| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SiMeTRi zardanüye

|
Tarih: Pzr Ksm 20, 2005 1:34 pm Mesaj konusu: Kara Kedi |
|
|
kara kediyi unutmayınn sakınnn!!!!!!!!  |
|
| Başa dön |
|
 |
Snotcuk zardanüye

Kayıt: Nov 05, 2005 Mesajlar: 307 Nerden: Ankara, Valinor, Edoras
|
Tarih: Pzr Ksm 20, 2005 3:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu ne şimdi???? Her dinlediğiniz underground grubun konusunu açmak zorunda değilsiniz değil mi?? Yoksa sizin isteğiniz dışında bir el klayveye gidip..... neyse... _________________ "Aslında..." dedi Mustapha Mond "Siz mutsuz olma hakkını istiyorsunuz.."
"Öyle olsun" dedi vahşi, meydan okurcasına "Mutsuz olma hakkını istiyorum!!" |
|
| Başa dön |
|
 |
alp zardanüye

|
Tarih: Pzr Ksm 20, 2005 5:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
snotcuk'a katılıorm  |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Pzr Ksm 20, 2005 6:31 pm Mesaj konusu: Re: Kara Kedi |
|
|
| SiMeTRi demiş ki: | kara kediyi unutmayınn sakınnn!!!!!!!!  |
madem tanıttın simetri (cem) kardesim grubun biyografsini varsa demolarını varsa studyo kayıtları varsa resimlerini ekle oyle aaaa bunlarıda koyalımla sacmalamayın lutfen.... _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
SiMeTRi zardanüye

|
Tarih: Pts Ksm 28, 2005 12:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
| nee yaniii şimdii diğer gruplarınn yarısı mewsimlikk bi kaç şarkıylaa iism yapmış gruplarr kara kedinin underground olması formda yer almamasınaa bi engel mi teşkil edio????ne kadar underground olduu da ayrıca tartışılacak bi konudurr..Ayrıca ben aklımaa her gelen grubu yazmıorumm kara kedi underground da olsaa benim için seçilmiş bi gruptur.... |
|
| Başa dön |
|
 |
SiMeTRi zardanüye

|
Tarih: Pts Ksm 28, 2005 12:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ankaralı rock grubu Karakedi, davulda Alper Skull, bas gitarda Bora Egemen, gitarda Görkem ve vokalde Asena ile bir bar grubu olarak kuruldu. Ankara'da Gölge, İnka, Jade, Sinema Bar, Rock Sokağı ve Yolcu Bar'da canlı performansları ile kısa sürede tanındılar. Özellikle Punk, Rock , Heavy Metal ve hatta Thrash Metal'e kadar uzanan repertuarı ve enerjik sahne performansı ile Ankaralı rock dinleyicilerinin büyük desteğini kazandılar. Iron Maiden, Black Sabbath, Judas Priest, Faith No More, Megadeth, Motorhead , Slayer, Pantera gibi sert grupların parçalarını yorumladılar. Bunun yanısıra Sex Pistols, Therapy? ve hatta Beatles'ın parçalarını kendi tarzları ile birleştirip punk ve rock destekli bir heavy metal sound'u yakaladılar. Grup bir süre sonra kendi besteleri üzerinde çalışmaya başladı ve bunları bar programları içerisine dahil ederek seyirciye ulaştırdı. Parçalarını !!!? adlı albümde toplayan grup 2003 yılının ilk günlerinde Ada Müzik etiketiyle piyasaya çıkardı.
Ankara’lı rock grubu karakedi ilk albümleri !!!? ile 2003 yılı başında dinleyici karşısına çıktı. Karakedi vokallerde Asena, gitarlarda Görkem, basta Bora ve davulda Alper Skull’dan oluşuyor. Albümdeki parçaların çoğunda imzası bulunan Alper, 90’ların başlarında çıkardıkları üç albümle Türk rock’ının en önemli grupları arasında sayılan Dr.Skull’ın davulcusu. Asena yıllardır Ankara’da pek çok bar grubunda güçlü sahne performansı ve alışılmadık etkileyici sesiyle ön plana çıkmış deneyimli bir vokal. Uzun süre birlikte çalışmış olan Asena ve Bora, 1999’da Alper’in de katılmasıyla bir bar grubu olarak HarleQueen’i kurdular. Gruba eski Dirt’ten Görkem’in katılmasıyla karakedi adını alarak kendi parçalarını seslendirmeye başladılar. Karakedi’nin ünü yaptıkları sert cover’lar ve besteler ile başkentte hızla yayıldı ve grup 2002 baharında Ada Müzik için stüdyoya girdi. Albümün sound’u rock içinde genişçe bir yelpaze içinde yer alıyor. Genel olarak !!!?, şarkı sözlerindeki ironi ile birlikte; punk, heavy metal ve alternatif çıkışlar içeren eğlenceli bir rock albümü olarak değerlendirilebilir. Bir haftalık bir süre içinde grubun, çoğunlukla birarada ve tek seferde tamamladığı kayıtlarla samimi bir sound ortaya çıkmış. Albümün açılışını yapan sokak kedisi ve sonlara doğru yer alan lanetliler daha önce kaydedilmemiş iki Dr.Skull parçası. Şarkıların isimleri de genel ironiden nasibini almış görünüyor. Kuş, ner(e)deysen, karpuz ve F#, orta şiddette sallarken, başkasıyla, başbelası ve yürrü ile tempo yükseliyor. Ajda Pekkan’dan duymaya alıştığımız sevece(ği)m neşeli bir cover, son parça yamuk prenses ve kedi cüceler ise belki de üzerinde en çok konuşulacak parça olacak. Meraklısına karakedi’yi şiddetle öneriyoruz.
yakında şarkıları daa dinleyebileceksiniz burdannn merak etmeyinnn!!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
SiMeTRi zardanüye

