| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
juan_marco zardanüye

|
Tarih: Prş Ksm 10, 2005 3:00 pm Mesaj konusu: 10 Kasım Atatürk ve Duyarsızlık |
|
|
Öncelikle Vatanımızın kurtarıcısı Cumhuriyetin kurucu M.Kemal Atatürk'ü saygı ile aıyorum.
Daha sonra ise yapmacık oldugumuzu söylemek istiyorum.Bilmem sizde farkında mısınız ama türkiye olarak Ramazanda Müslüman 10 Kasım'da Atatürk'çü Bayragımız çiğnendiğinde milliyetçi,cocuklar dövüldüğünde cocuk sevgilisi oluyoruz.Neden böyle?Bana yapmacık geliyor bunlar.Her zaman olmamız gereken seyleri her zaman hatırlamamız gereken şeyleri sadece özel durumlard hatırlıyoruz.Buda komik görünüyo.Şimdi bi arkadaşım cıkıp bana "sende madem bu başlığı daha önce açmadın" dese bir şey diyemem.Haklı.Kendi hatmın farkındayım ve herkesin hatalarının farkına varmasını ve düzeltmesini diliyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Prş Ksm 10, 2005 4:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
kendi atam olmasada benim kurtarıcım olmasada bugun bu topraklarda yasıyorsam onun sayesinde bu sınırlara sahipsem onun sayesinde daha cok şey soylerim ama o anlatılmaz yaşanır....Ruhun Şad Olsun
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
 _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Ksm 10, 2005 4:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
BURDAN DEVAM
RENKLİ FOTOLAR İÇİN TIKLAYIN
isteyen olursa temin ederiz... _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan zardanüye

|
Tarih: Cum Ksm 11, 2005 8:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Tarih : 10 Kasım 2005 Saat:8:55
Yer :Taksim Meydanındaki Tramvay Durağı
Meydan kalabalıktır tören dolayısıyla.Askeri bando , öğrenciler , polisler vs. ordadırlar. Bense tramvay durağında oturmaktayım. Bir adamla durakta geçen diyaloğomuz...
Adam : Ya bura niye kalabalık bugün böyle askerler falan?
Ben : Bugün 10 Kasım.
Adam : Ne olmuşki 10 Kasım'da ?
Ben : (İçimden bi yuhh diyorum tabi ama cevap veriyorum.) Atatürk'ün ölüm yıldönümü bugün.
Adam : Atatürk???
Ben : Evet. Tanımıyosunuz galiba...
Ve adam kalkar gider. Adamın Türk olduğundan da hiç bir şüphem yok. Hani turist falan olsa anlayacağım da... _________________ leave me alone don't want your promises no more
cause rock n' roll is my religion and my law
won't ever change, may think it's strange
you can't kill rock n' roll, it's here to stay |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Ksm 11, 2005 11:46 am Mesaj konusu: |
|
|
cihanım diyicek söz bulamıyorum nediyim beni biliyosun ama işte 10 Kasım ı hatırlamayan bir zihniyeti dusunemiyorum ya ki benim türk olmadığımıda biliyosun neyse ağzımı acmak istemiyorum yinede buraya mesaj yazan bu bölümü okuyan herkese cok tesekkur ediyorum... _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
BLACKcircles zardanüye

|
Tarih: Cum Ksm 11, 2005 1:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
10 kasım...
bu bir kenara 29 ekimde tayyip erdoğan türkiyede değildi epey geç geldi buraya??!!!
sinirden ne yapacağımı şaşırdım.. ne umursamazlık.. ne sorumsuzluk..
babamın akrabalarını ziyarete gitmiştim... tayyipten nefret ettiğimi belirttim.. böyle bi kaç konuşma geçti aramızda kuzen(im) dediğim insanlarla.. ve sen-- sen ki Türkiyede yaşayan insan.. Türk kanı taşıyan insan!!!!---- BEN ATATÜRKÇÜ DEĞİLİM!!! diye tehditkar bir bakış attı::::
AMA BEN ATATÜRKÇÜYÜM!!!:::::
"söylediğim sözle gurur duyarım... Ama ben Atatürkçüyüm!!"
--------------
ne işin var senin burda be kuzen... defol git tayyibin yanına!!! ölümün ve açlığın tadına bak... meclise türbanla giren kadınların arkasınd asaygıyla dur!!!... ne diyeyim daha!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Schizophrenia zardanüye

|
Tarih: Cum Ksm 11, 2005 4:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
her geçen gün daha da zombileştiriyolar türk halkını..gençliğini..Ata'nın kemikleri daha çooksızlar...  |
|
| Başa dön |
|
 |
ErKaaN zardanüye

|
Tarih: Cum Ksm 11, 2005 5:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Atatürk bizden duarlılığı sadece çalışıp ülkeyi geliştirmek olarak kabul etmiştir...buraya yazmak hiç önemli değil saygılar atam... _________________ [b]Herkes bizim gibi olsa biz kime kro diycektirk?[/b] |
|
| Başa dön |
|
 |
duskunlukler zardanüye

