| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
erbatur zardanüye

|
Tarih: Pzr Arl 11, 2005 10:15 pm Mesaj konusu: Tembellik Hakkı |
|
|
Paul Lafargue'ın çok önemli bir kitabının adı olan bu parça gerçek bir hikayeye dayanmaktadır: İşe gitmek yerine tembellik hakkımı kullanmaya, sistem için öngörülmemiş bir arıza olmaya karar verdiğim bir günde, rakı şişeinde balık olmak istemiş bunun için de bir yancıya ihtiyaç duymuştum.
Ne yazık ki tüm dostların sorumlulukları ve iş dünyasına bağlılıkları ağır basmıştı, muhtemele hiç de istemeyerek hayatı ertelemişlerdi... Nihayet şişenin dibine doğru Tolga çıkıp geldiğinde, bu şarkı yazılmıştı, Korsan albümü kayıtları arasında da yer aldı ancak hücum kayıt yapmamızın azizliği, bir iki küçük hata içeriyordu, o nedenle yayınlamama kararı almıştık. Sonradan pek de anlam veremedik bu kararımıza, ama oldu bi kere, ne de olsa Rock'n Roll... _________________ I know it's only Rock'n Roll, but I like it! |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan zardanüye

|
Tarih: Pzr Arl 11, 2005 10:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yaptığım ortayı çok güzel değerlendirdiğin için teşekkür ediyorum Erbatur  _________________ leave me alone don't want your promises no more
cause rock n' roll is my religion and my law
won't ever change, may think it's strange
you can't kill rock n' roll, it's here to stay |
|
| Başa dön |
|
 |
projectego zardanüye

|
Tarih: Cum Arl 16, 2005 12:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
En son projectego tarafından Çrş Oca 23, 2008 8:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
morvedelisi zardanüye

|
Tarih: Prş Oca 05, 2006 10:07 am Mesaj konusu: |
|
|
bu şarkı tam benim gibi tembelleri anlatıo ya...  |
|
| Başa dön |
|
 |
ahnas zardanüye

Kayıt: Jan 28, 2007 Mesajlar: 210 Nerden: ISTANBUL\SARIYER merkez
|
Tarih: Cum May 11, 2007 8:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ya aslında bence şarkının bu versiyonu Kalbim Yok'taki versiyonundan biraz daha iyi dinliceksem bu şarkıyı yer yüzüne çıkmamış kayıtlardan dinliyorum sonunda yarıştırrrrrr...... uzadıgı kısım Kalbim Yok taki versionunda alt fondan çalıyor sonunda  |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Çrş May 23, 2007 3:36 pm Mesaj konusu: Korsan |
|
|
Evde okulu , okuldada evi düşeneyimm...
 |
|