| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Snotcuk zardanüye

Kayıt: Nov 05, 2005 Mesajlar: 307 Nerden: Ankara, Valinor, Edoras
|
Tarih: Cum Oca 06, 2006 8:26 pm Mesaj konusu: Kitaplar... |
|
|
Arkadaşlar ne tür kitaplar okuyoruz? Hoşlandığımız türler neler? Birbirimize tavsiye edebileceğimiz kitaplar nelerdir? Konuşalım, paylaşalım... _________________ "Aslında..." dedi Mustapha Mond "Siz mutsuz olma hakkını istiyorsunuz.."
"Öyle olsun" dedi vahşi, meydan okurcasına "Mutsuz olma hakkını istiyorum!!" |
|
| Başa dön |
|
 |
Schizophrenia zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 07, 2006 12:39 am Mesaj konusu: |
|
|
| Her türlü Altay Öktem denemeleri,şiirleri,romanları... |
|
| Başa dön |
|
 |
xxshe zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 07, 2006 8:10 am Mesaj konusu: |
|
|
| 100 temel esere başladım..sıkılıyordum baştan..ama anladım gerçekten çok güzeller.tabi siz kaça kere okumuşsunuzdur onları bilmem ama yeni okuyorum sefillerin ciltleri çok güzeller.!!birde Mehmet Coşkundeniz i okudum bu ara..! |
|
| Başa dön |
|
 |
Snotcuk zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 07, 2006 8:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Şu sıralar İhsan Oktay Anar'ın Amat'ını okuyorum... baya güzel gidiyor... Zaten diğer kitapları da çok iyiydi...Aynı çizgide gittiğini söyleyebilirim... _________________ "Aslında..." dedi Mustapha Mond "Siz mutsuz olma hakkını istiyorsunuz.."
|
| Başa dön |
|
 |
himbil zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 07, 2006 9:00 am Mesaj konusu: |
|
|
oğuz atay
küçük iskender
hakan günday
hayranlıklarım devam etmekte..
başyapıt şeklindeki kitaplarım bunlar..
tür olarakta hayatı ve insanı işliyor ne de olsa bütün kitaplar sorun değil tür filan.. _________________ Selim Işık tek ve Türk. Ve duygulu, amansız.
Sabırsız ve olumsuz, yaşantıda cansız
Sanılırdı; gerçekti, hayır gerçek değildi.
Tutunamayanların tarihine eğildi.
Kelime ve yalnızlık hayatın tadı tuzu
Kucaklamak isterdi ölümü ve sonsuzu |
|
| Başa dön |
|
 |
gizem zardanüye

|
Tarih: Pzr Oca 08, 2006 2:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
| nihat genç,altay öktem,ve şu sıralar takıntılı bi şekilde ece temelkuran okuyorum.tavsiye edrim,süper bi kadın,çok doğru tespitler yapıyor ve aslında bana kalırsa ruh sağlığı biraz bozuk!ama hangimizin düzgün ki? |
|
| Başa dön |
|
 |
yascemyasmicem zardanüye

