| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
maksimumrock zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 12, 2008 2:36 pm Mesaj konusu: adamın biri...... |
|
|
adamın biri bir kıza aşık olmuş emmoğlu ben bir kızı seviyorum onu alacam demiş ötekide emmoğlu anasının babasınında haberi varmı ya demiş adamda demiş ki ulan emmoğlu o kadar enayimiyim demiş kendine bile söylemedim demiş hıhhhahahahah  _________________ BİR GÜN HERKES ÇOK ŞAŞIRACAK(apo ve miko)(lanet olsun benim içimdeki bu insan sevgisine)BİR GÜN SENDE ÇOK ŞAŞIRACAKsın EVET EVET SEN =kalbimdesin bebeğim=NELERE KATLANDI BU YÜREK BUNADA KATLANIR ELBET NE ACILAR ÇEKTİ BU YÜREK BUNADA ALIŞIR ELBET |
|
| Başa dön |
|
 |
balsacli zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 12, 2008 7:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
işte erkekler bi söleseler sevdiklerini ama utnıyolarr  _________________ karaNLıkLar iCinde kaYboLuP gitMişKen haYaTımdan kiMene |
|
| Başa dön |
|
 |
Sinek_Valesi_1010 zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 12, 2008 8:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence utangaçlık o sevginin saflığını ve derinliğini daha da ortaya çıkarıyor =) Ama fazla abartıya kaçmadan, yoksa işler istemediğimiz yerlere de gidebilir  _________________ Her şeyi anlatan gözler varken,sözler kolaycılık olur; yetmez de zaten... |
|
| Başa dön |
|
 |
zxz zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 12, 2008 9:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
sevıyorsan soliceksın coksevdıgım hocam hayatımın sozunu etmısdı daha ılk okuldayken paylaşım duymussunuzdur gercı. ''sevgiyi erteleme, belkı zamanın kalmayabılır '' saygıyla anıp kullaklarını cınlatıyorum hocam benı sewmesende  _________________ imza atmayı bilmiyom parmak bassam olmassmı! |
|
| Başa dön |
|
 |
erdemy zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 12, 2008 10:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya maksimumrock sen bu konuyu böle fıkraların falan devamı gelsin diyemi açtın yoksa şuanki tartışmaya devammı?bizde ona göre yorum yapalım  _________________ sen sensizlik nedir nerden bileceksin sen hic sensiz kalmadınki!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
maksimumrock zardanüye

|
Tarih: Cmt Eyl 13, 2008 7:13 pm Mesaj konusu: s |
|
|
sevgili erdemy kardeşim bu olay belki benim başıma geldi her türlü yoruma açık isterseniz başka fıkralarda yazabilirsiniz...eminim ki bu pozisyonda olan bir çok insan vardır gerek hayal eden gerekse reel olarak bu ve buna benzer fıkraları yaşayan.... _________________ BİR GÜN HERKES ÇOK ŞAŞIRACAK(apo ve miko)(lanet olsun benim içimdeki bu insan sevgisine)BİR GÜN SENDE ÇOK ŞAŞIRACAKsın EVET EVET SEN =kalbimdesin bebeğim=NELERE KATLANDI BU YÜREK BUNADA KATLANIR ELBET NE ACILAR ÇEKTİ BU YÜREK BUNADA ALIŞIR ELBET |
|
| Başa dön |
|
 |
|