| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
kaptanonedin zardanüye

|
Tarih: Sal Ekm 25, 2005 4:57 pm Mesaj konusu: barışarock 2005 |
|
|
pazar akşamı saat 12'de konserleri bitirme kararının faturasını, organizasyon zardanadam'a kesti... üzüldük... lakin cumartesi gecesi de aynı fatura tibet ağırtan ve kırık kalplere kesilmişti... tibet ağırtan'ın dibini gör albümünde prodüktörlük yapmış olması ne ilginç bir tesadüftü... zorla erken bitirilmeyen konserler dileği ile... _________________ I'll be your mirror<br />
Reflect what you are...<br />
|
|
| Başa dön |
|
 |
zimmerman zardanüye

|
Tarih: Çrş Ekm 26, 2005 4:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet, o gece sadece 3 adet Zardanadam şarkısıyla yetindik. Tad ve damak arasında gidip geldik. Tibet ve Kırık kalpler de 4 şarkı performe edebildiler. Barışarock Organizasyonu, Zardanadam ve Işığın Yansıması gruplarının sahne aldığı Kemancı gecesine Tibet Ağırtan ve Kırık Kalpler'i de davet etmeliydi ayrıca. Ayıp isimli şarkıyı anımsadım nedense  |
|
| Başa dön |
|
 |
REthink zardanüye

|
Tarih: Prş Ekm 27, 2005 12:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
ozaman burdan taner bey'e selamlarımızı yolluyoruz  |
|
| Başa dön |
|
 |
nefes zardanüye

|
Tarih: Cmt Ekm 29, 2005 9:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben barısarockta festivalin pazar aksamı 12'de bitmek zorunda kalmasına üzüldüm bu durumun zardanadam,tibet agırtan ve kırıkkalpleri etkilemesine daha daha üzüldüm.En son hatırladığım manzaralardan yanımdaki eleman <zardanadam geldi ve sarısanlar boktur sarkısını söylemeden gitti> diye isyan ettigini ve bir grubun (ki aralarında bende vardım)akustik gitar esliginde bagıra bagıra sarısınlar boktur sarkısını söyledigini hatırlıyorum.  |
|
| Başa dön |
|
 |
meral zardanüye

|
Tarih: Pzr Ekm 30, 2005 4:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
ewet kötü olmuştu barışarockta ama kemancıda zardanadam telafisi süper olmuştu  |
|
| Başa dön |
|
 |
matilda zardanüye

|
Tarih: Sal Ksm 01, 2005 10:17 am Mesaj konusu: |
|
|
siz en azından dinlemişsiniz o akşam.ben çadırla boğuşuyordum o sırada o 3 şarkıyı da dinleyemedim bir türlü ama olsun bunun acısını çıkaracağım  |
|
| Başa dön |
|
 |
gizem zardanüye

|
Tarih: Cmt Ksm 05, 2005 3:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
| zardanadam'ın en iyi performansı olabilirdi.2 gün boyunca zardanadam'ın çıkmasını bekledik,sonuç hayal kırıklığı ve öfke!umarım seneye böyle olmaz... |
|
| Başa dön |
|
 |
|