozum). Illaki bir admin olmasi mi gerek ya insanlarin birbirine saygili olmasi icin? Ciddi ciddi dusunuyorum formu kapatmayi... _________________ Sevgi bazen bir öpücükte, bazen de bir damla gözyaşındadır
/* You are not expected to understand this */ |
|
| Başa dön |
|
 |
bihter zardanüye

|
Tarih: Pzr Oca 15, 2006 6:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya kapatmayın bence forumu.kapatılacaksa bile zardanadam albümleriyle ilgili olan kısmı açık kalsın olmaz mı?olmadı bir admin olayına girseniz,belki de daha iyi olur.. _________________ olumden korkma,yaşanmamis hayattan kork! cennetten kopardigin bir cicegi cehenneme dikemeyecegin gibi,cehennemden aldigin kor bir atesle de cenneti yakamazsin |
|
| Başa dön |
|
 |
Snotcuk zardanüye

Kayıt: Nov 05, 2005 Mesajlar: 307 Nerden: Ankara, Valinor, Edoras
|
Tarih: Pzr Oca 15, 2006 6:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tartışma her yerde olur. Olması gerekir. Ha tabi boyutları ve sınırları vardır orası yoruma açıktır, ama tartışma oluyor diye forum kapatmak benim düşünce anlayışımın dışında biraz... Bu tip sorunlar için konu kapatma ve üyeyi uyarma yöntemi bence daha uygun. Tabi admin sensin kararın sorumluluğu da sana aittir, ama biraz daha düşünmeni tavsiye ediyorum. _________________ "Aslında..." dedi Mustapha Mond "Siz mutsuz olma hakkını istiyorsunuz.."
"Öyle olsun" dedi vahşi, meydan okurcasına "Mutsuz olma hakkını istiyorum!!" |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan zardanüye

|
Tarih: Pzr Oca 15, 2006 8:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim bilgisayarım açık olduğu sürece nerdeyse zardanadam.com da açıktır. Ondan kaynaklı çok gözükürüm sitede. Yani ben evde olmasam da açık... Dolayısıyla ben içerken , kafayı bulmuşken falan burda olmasamda aktif olarak gözüküyorum Tartışmalar konusunda da evet saygısızlık seviyesine ulaşmamaları gerekiyo. Seviye korunduktan soron olmaz ama işte o seviye aşağı çekilince pek hoş olmuyo  _________________ leave me alone don't want your promises no more
cause rock n' roll is my religion and my law
won't ever change, may think it's strange
you can't kill rock n' roll, it's here to stay |
|
| Başa dön |
|
 |
KarGoManiA zardanüye

|
Tarih: Pzr Oca 15, 2006 11:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Yani Bence Foruma Mod aLInsa Çok Daha iyi OLurdu... |
|
| Başa dön |
|
 |
tolgaorhon zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 16, 2006 8:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Snotcuk: Tabi ki her insan ayni fikirde degildir ve tartisma olacaktir. Buna saygim sonsuz. Sorun insanlarin birbirlerine saygisizca davranmalari, saldirmalari, seviyesizce bagris cagris... Birkac haftadir suregelen bir tartisma var. Millet birbirini yiyip duruyor. Bekledim duzelir diye. Hayir, yok. Biri duzgun birsey yazsa digeri basiyor kalayi... Iyi guzel milletvekillerinin yumruklasmasinin dogal karsilandigi bir ulkede yasiyoruz tamam ama dogrumu bu?
Biri gelmis sevdigi bir grup hakkinda birkac sey yaziyor. Cevap gelmis: "Igrencler". Tamam sevmeyebilirsin grubu, muzigi. Ama bu mu olmasi gereken tavir?
Bir de bu admin ya da mod konusunda dusuncemi belirteyim. Forumlara kurallar koyup sonra da bunu admin ile dayatmak bana yanlis geliyor. Illa basta duran biri olmadan da kendimizi yonetebilecegimize inancim suruyor.
Bu inanci kaybettigimde de cozum bence admin, mod ile duzeni saglamaya calismaktansa forumu kapatmak. Yanlis olabilirim, ama yine de dusuncem bu yonde.
Bir cozum fikri daha var ama ne dersiniz bilemiyorum. Uye olan herkesi mod yapalim. Insanlar sorumluluk duygunusu bu sekilde aliyorlar ise sorun cozulur. Yok degilse zaten forumda tas uzerinde tas kalmaz, sorun yine cozulmus olur. Ne dersiniz?
Paranoyak veya psikopat oldugumu dusunenler varsa rahatlasinlar, boyle bir karari ancak grup ile beraber verebiliriz. Paranoyak veya psikopat oldugumu dusunmeyenler ise yaniliyor.  _________________ Sevgi bazen bir öpücükte, bazen de bir damla gözyaşındadır
/* You are not expected to understand this */ |
|
| Başa dön |
|
 |
beyza zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 16, 2006 3:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
ii de saatlerce burda durmaya ne gerek var ki hem kendin sıkılırsın hem belli bi zaman sonra siteye gıcık olursun.. foruma girersin yeni mesajlara bakarsn ee sonra napcaksın ki?? ii si mi sen işin bittiğinde çık ve burda geçirceğin zamnda kitap oku..  _________________ adem toprağı belleyip, havva yün eğirirken,
bey kim?
beyefendi kim? |
|
| Başa dön |
|
 |
Snotcuk zardanüye