|
Tarih: Pts Ksm 28, 2005 12:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
bizzz ne çektiysekkk bilgiiii sahibi olmadann fikirr sahibii olanlardann çektikkk  |
|
| Başa dön |
|
 |
Snotcuk zardanüye

|
Tarih: Sal Ksm 29, 2005 4:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şimdi konuyu açıyorsun 1 bilgi vermiyorsun 2 bir de üstüne bu bilgisizlik durumunu "kara kediyi unutmayın sakın!! " diye destekliyorsun 3 bir de pişkin pişkin laf yetiştiriyorsun 4 ... Hastayım bu mantığa... Böyle devam edin...
Ayrıca grubun underground olması tabi ki buraya konusunun açılmasına engel teşkil etmez. Mesajımdan nasıl böyle bir anlam çıkarıldı hayretler içindeyim şu an  _________________ "Aslında..." dedi Mustapha Mond "Siz mutsuz olma hakkını istiyorsunuz.."
|
| Başa dön |
|
 |
SiMeTRi zardanüye

|
Tarih: Cum Arl 02, 2005 6:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
| sana bişee demiyorumm insann öncee kendinin ne söylediğinin tartıpp ölee konuşmalııı sen ne dediğinii bilmiosann o benim sorunum deil...polemik yaratmak için burdaysannn bişe demiorummm allahh kurtarsınnn!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Snotcuk zardanüye

|
Tarih: Cmt Arl 03, 2005 10:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim mesajım
| Snotcuk demiş ki: | | bu ne şimdi???? Her dinlediğiniz underground grubun konusunu açmak zorunda değilsiniz değil mi?? Yoksa sizin isteğiniz dışında bir el klayveye gidip..... neyse... |
Senin mesajın
| SiMeTRi demiş ki: | | nee yaniii şimdii diğer gruplarınn yarısı mewsimlikk bi kaç şarkıylaa iism yapmış gruplarr kara kedinin underground olması formda yer almamasınaa bi engel mi teşkil edio????ne kadar underground olduu da ayrıca tartışılacak bi konudurr.. |
Şimdi ben ne dediğimi bilmiyorum yani... Bu mantığa da hastayım.. ve hasta olmaya da devam edeceğim... Bu arada sanırım burada polemik yaratan ben değilim... Forumda konu kirliliği yaratan sensin... Neyse... _________________ "Aslında..." dedi Mustapha Mond "Siz mutsuz olma hakkını istiyorsunuz.."
|
| Başa dön |
|
 |
SiMeTRi zardanüye

|
Tarih: Pts Arl 05, 2005 7:29 am Mesaj konusu: |
|
|
| her dinlediiniz underground grubun adını buraya yazmak zorunda mısınız diyeceksin we sonra da ben kara kediye underground demedim die üste çıkacaksınn!!!..buraya yazmak zorunda değilsinn senle tartışııım diee açmadım ben bu formu daha fazla uzatma istersenn birkez daha söylüyorum ne dediğini bilmeyenlerle işim olmazz!!..hasta olduun doğru ama mantığa mı yoksaa mantıksızlığına mı hasta olduun tartışılırr... |
|
| Başa dön |
|
 |
Snotcuk zardanüye

|
Tarih: Pts Arl 05, 2005 4:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şu an yerlerdeyim Yanımdaki arkadaşlarım konuyu okudular onlar da yerlerde Ne yazdığını bilmediğinin yanında okuduğunu anlamada da bariz bir sorunun var gördüğüm kadarıyla... Canınız sağolsun...  _________________ "Aslında..." dedi Mustapha Mond "Siz mutsuz olma hakkını istiyorsunuz.."
|
| Başa dön |
|
 |
SiMeTRi zardanüye

|
Tarih: Çrş Arl 07, 2005 5:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
sanırım sen ne yazdığını anlayamadığın içinn arkadaşlarına tercüme ettirdinn olsunn o da bi erdem kendisiylee bu kadarr çelişen bii yaratıkk görmedimm benn insan demiyorumm dikkat et çünkü en aciz insan bilee ne dediğinin az da olsaa farkına warırr..konuyu daha fazlaa dağıtmaa arkadaşımmm sana arkadaşlarınlaa altlı üstlüü mutluluklarrr  |
|
| Başa dön |
|
 |
Snotcuk zardanüye

|
Tarih: Çrş Arl 07, 2005 8:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aferin... Laf soktun değil mi... Şimdi için için seviniyorsundur "ahahaaa nası da verdim ayarı lan niyaaaaarghhhh!!!!" diye... Senin gibilerle çok karşılaştım... Bir konuyu aklınızla karşınızdakine kabul ettiremeyince işi sululuğa vurup dengesizce saçmalamaya başlarsınız Sen buna ek olarak bir de seviyesizliğini ve terbiyesizliğini eklemişsin... Şaşırtmadın beni... Haydi var git yoluna... Senin gibi bir seviye fakirini muhatap aldığım için aslında suçlu olan benim... _________________ "Aslında..." dedi Mustapha Mond "Siz mutsuz olma hakkını istiyorsunuz.."
|
| Başa dön |
|
 |
SiMeTRi zardanüye

|
Tarih: Prş Arl 08, 2005 5:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sanaa laff soksamm ne olcakk yaaa senn kendii dediğini anlamıyosunkii benim dedimii anlaycaksınnnn..sen benim gibleri çok görmüş olabirsin amaa ben senii gibisini hiçç görmemiştimm bii adam bu kadar mıı saçmalarr yaa helalsinn harbidenn yaşamı sewincimm sizsinizz lann sağolunnn  |
|
| Başa dön |
|
 |
|