![]()
|
Tarih: Pts Oca 09, 2006 8:45 am Mesaj konusu: |
|
|
ben polisiye romanlara bayılırım...polisiye sevdam agatha christie ile başlamıştı çocukken.
daha sonra yani şimdilerde jean christophe grange okuyorum.adam manyak yazıyor.çok heyecanlı kitaplar tavsiye ederim.kızıl nehirler,siyah kan,kurtlar imparatorluğu,taş meclisi özellikle de leyleklerin uçuşu mükkemmel..onun dışında türk yazarlardan ahmet ümit de başarılı.beyoğlu rapsodisi ve patasana... |
|
| Başa dön |
|
 |
T-reX zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 09, 2006 9:13 am Mesaj konusu: |
|
|
valla ilgimi çeken konusu olduktan sonra türün pek önemi yok. her türlü kitabı okurum. öyle özel bir yazar takıntımda yok. en beğendiğim kitaplara gelince. king in kara kule serisi, dan brown'ın da vinci şifresi, ahmet ümit'inm beyoğlu rapsodisi, muzaffer izgü zıkkımın kökü, sonra hasan hüseyin'in kızılırmak.
En son T-reX tarafından Cum Oca 13, 2006 12:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Snotcuk zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 09, 2006 9:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Kara kule.... Ahh Roland Ah....  _________________ "Aslında..." dedi Mustapha Mond "Siz mutsuz olma hakkını istiyorsunuz.."
|
| Başa dön |
|
 |
T-reX zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 09, 2006 9:58 am Mesaj konusu: |
|
|
| Snotcuk demiş ki: | Kara kule.... Ahh Roland Ah....  | demek sende okudun:D kitabın sonu çok hosuma gitmedi ama gercekten king in en buyuk eseri olmus diyebiliriz. adam yeni bir dunya yeni bir boyut yarattı. |
|
| Başa dön |
|
 |
Schizophrenia zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 09, 2006 5:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Abidin Dino - Eller |
|
| Başa dön |
|
 |
Snotcuk zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 09, 2006 5:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
| T-reX demiş ki: | | Snotcuk demiş ki: | Kara kule.... Ahh Roland Ah....  | demek sende okudun:D kitabın sonu çok hosuma gitmedi ama gercekten king in en buyuk eseri olmus diyebiliriz. adam yeni bir dunya yeni bir boyut yarattı. |
Okumaz mıyım iki hafta oldu başladığım çorak topraklar bitti işte... Finallerden sonra da büyücü ve cam küre'ye başlayacağım... Harika bir dili var... Ve bence LOTR'dan bile daha yakın hissetim karakterleri... _________________ "Aslında..." dedi Mustapha Mond "Siz mutsuz olma hakkını istiyorsunuz.."
|
| Başa dön |
|
 |
seQko zardanüye

Kayıt: Dec 24, 2005 Mesajlar: 93 Nerden: Beytepe dağları ;)
|
Tarih: Pts Oca 09, 2006 6:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Son olarak Elime Doğan Cüceloğlu'nun Savaşçı'sını geçirdim.. Onun dışında Einstein'a dair ne varsa sarıyo.. Ama sevgilisi olanlara bu tür kitapları ve konuları tavsiye etmiyorum... Arif olan anlar saygılar....  _________________ yazıyoz...yazıyoz da; nereye kadar.... |
|
| Başa dön |
|
 |
seQko zardanüye

Kayıt: Dec 24, 2005 Mesajlar: 93 Nerden: Beytepe dağları ;)
|
Tarih: Pts Oca 09, 2006 6:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
| T-reX demiş ki: | | valla ilgimi çeken konusu olduktan sonra türün pek önemi yok. her türlü kitabı okurum. öyle özel bir yazar takıntımda yok. en beğendiğim kitaplara gelince. king in kara kule serisi, dan brown'ın da vinci şifresi, ahmet ümit'inm beyoğlu rapsodisi, muzaffer izgü zıkkımın dibi, sonra hasan hüseyin'in kızılırmak. |
Muzaffer İzgü'nün Kitabı Zıkkımın dibi değil, "Zıkkımın Kökü" dikkat lütfen.. |
|
| Başa dön |
|
 |
zararli zardanüye

Kayıt: Oct 01, 2005 Mesajlar: 134 Nerden: şehirlerdenbirşehir
|
Tarih: Sal Oca 10, 2006 3:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla bi garip olacak lakin çocuk romanlarına sardım bırakamıyorum
charlienin çikolata fabrikasıymış küçük kara balıklarmış heyhat!!
yalnız attila şenkon diye bir yazarın; gökkuşağına iki bilet diye bi kitabı vardır ki..
muhteşemdir..düş kuranlara..ve kanatlananlara... _________________ fish doesn't think...because fish knows everything.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|