Kayıt: Nov 05, 2005 Mesajlar: 307 Nerden: Ankara, Valinor, Edoras
|
Tarih: Pts Oca 16, 2006 4:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Valla tolgaorhon ne diyeyim yani yıllardan beridir tüm sistemlerin derdi olan insanların kendi kendini yönetebilmesi tarihsel süreç içerisinde uygulanabiliriğini gösterdi Bu yüzden burada da aynı şekilde olmaması için herhangi bir sebep göremiyorum...
Tabi ki senin dediğin gibi olması benim de gönlümdeki şeydir ama kendi kendini yönetmeyi geçtim, daha ağzının ayarına sahip çıkmayı beceremeyen insanımız, karşısındakinin fikirlerine saygı duymayı ne zaman öğrenir ya da bu üst bilince zaman ulaşabilir, ya da ulaşabilir mi? bu sorular hala kulaklarımı tırmalamakta... Diyeceğim şu ki; normal hayatta bir üst yapı olmadan iki eliyle bir işi beceremeyen insanoğlunun burada kendini yönetmesi biraz ütopik geliyor bana.Kaldı ki herkesi mod yapmak düşüncesi... Birden ürpermeme sebep oldu Bu görüşünü insanları tanıma çabası olarak görüyorum Değerli bir düşünürümüz ne demiş? "Bir insanı tanımak istiyorsanız ona yetki verin" Yanlış anlama düşünceni saçma buluyor değilim.Bilakis destekliyorum(kendi kendini yönetme düşüncesini) ama ne yazık ki pratikte uygulamak biraz zor... Ve Mod(üst yapı) şart gibi... _________________ "Aslında..." dedi Mustapha Mond "Siz mutsuz olma hakkını istiyorsunuz.."
"Öyle olsun" dedi vahşi, meydan okurcasına "Mutsuz olma hakkını istiyorum!!" |
|
| Başa dön |
|
 |
meral zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 16, 2006 5:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
işin özünde söylenecek tek şey var;sadece zardanadam.comda değil genel anlamda internette fazla zaman harcamamak lazım...
Tamam güzel bi sayfa zardanadam.com ama girersin resimlere bakarsın arada,foruma bakarsın,cevap yazarsın yazmazsın ama biter bu eylemler,uzun sürmesi hem mantıklı değildir hem de zamana yazıktır...Eğer bi insan saatlerini harcıyorsa burada iyi değil demektir,bişeyleri unutmaya çalışıyor demektir yazıktır,günahtır,kıymayın kendinize kitap okuyun,ders çalışın,mutluluğunuzu paylaşın,mutlu olun,sevin,aşık olun,acı çekin,hayata karışın  _________________ <div>Hepsi hepsi hayat nasıl olsa...</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
DeViLmAyCrY zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 16, 2006 7:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Paylaşım tabikine de |
|
| Başa dön |
|
 |
akortsuz zardanüye

|
Tarih: Sal Oca 17, 2006 1:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya ben tembelliğimden hala kaydetmedim şu akorları bilgisayara, ne zaman çalmak istesem şarkıları siteye giriorum bunun dışında (ki bu genelde çok vakit alıyo) çok fazla zaman geçirmiorum burda.
forumda yeni yazıları okumak, yeni eklenen resimlere bakmak 5dklık iş zaten... _________________ kaybetmenin keyfini yaşıyorum, tutunamama özgürlüğü bu |
|
| Başa dön |
|
 |
Cehennemindibi zardanüye

|
Tarih: Pts Şub 27, 2006 11:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgi Bu Olsa Gerek 24 saat kesintisiz online olmak
zardanadama gelen ilk yenilikten haberdar olmak lazım öyle diilmi _________________ Sokak Serserisİ..! |
|
| Başa dön |
|
 |
|