Menü
· Ana Sayfa
· Biyografi
· Grup Elemanları
· Konserler
· Diskografi
· Sözler ve Akorlar
· Audio - Video
· Resim Galerisi
· Forumlar
· Üye Bilgileri
· İletişim
· Medya İlişkileri
· Zar Çalar
· Zardanadam Güncesi
· Derin Zar

Gelecek Etkinlikler
Ocak 2009
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Konserler
TV & Radyo Programları
Özel Günler

E-Posta Listesi
Zardanadam
E-Posta Listemize
Üye Olun
Arşivlere göz at

Kullanıcı Bilgileri
Hoşgeldin, Ziyaretçi
Üye Adı

Şifre

Güvenlik Kodu
Güvenlik Kodu
Güvenlik Kodunu Girin

Sitemize üye degilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak forumlara mesaj gönderebilme ve yorum yazma gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Bugün: 0
Dün: 3
Toplam: 4863

Şu An Bağlı:
Ziyaretçi: 30
Üye: 1
Toplam: 31

Şu An Bağlı:
01: mikrop

zardanadam.com: Forumlar

www.zardanadam.com :: Başlığı Görüntüle - Peki YA ANADOLU?!?!!!!!
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   LoginLogin 

Peki YA ANADOLU?!?!!!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.zardanadam.com Forum Ana Sayfası -> Konserler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DeViLmAyCrY
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pzr Oca 08, 2006 12:07 pm    Mesaj konusu: Peki YA ANADOLU?!?!!!!! Alıntıyla Cevap Ver

Ben hatay da okuyorum ama G.antepliyim buraya kimse gelmiyo Sad NEDEN NEDEN !!!! WHY!! Crying or Very sad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gizem
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pzr Oca 08, 2006 3:01 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yeterince dinleyici kitlesi olmadığından olabilir mi?
Başa dön
DeViLmAyCrY
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Çrş Oca 11, 2006 12:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Olabilir aslında ama sizce burdaki insanlar bilmedikleri bi gruba nasıl hayran olup bi kitle olusturacaklar? Örnek weriym Şebnem ferah tam 4 sene önce G.antep e geldi daha önce hiç gelmemişti. Öyle büyük ve coşkulu bi kalabalık karşıladıki konserde böyle bi kalabalıgı kendisi bile beklemedigini söyledi. İnsanlar ona sarkı söyletmediler hep bir agızdan bagıra bagıra söylendi bütün sarkılar.

Kısacası bence anadolu insanı da yapılan güzel seyleri taktir etmesini bilir. Bu taraflarla da ilgilenilmesi gerekli.
Başa dön
lord_of_darkness
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Çrş Oca 11, 2006 6:49 pm    Mesaj konusu: Re: Peki YA ANADOLU?!?!!!!! Alıntıyla Cevap Ver

DeViLmAyCrY demiş ki:
Ben hatay da okuyorum ama G.antepliyim buraya kimse gelmiyo Sad NEDEN NEDEN !!!! WHY!! Crying or Very sad

walla zardanadam gelmeyebilir ama eger bazı sartlarımız var organizatorler kabul ederse biz LEGALİZE ve 17OHM olarak gelebiliriz...
DeViLmAyCrY
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Cum Oca 13, 2006 11:43 am    Mesaj konusu: Re: Peki YA ANADOLU?!?!!!!! Alıntıyla Cevap Ver

lord_of_darkness demiş ki:
DeViLmAyCrY demiş ki:

walla zardanadam gelmeyebilir ama eger bazı sartlarımız var organizatorler kabul ederse biz LEGALİZE ve 17OHM olarak gelebiliriz...

Walla ne yalan sölim dadından yenmez Very Happy
Başa dön
nosferatu01
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Çrş Oca 18, 2006 10:04 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Adana'ya gelin ya bizim başımız kel mi? Emin olun pişman olmazsınız.Bi gelin Çukurova Üniversitesine gitmek istiyecek misiniz görelim Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Cehennemindibi
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Cmt Şub 25, 2006 10:15 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence ZardanadaM Tüm Türkiye'yi Gezmek İster Lakin Gitmek İcin Konser Yerleri Kalacak Yerler Gibi vs İhtiyacların Bi Organizatör Tarafından Ayarlanması Gerekli Diilmidir ? Bu Yuzden Gelemiyor Olabilirlermi ? Yoksa Neden Gelmesinlerki Embarassed
idolatress
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Cmt Şub 25, 2006 12:12 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cehennemindibi demiş ki:
Bence ZardanadaM Tüm Türkiye'yi Gezmek İster Lakin Gitmek İcin Konser Yerleri Kalacak Yerler Gibi vs İhtiyacların Bi Organizatör Tarafından Ayarlanması Gerekli Diilmidir ? Bu Yuzden Gelemiyor Olabilirlermi ? Yoksa Neden Gelmesinlerki Embarassed

benim cradle sempatizanı file çorap manyak morkorkunun güllerinden
biri olan arkadaşımı burda görmem ne kadar şaşırtıcı bi o kadarda sevindirici bir olay böyle.. Laughing

anadoluyada gelirler abi inşallah..
Başa dön
lord_of_darkness
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pzr Şub 26, 2006 11:38 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DeViLmAyCrY ve arkdaslar dalga gecmenize gerek yok ayarlayın geliriz... biz gelmesekte zardanadam için caba gosterinayarlayın bari bizimle dalga gecmezsiniz en azından... Twisted Evil
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Cehennemindibi
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pzr Şub 26, 2006 3:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

idolatress demiş ki:
Cehennemindibi demiş ki:

benim cradle sempatizanı file çorap manyak morkorkunun güllerinden
biri olan arkadaşımı burda görmem ne kadar şaşırtıcı bi o kadarda sevindirici bir olay böyle.. Laughing

anadoluyada gelirler abi inşallah..

auahuhahuau Sen Delimisin Abi Ben Zaten Buradayım :PpPpP Durun Siz Hele Anadoluyada Gelecek ZardanadaM Ben Konserde O Performanslara Sahidim Gelirler Sabırsızlanmayın Smile
seboo
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pts Şub 27, 2006 12:39 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla bende bu durumdan şikayetçiyim kimsenin bizi düşündüğü yok biz konsere gitmiyelim mi yani niye kimse gelmiyo Crying or Very sad
Başa dön
tygn
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pzr Ksm 12, 2006 10:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya konya yada gelmicek yani valla burda baya zardamadamcı var haberleri olsun gelirse gelcekleri yer büük ihtimal fuul ceker böle bişi olursa tanıtım yapmaya hazırım
Başa dön
dennizmever
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pts Ksm 13, 2006 2:46 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

daha zardanadam oluşmadan erbatur abi ve tolga abi konyayı sallıyorlarmış zaten. Laughing 2004 te bir ara gitmişler konserler bölümüne bakarsan görürsün. bence anadoluda en şanslı yer orası. eğer bir şeyler ayarlayabilirsen geri çevirmezler.
sule
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Cmt Ksm 18, 2006 7:22 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ışık üni.ye de 1 kere geldeler bildiğim kadarıyla!!!yine yine yineee!!!!! Very Happy Very Happy Cool
Başa dön
tygn
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Cmt Ksm 25, 2006 4:48 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya aslında ben bu işi halletmeye calıscam hatta erbatur abinin hemserim olduunu daha yeni örendim ve acayip mutlu oldum bu iş üstüne yogunlasıcaıma emin olabilirsin
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.zardanadam.com Forum Ana Sayfası -> Konserler Tüm saatler GMT
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

IT Danışmanlık