| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
DeViLmAyCrY zardanüye

|
Tarih: Pzr Oca 08, 2006 12:07 pm Mesaj konusu: Peki YA ANADOLU?!?!!!!! |
|
|
Ben hatay da okuyorum ama G.antepliyim buraya kimse gelmiyo NEDEN NEDEN !!!! WHY!!  |
|
| Başa dön |
|
 |
gizem zardanüye

|
Tarih: Pzr Oca 08, 2006 3:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
| yeterince dinleyici kitlesi olmadığından olabilir mi? |
|
| Başa dön |
|
 |
DeViLmAyCrY zardanüye

|
Tarih: Çrş Oca 11, 2006 12:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Olabilir aslında ama sizce burdaki insanlar bilmedikleri bi gruba nasıl hayran olup bi kitle olusturacaklar? Örnek weriym Şebnem ferah tam 4 sene önce G.antep e geldi daha önce hiç gelmemişti. Öyle büyük ve coşkulu bi kalabalık karşıladıki konserde böyle bi kalabalıgı kendisi bile beklemedigini söyledi. İnsanlar ona sarkı söyletmediler hep bir agızdan bagıra bagıra söylendi bütün sarkılar.
Kısacası bence anadolu insanı da yapılan güzel seyleri taktir etmesini bilir. Bu taraflarla da ilgilenilmesi gerekli. |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Çrş Oca 11, 2006 6:49 pm Mesaj konusu: Re: Peki YA ANADOLU?!?!!!!! |
|
|
| DeViLmAyCrY demiş ki: | Ben hatay da okuyorum ama G.antepliyim buraya kimse gelmiyo NEDEN NEDEN !!!! WHY!!  |
walla zardanadam gelmeyebilir ama eger bazı sartlarımız var organizatorler kabul ederse biz LEGALİZE ve 17OHM olarak gelebiliriz... _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
DeViLmAyCrY zardanüye

|
Tarih: Cum Oca 13, 2006 11:43 am Mesaj konusu: Re: Peki YA ANADOLU?!?!!!!! |
|
|
| lord_of_darkness demiş ki: | | DeViLmAyCrY demiş ki: | Ben hatay da okuyorum ama G.antepliyim buraya kimse gelmiyo NEDEN NEDEN !!!! WHY!!  |
walla zardanadam gelmeyebilir ama eger bazı sartlarımız var organizatorler kabul ederse biz LEGALİZE ve 17OHM olarak gelebiliriz... |
Walla ne yalan sölim dadından yenmez  |
|
| Başa dön |
|
 |
nosferatu01 zardanüye

|
Tarih: Çrş Oca 18, 2006 10:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Adana'ya gelin ya bizim başımız kel mi? Emin olun pişman olmazsınız.Bi gelin Çukurova Üniversitesine gitmek istiyecek misiniz görelim  |
|
| Başa dön |
|
 |
Cehennemindibi zardanüye

|
Tarih: Cmt Şub 25, 2006 10:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Bence ZardanadaM Tüm Türkiye'yi Gezmek İster Lakin Gitmek İcin Konser Yerleri Kalacak Yerler Gibi vs İhtiyacların Bi Organizatör Tarafından Ayarlanması Gerekli Diilmidir ? Bu Yuzden Gelemiyor Olabilirlermi ? Yoksa Neden Gelmesinlerki  _________________ Sokak Serserisİ..! |
|
| Başa dön |
|
 |
idolatress zardanüye

|
Tarih: Cmt Şub 25, 2006 12:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Cehennemindibi demiş ki: | Bence ZardanadaM Tüm Türkiye'yi Gezmek İster Lakin Gitmek İcin Konser Yerleri Kalacak Yerler Gibi vs İhtiyacların Bi Organizatör Tarafından Ayarlanması Gerekli Diilmidir ? Bu Yuzden Gelemiyor Olabilirlermi ? Yoksa Neden Gelmesinlerki  |
benim cradle sempatizanı file çorap manyak morkorkunun güllerinden
biri olan arkadaşımı burda görmem ne kadar şaşırtıcı bi o kadarda sevindirici bir olay böyle..
anadoluyada gelirler abi inşallah.. |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Pzr Şub 26, 2006 11:38 am Mesaj konusu: |
|
|
DeViLmAyCrY ve arkdaslar dalga gecmenize gerek yok ayarlayın geliriz... biz gelmesekte zardanadam için caba gosterinayarlayın bari bizimle dalga gecmezsiniz en azından...  |
|
| Başa dön |
|
 |
Cehennemindibi zardanüye

|
Tarih: Pzr Şub 26, 2006 3:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
| idolatress demiş ki: | | Cehennemindibi demiş ki: | Bence ZardanadaM Tüm Türkiye'yi Gezmek İster Lakin Gitmek İcin Konser Yerleri Kalacak Yerler Gibi vs İhtiyacların Bi Organizatör Tarafından Ayarlanması Gerekli Diilmidir ? Bu Yuzden Gelemiyor Olabilirlermi ? Yoksa Neden Gelmesinlerki  |
benim cradle sempatizanı file çorap manyak morkorkunun güllerinden
biri olan arkadaşımı burda görmem ne kadar şaşırtıcı bi o kadarda sevindirici bir olay böyle..
anadoluyada gelirler abi inşallah.. |
auahuhahuau Sen Delimisin Abi Ben Zaten Buradayım :PpPpP Durun Siz Hele Anadoluyada Gelecek ZardanadaM Ben Konserde O Performanslara Sahidim Gelirler Sabırsızlanmayın  _________________ Sokak Serserisİ..! |
|
| Başa dön |
|
 |
seboo zardanüye

|
Tarih: Pts Şub 27, 2006 12:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla bende bu durumdan şikayetçiyim kimsenin bizi düşündüğü yok biz konsere gitmiyelim mi yani niye kimse gelmiyo  |
|
| Başa dön |
|
 |
tygn zardanüye

|
Tarih: Pzr Ksm 12, 2006 10:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ya konya yada gelmicek yani valla burda baya zardamadamcı var haberleri olsun gelirse gelcekleri yer büük ihtimal fuul ceker böle bişi olursa tanıtım yapmaya hazırım |
|
| Başa dön |
|
 |
dennizmever zardanüye

|
Tarih: Pts Ksm 13, 2006 2:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
daha zardanadam oluşmadan erbatur abi ve tolga abi konyayı sallıyorlarmış zaten. 2004 te bir ara gitmişler konserler bölümüne bakarsan görürsün. bence anadoluda en şanslı yer orası. eğer bir şeyler ayarlayabilirsen geri çevirmezler. _________________ miracle&blues |
|
| Başa dön |
|
 |
sule zardanüye

|
Tarih: Cmt Ksm 18, 2006 7:22 am Mesaj konusu: |
|
|
ışık üni.ye de 1 kere geldeler bildiğim kadarıyla!!!yine yine yineee!!!!!  |
|
| Başa dön |
|
 |
tygn zardanüye

|
Tarih: Cmt Ksm 25, 2006 4:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ya aslında ben bu işi halletmeye calıscam hatta erbatur abinin hemserim olduunu daha yeni örendim ve acayip mutlu oldum bu iş üstüne yogunlasıcaıma emin olabilirsin |
|
| Başa dön |
|
 |
|