| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
yascemyasmicem zardanüye

![]()
|
Tarih: Sal Arl 06, 2005 8:26 am Mesaj konusu: mübarek öss değil ögs-----ögrenci gebertme sınavı----- |
|
|
eminim bu sitede %70 civarımız öss sınavları ile başı dertte.evet ya nedir bu??öyle sinirim bozuluyo ki anlatamam.yani özellikle de o sordukları sorular!!!!anlamıyorum.hepsi birbirinden iğrenç.gecemizi gündüzümüze katıp çalıştığımız derslerin günlük hayatımızda bize sizce ne yararı var???
mesela çarşıya gittik bi kumaş alacaz abi bana iç açıları toplamı 180 derece ikizkenar üçgen şeklinde bir kumaş ver mi diyecez?yoksa yarı çapı 2pi kare olan domateslerden bir kilo mu diyecez?yada abi bana 2.(0.00054+0.98563)/(0.81-0.56) kadar litre süt mü isteyecez.tabi ki hayır o halde niçin biz hiç bir şeyle uğraşmayıp bu saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz.buna harcadıgım zamanda roman okusam yada ansiklopedi okusam genel kültürüm dehşet derecede artardı.niye türk çocukları gençleri aktif değil kültür yok falan filan diyolar.?biz bu zımbırtılara zamanımızı çok ayırıyoruz kültür gelişimine katkıda olacak birşey yapmıyoruz diye.tüm hayatımız 3-4 saate sığıyo ya. ben kabul etmiyorum hani demokrasi..inşallah milli eğitimde yetkili bir arkadaşta üyedir bu siteye görür de acır halimize 
En son yascemyasmicem tarafından Çrş Hzr 14, 2006 12:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
beyza zardanüye

|
Tarih: Sal Arl 06, 2005 3:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
hayatta hiç bişeyin olmıcağı gibi bu sınavda olmaz abi!!! _________________ adem toprağı belleyip, havva yün eğirirken,
bey kim?
beyefendi kim? |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan zardanüye

|
Tarih: Sal Arl 06, 2005 4:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ülkemizdeki şöyle bir gerçek var arkadaşlar: Yeteri kadar yüksekokul yok öncelikle. Yanlışlarla dolu bir eğitim sistemi de ortadayken, üniversiteye yerleşmede sınavdan başka çözüm yok şu an için. 2.000.000 kişiden sadece 400.000 kişi yerleştirilebiliyo. Bu 1.600.000 kişi bir şekilde maalesef elenmeli. Kısacası bu sınava girmeye mecburuz ( ben kurtuldum, insan bi hafifliyo )
FUCK THE SYSTEM  _________________ leave me alone don't want your promises no more
cause rock n' roll is my religion and my law
won't ever change, may think it's strange
you can't kill rock n' roll, it's here to stay |
|
| Başa dön |
|
 |
duskunlukler zardanüye

Kayıt: Nov 10, 2005 Mesajlar: 76 Nerden: cehennem olmasın..
|
Tarih: Sal Arl 06, 2005 5:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla ne öss nin açılımı zaten var adını deiştirmeye gerek yok öğrencilere sokma sınavı...
aman ya sınavı düşüne düşüne sıyırır insan ben artık girsem de bitse bu işkence diyorum gerçi seneye kadar daha da deişir bu sistem dedikleri yapboz ama neyse. _________________ düş_kün_lük_ler |
|
| Başa dön |
|
 |
akortsuz zardanüye

|
Tarih: Sal Arl 06, 2005 6:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
hayatımın kosssskocaman bir yılını benden çalıo bu sınav (not ortalamam ii olsun, okuldan yüksek puan gelsin diye harcadığım zamanı da sayarsam tüm ömrümü yedi ) |
|
| Başa dön |
|
 |
juan_marco zardanüye

|
Tarih: Çrş Arl 07, 2005 11:25 am Mesaj konusu: |
|
|
| evet berbat birşey ama yapacak birşey yok.Yapacagımız tek sey değiştiremeyecegimize göre çalışmak ben öyle yapıyorum artık okuldan gelen 67 puanıda düşününce daha da calısmam gerek sanırım.Ne diyelim inşallah bizlerden birisi gelecekte bu aksaklıgı giderebilir. |
|
| Başa dön |
|
 |
yascemyasmicem zardanüye

