| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gizem zardanüye

|
Tarih: Pts Ksm 07, 2005 10:57 am Mesaj konusu: kış geldi ama konserlere devam... |
|
|
ya her zardanadam konseri çıkışında garip bi hüzünle ayrılıyorum mekandan,öf bi dahaki kimbilir ne zaman olur diye.ya diyorum ki artık kış da geldi şöyle her hafta falan belli bi mekanda çalsanız,yeriniz adresiniz belli olsa,sizinle her hafta orada buluşsak,süper olur diyorum.ne dersiniz?
özletmeyin kendinizi...  |
|
| Başa dön |
|
 |
denZ zardanüye

|
Tarih: Pts Ksm 07, 2005 5:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet evet gizem sana katiliyorum, her hafta sonu istanbulda fln bi mekanda ciksaniz soz bursadan gelicem sizi izlemeye  |
|
| Başa dön |
|
 |
amath zardanüye

|
Tarih: Sal Ksm 08, 2005 11:05 am Mesaj konusu: |
|
|
| sizler yine zardanadam konserlerine girme ve çıkma tecrübesine, şansına sahip olmuşsunuz. izmirde ısrarla konser vermeyen grup. 2,5 senedir mailleşiriz grup elemanlarıyla ve her mail sonunda şunu sorarım. Eyyy zardanam..! delikanlı gibi söle bakalım ne zaman gelceksin izmire? gözümüz yollarda. antalyaya gidip de izmirde bi konser olmaz mı abi ya. |
|
| Başa dön |
|
 |
utku zardanüye

|
Tarih: Sal Ksm 08, 2005 2:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Düzenli olarak bir mekanda çalmayı sakıncalı buluyoruz. Çünkü sadece kendi müziğini icra eden bizler için; bizi dinleyip tavanlara bakan; üfleyip püfleyen; ne oluyor kim bunlar diyen insanlar görmek inanın çok yıpratıcı oluyor. Kaldı ki insanların eğlenme istekleri gözönüne alındığında; biraz da farklı gruplardan, farklı tarzlardan duyma istekleri normal karşılanabilir ve mekanların da böyle gruplar araması tabi. Dolayısıyla Zardanadam bir konser grubu olmalı diyebiliriz. Hatta bu konserleri de yukarıda saydığım şekillerde geçecekse ya da bir avuç insana çalacaksa; ne gelen insanları ne de grubu üzmeyelim derim ben. Bu durum gruba yarardan daha çok zarar getirecektir inancındayım.
İZMİR konusuna gelecek olursak:
Bugüne kadar İzmir'den ciddi hiçbir teklif almadık ki  |
|
| Başa dön |
|
 |
Snotcuk zardanüye

Kayıt: Nov 05, 2005 Mesajlar: 307 Nerden: Ankara, Valinor, Edoras
|
Tarih: Çrş Ksm 09, 2005 2:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Peki Ankara'yı ne zaman düşünüyorsunuz? Yakınlarda falan, ya da yine odtü(veya başka bir okulun) bahar şenliğine gelmeyi düşünüyor musunuz? _________________ "Aslında..." dedi Mustapha Mond "Siz mutsuz olma hakkını istiyorsunuz.."
"Öyle olsun" dedi vahşi, meydan okurcasına "Mutsuz olma hakkını istiyorum!!" |
|
| Başa dön |
|
 |
utku zardanüye

|
Tarih: Çrş Ksm 09, 2005 3:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Özellikle okulların şenlik/festival organizasyonlarına hep sıcak bakıyoruz.
buralardan çağrı olduğu sürece, bir terslik yoksa geliyoruz, geliriz.
ama şu anda belirlenmiş bir teklif yok umarız olur  |
|
| Başa dön |
|
 |
Snotcuk zardanüye

Kayıt: Nov 05, 2005 Mesajlar: 307 Nerden: Ankara, Valinor, Edoras
|
Tarih: Prş Ksm 10, 2005 3:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teklif beklediğiniz makamın özelliği nedir peki? Yani resmiyet falan... Yoksa okuldan bir grup organizatör-sıfatıyla- mü çağırıyor... Eğer öyle bir makam varsa değişik yollarla (örn. Silah,nükleer bomba,kundaklama gibi ) bunu sağlayabilirim  _________________ "Aslında..." dedi Mustapha Mond "Siz mutsuz olma hakkını istiyorsunuz.."
"Öyle olsun" dedi vahşi, meydan okurcasına "Mutsuz olma hakkını istiyorum!!" |
|
| Başa dön |
|
 |
juan_marco zardanüye

|
Tarih: Prş Ksm 10, 2005 3:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Walla ben izmir'de değilim ama yapmaya kararlıysan sen bole kundaklama falan sana yardım ederim.Belki konser sırasında hapiste oluruz ama en azından baska insanlar dinlerler mutlu olurlar.Bazen kendini feda etmek gerekio ama olsun değer  |
|
| Başa dön |
|
 |
undefined_dark zardanüye

|
Tarih: Cmt Ksm 12, 2005 1:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Konya'da konser vermeyi düşünür müydünüz? Ne de olsa tanıdık bi şehir,mekan clube olabilir  |
|
| Başa dön |
|
 |
duskunlukler zardanüye

Kayıt: Nov 10, 2005 Mesajlar: 76 Nerden: cehennem olmasın..
|
Tarih: Cmt Ksm 12, 2005 3:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
uehuehueh valla bende niğdeye gelmelerini çook istiyorum hatta istemekle kalmayıp söz niğde gençliği orda olacak diyorum
(yani kesim yok die gelmiyorsanız) ama kime hiç takmıyorlar ya neyse abi gelmesenizde görmesekte zardancıyız işte.. _________________ düş_kün_lük_ler |
|
| Başa dön |
|
 |
sound_of_silence zardanüye

|
Tarih: Pts Arl 12, 2005 4:11 pm Mesaj konusu: İste izmirden size ciddi bir teklif!!! |
|
|
| utku demiş ki: | Düzenli olarak bir mekanda çalmayı sakıncalı buluyoruz. Çünkü sadece kendi müziğini icra eden bizler için; bizi dinleyip tavanlara bakan; üfleyip püfleyen; ne oluyor kim bunlar diyen insanlar görmek inanın çok yıpratıcı oluyor. Kaldı ki insanların eğlenme istekleri gözönüne alındığında; biraz da farklı gruplardan, farklı tarzlardan duyma istekleri normal karşılanabilir ve mekanların da böyle gruplar araması tabi. Dolayısıyla Zardanadam bir konser grubu olmalı diyebiliriz. Hatta bu konserleri de yukarıda saydığım şekillerde geçecekse ya da bir avuç insana çalacaksa; ne gelen insanları ne de grubu üzmeyelim derim ben. Bu durum gruba yarardan daha çok zarar getirecektir inancındayım.
İZMİR konusuna gelecek olursak:
Bugüne kadar İzmir'den ciddi hiçbir teklif almadık ki  |
Ya biz izmirde gecen sene ilk defa bi rock festivali yaptık izmirock adında ve bu sene ikincisini yapmayı düsünüyoruz.Eger sizde aramıza katılırsanız seviniriz |
|
| Başa dön |
|
 |
|