Kayıt: Nov 10, 2005 Mesajlar: 76 Nerden: cehennem olmasın..
|
Tarih: Cum Ksm 11, 2005 5:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu bayrak hala gökteyse
snn sayende atam..
eğer bir çok kan aktırsa toprağa..
bu gençlik atamızı yıllar sonrada anacak merak etmeyin... _________________ düş_kün_lük_ler |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Ksm 11, 2005 7:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
geçenlerde bir miting te roportaj yaparken bir parti baskanı son olarak sunları soyledi
"sayın t erdoğan siz turkiyeyi pazarlıycanıza yada pazarlamaya calısıcanız yere yapsanız yapsanız anca kendibizi pazarlarsınız" dedi bi an ortalık sustu kaldı ben ordan cıktım yuru be abi be kim tutar dedim bi alkıs koptu ama manyaktı yaa hemen gazetnin baslıgına gectim bunu
bu konusmadan oncede adam t.erdoganla gorusme yapmıs 10 kasım ile ilgili bi tel gorusmesinde kafasını bozmus onun uzerine soylemiş
burası yermimiydi bilmem ama guzel oturumus ehehhe e tabe gazetecilimi on plana cıkarıp hemen gectim o başlıgı  _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
bluescarab zardanüye

|
Tarih: Cmt Ksm 12, 2005 7:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben zorunlu olarak 5yıldır d.bakırda yaşıorum we 10 kasım günleri o kadar üzücü şeyler gelio ki başıma;
salaın teki okulda daıtılan rozeti sağ yakasına takmıştı,uyardım rozet sola taklır die..aldıım cewap:ne gerek war??
bir başka salak da yakamda dura iki rozeti görünce yanındakilere:şuna bak bea bize birini zorla taktırıolar kız iki tane takımş cıkcıkcık.. dedi..
istiklal marşı sırasında hiç söylemeyenler we hatta aptalca espriler yapmaya çalışanlar da cabası..
daa bi sürü şey war bunlardan çok daa kötü ama sölemek istemiorum
nefret ediorum bu şehirden..  _________________ Diyorum ki size; dans eden bir yıldız doğurabilmek için hâlâ kaos olmalı insanın içinde.Diyorum ki size: hâlâ kaos var içinizde.. |
|
| Başa dön |
|
 |
xxshe zardanüye

|
Tarih: Cmt Ksm 12, 2005 8:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
böle bi günü hatırlamayanlar(!)yada bilmeyenleri geçtim bilipte yaşayamayanlara yazıklar olsun diorum!!!
EMANET ETTİĞİ GENÇLERDEN OLMAK DİLEĞİYLE!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Schizophrenia zardanüye

|
Tarih: Cmt Ksm 12, 2005 11:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
çocukları diil , böyle yobaz yetiştiren haywanları suçlamak lazım..
hepsinin beyni nasıl yıkanıo kimbilir...sonrada vericekler eline silahı... bi millet bu kadar kısa sürede bu hale nasıl gelir? |
|
| Başa dön |
|
 |
dennizmever zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 14, 2006 8:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
bir teyze anlatıyor kızı diyarbakırda öğretmenmiş, bir gün çocuğun
teki kalkıp "sizin Atatürk'ünüz varsa; bizimde abdullah öcalanımız var"
demiş. bunu söyleyende daha ilk okulda okuyor kız cvp verememiş zavallı korkmus!
artık ne demeli çocuğun küçüklüğüne mi bırakmalı, yetişme biçiminemi _________________ miracle&blues |
|
| Başa dön |
|
 |
juan_marco zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 14, 2006 9:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Küçüklükle bir alakası yok bence yetiştirilişi ona o öğretiliyo onuu söylüyo bizlerde adam gibi seyler versek küçükten adam gibi yetişirler bizler de adam gibi yetişirdik |
|
| Başa dön |
|
 |
|