![]()
|
Tarih: Çrş Arl 07, 2005 1:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
amin.inşallah belki üniversiteyi kazanıpta iyi bir bilgisayarcı olursam hepinizin adına birer birer web sitesi açacam..söz..şimdilik 500 üyemiz var
o zamana kadar bakalım nolacak..aboooooooooooov yok ben vazgeçtim babo zardanadamdaki grupüyelerinin herbirine açarım daha iyi olur.
mesela www.ciiiieeeeeeeeeem.com yada
www.utkukirca.com
www.erbatur.com
www.2(utku).com
falan filan |
|
| Başa dön |
|
 |
undefined_dark zardanüye

|
Tarih: Pts Arl 12, 2005 6:42 am Mesaj konusu: |
|
|
allah belanısını versin bu ösymnin
bu sene kazandım kazandım,artık kazanamama limitlerimi doldurdum
okuldanda 72 puan geliyor bakalım görecez sene sonunda nolacagımızı... _________________ yoklúgún bilé béNi térkédiyo?..! |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Pts Arl 12, 2005 10:04 am Mesaj konusu: |
|
|
walla ben girdim kazandım 2 sene gazetecilik okudum ulan simdi iha da calısyoz adamlar sabah aksam din muhabbeti yapıyo işleri benim basıma yıkıolar gerci ben hakediyom tipten kaybediyom esasında
millet takım elbiseli ben gayet spor bi sekilde takılıyorum utku d. iyi bilir kopmustu bigun olanlardan dolayı
diycem su univ okusakta mezun olsakta demeyin olduktan sonra istediniz yerde istediniz sekilde calısamıyosunuz cihanımında dediği gibi
FUCK THE SYSTEM _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
punk zardanüye

|
Tarih: Pts Arl 12, 2005 6:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
| lord_of_darkness demiş ki: | | FUCK THE SYSTEM |
AYNEN a.q |
|
| Başa dön |
|
 |
dennizmever zardanüye

|
Tarih: Pts Arl 12, 2005 7:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar (özellkle sinava gircek olanlar) biseyler yapmamiz lazim
bu düzen böyle gitmez!
zatn bizdn öncekilerde "insallah bizden sonrakiler
bu sistemi deistirir" diyorlardi! herkes böyle diye diye bu sistem hala
böyle.  |
|
| Başa dön |
|
 |
bluescarab zardanüye

|
Tarih: Cmt Arl 17, 2005 3:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
| punk demiş ki: | | lord_of_darkness demiş ki: | | FUCK THE SYSTEM |
AYNEN a.q |
bkz: başlık
daa farklı açılımları da war da ayıp olur yazmiim burda..  _________________ Diyorum ki size; dans eden bir yıldız doğurabilmek için hâlâ kaos olmalı insanın içinde.Diyorum ki size: hâlâ kaos var içinizde.. |
|
| Başa dön |
|
 |
himbil zardanüye

|
Tarih: Çrş Arl 21, 2005 2:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende yıllar önce gecmiştim o fujuk fujuk diye küfrettiğimiz sınavdan..
ben simdi polyannna gibi düşineyim biraz..
sınavlar olmasa
fen-edebiyat mezunlari napcak?
dersane öretmenlerimiz...?
wah whah..
iyidir iyi..
hem insanin direncini nasil kırabilirler ki baska?.. _________________ Selim Işık tek ve Türk. Ve duygulu, amansız.
Sabırsız ve olumsuz, yaşantıda cansız
Sanılırdı; gerçekti, hayır gerçek değildi.
Tutunamayanların tarihine eğildi.
Kelime ve yalnızlık hayatın tadı tuzu
Kucaklamak isterdi ölümü ve sonsuzu |
|
| Başa dön |
|
 |
gizem zardanüye

|
Tarih: Çrş Arl 21, 2005 2:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
| öff bıktım ders çalışmaktan yaa,daha 6 ay var nası dayanıcam allam? |
|
| Başa dön |
|
 |
himbil zardanüye

|
Tarih: Çrş Arl 21, 2005 2:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
her yasın bir zorlugu var işte..
calıs babam calıs.. _________________ Selim Işık tek ve Türk. Ve duygulu, amansız.
Sabırsız ve olumsuz, yaşantıda cansız
Sanılırdı; gerçekti, hayır gerçek değildi.
Tutunamayanların tarihine eğildi.
Kelime ve yalnızlık hayatın tadı tuzu
Kucaklamak isterdi ölümü ve sonsuzu |
|
| Başa dön |
|
 |
|