| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
jasmin zardanüye

|
Tarih: Cmt Ekm 29, 2005 11:56 pm Mesaj konusu: abuk subuk hallerim |
|
|
ya arkadaşlar, gece gece nette, o sitede bu sitede, zardanadamın müzik ve iletişim sitesinde ben öyle manyak manyak dolaşıyorum. yahu ben deli miyim? gidip uyusana.. zaten gelmişim "içimi dökmeliyim" başlığı altında yazıyorum. ne olacak benim bu abuk sabuk hallerim...??tabii benimle birlikte bu saatte burada olan 9 kişiyede saygılarımı gönderiyorum. neyse iyi geceler olmalı artık  |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan zardanüye

|
Tarih: Pzr Ekm 30, 2005 12:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Yok ya pek abuk sabuk bi hal sayılmaz bu heralde. Çok sık yaptığım bir şey çünkü Hem gece yeni başlıyo. Dün Pena programını 5:30 a kadar dinledikten sonra bu saatlerde pek uyku falan olmuyo Bu başlıkta da dök içini gitsin ya. Bunun için hepimiz burdayız. En sevdiğimiz grubun forumundayız. Burası Zardanadam forumu  _________________ leave me alone don't want your promises no more
cause rock n' roll is my religion and my law
won't ever change, may think it's strange
you can't kill rock n' roll, it's here to stay |
|
| Başa dön |
|
 |
jasmin zardanüye

|
Tarih: Çrş Ksm 02, 2005 12:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben artık düzeldim  |
|
| Başa dön |
|
 |
juan_marco zardanüye

|
Tarih: Prş Ksm 10, 2005 3:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Dershaneye giderken yoldaki kaldırım taslarını sayıyorum her sabah farklı bi sayı cıkıyo deli olucam ya. |
|
| Başa dön |
|
 |
yascemyasmicem zardanüye

![]()
|
Tarih: Pts Ksm 28, 2005 12:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
abi sen çok daralmışın ya..ben senin yerinde olsam napardım biliyonmu.
uşakta dilmisin sen şimdi.git banaza hamam boğazı var orda.tamam mı abi.iyi dinle git orada kaplıcada sıcak suda iyi bir gevşe relaxla ya.bu ne.hadi hadi durma.sonra iyi bir uyu hiç birşeycin kalmaz. |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Pts Ksm 28, 2005 12:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
gecen gun studyodan geldim biraz fazla gergindim istediklerimi yapmadı elemanlar sonra kendileri pişman oldu herneyse o sinirle gittim 3 litrelik coıla turka aldım herneyse işte geldim içiyorum falan kerem görsev dinliyom bi yandan da bi wc gitimn geldim bi bardak daha herneyse colanın kapanı actım bardağı yanıma koydum kolayı aldım elime ama kolayı kapağın içine koydum sonra 2-3 tane kadar ordan içtim arkdasım var yanımda ağzı acık bi şekilde bana bakıyo ama bende naptımı bilmeden devam ediyom arkdasım durttu falan bide video ya cekmiş ama baya ıucmustum arkdas bide olm cola kafa yaptı sende diyo
 _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Pts Ksm 28, 2005 12:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
| juan_marco demiş ki: | | Dershaneye giderken yoldaki kaldırım taslarını sayıyorum her sabah farklı bi sayı cıkıyo deli olucam ya. |
kanka senin aydın a gelme zamanın gelmiş bellü  _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
punk zardanüye

|
Tarih: Sal Ksm 29, 2005 3:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
ulan bu a.q okulu beni iyice kasmaya başladı artık yeter ulan yeter 4 senedir hala bitmedi gitti.
Allahım sen bir mucize yarat da su üniversiteyi kazanıp s.ktir olup gideyim şu liseden. |
|
| Başa dön |
|
 |
SiMeTRi zardanüye

|
Tarih: Prş Arl 08, 2005 5:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
| kendimi ektimm dün gecee çokk bekledimm gelmedimmm yerimde olsamm bekletmezdimm kendimii paylaşırdımm kendimlee tümm derdimiii... |
|
| Başa dön |
|
 |
juan_marco zardanüye

|
Tarih: Sal Oca 17, 2006 8:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
| matematik sorularını çözerken bazen fark ediyorumda ben salagım sanırım ya.Bi insan bi soruyu çözmek için 20 dakka ugrasırmı ya hemde yapamayacagını bile bile.Ben garip birisiyim sanırım ya.Nasılsa yapamıcan bosver gitsin dimi ama kime anlatıyon nato mermer nato kafa. |
|
| Başa dön |
|
 |
kErPeTeN_cEyDa zardanüye

|
Tarih: Çrş Oca 18, 2006 9:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
juan sen o matematik sorularını hele bi çözme bak 20 dakka normal bişi, gerçi ben 5 dakkada çözüodum ama neyse ben anormalim.. _________________ tomorrow will take us away far from home no one will ever know our names
Bugün zardanadam için ne yaptın? |
|
| Başa dön |
|
 |
himbil zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 23, 2006 6:40 am Mesaj konusu: |
|
|
abus sabuk olmasada dağınık hallerimi ben bile sevebiliyorum... _________________ Selim Işık tek ve Türk. Ve duygulu, amansız.
Sabırsız ve olumsuz, yaşantıda cansız
Sanılırdı; gerçekti, hayır gerçek değildi.
Tutunamayanların tarihine eğildi.
Kelime ve yalnızlık hayatın tadı tuzu
Kucaklamak isterdi ölümü ve sonsuzu |
|
| Başa dön |
|
 |
meral zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 23, 2006 1:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
abuk sabuk haller de lazım insanın ruhunu bee koyverin gitsin  _________________ <div>Hepsi hepsi hayat nasıl olsa...</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
himbil zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 23, 2006 6:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
koyverdim ve
6.cadde-koyver gitsin dinlemekteyim..
güzel oluyor..
buda abuk subuk hallerden..
muzik dıp tıs çalarken
sen klavyenle eşlik ediyorsun..
gerçekten subuk olan tarafı bu.. _________________ Selim Işık tek ve Türk. Ve duygulu, amansız.
Sabırsız ve olumsuz, yaşantıda cansız
Sanılırdı; gerçekti, hayır gerçek değildi.
Tutunamayanların tarihine eğildi.
Kelime ve yalnızlık hayatın tadı tuzu
Kucaklamak isterdi ölümü ve sonsuzu |
|
| Başa dön |
|
 |
duskunlukler zardanüye

Kayıt: Nov 10, 2005 Mesajlar: 76 Nerden: cehennem olmasın..
|
Tarih: Pts Oca 23, 2006 7:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
ayy bak benimde canımı istettin himbil valla olmuyo böle ben şimdi bu odada nerden bulacam 6. cadde kasetini ya:( _________________ düş_kün_lük_ler |
|
| Başa dön |
|
 |
|