Tarih: Sal Tem 15, 2008 1:32 pm Mesaj konusu: hayalimizdeki türkiye
karamsar bir ulke istemiyorum _________________ BİR GÜN HERKES ÇOK ŞAŞIRACAK(apo ve miko)(lanet olsun benim içimdeki bu insan sevgisine)BİR GÜN SENDE ÇOK ŞAŞIRACAKsın EVET EVET SEN =kalbimdesin bebeğim=NELERE KATLANDI BU YÜREK BUNADA KATLANIR ELBET NE ACILAR ÇEKTİ BU YÜREK BUNADA ALIŞIR ELBET
hızrsızlıkların (devlet soygunu resmi soygun) olmadıgı, herkezin kardeşce ozgurce yaşayabildigi, herkesin aynı fıkırde olması gerekmedıgı, kadıkoyden yeşilkoye 1,5 saatte gidilmeyen, metro agının dogudan batıya kuzeyden guney e uzandıgı, yabancı turist tarifesine tatil imkanı sunan, vakıf univeristesinin olmadıgı, dershane gibi bi olusumun olmadıgı ,uni mezunlarının iş ve aş bulabildigi, bide nufusun %75 hanımlardan oluşşsa iyi olurdu :/ cokmu şey istedim _________________ imza atmayı bilmiyom parmak bassam olmassmı!
terörün olmadığı, yolsuzlukların olmadığı bir ülke istiyorum _________________ sözler sahteymiş.çek kendini adım adım ,yüzler belliymiş yağmurlarda aradığın, bulamadığın...........
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin etkin olduğu bir Türkiye istiyorum. _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa...
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin etkin olduğu bir Türkiye istiyorum.
=S Garip bir istek olmuş... Şu an var olan iktidardan memnun olduğumu söyleyemem; ama halkın %50 si bunu istiyorsa bu bir demokrasi örneğidir ve ben Silahlı Kuvvtlerin ve Silahların etkin olduğu bir ülkedense oyunu bir çuval pirince veren demokrasiyi tercih edenlerdenim ( Bazen demokrasi yanlış olduğunu düşündüğüm insanların yanında olsada...) Sanırım tercih meselesi =)
Saygılar Ji13er _________________ Önce, büyük büyük düşündüm; sonra büyük büyük yaşadım. Ne varsa, onlar aldı. Şimdi bana küçük bir ölüm kaldı.
Kayıt: Aug 14, 2006 Mesajlar: 125 Nerden: düzce-ankara-minas tirith :D
Tarih: Cum Ağu 29, 2008 5:38 pm Mesaj konusu:
lord_of_darkness demiş ki:
harbi enteresan olmuş... yani zaman zaman hükümetten ve yaptıklarından bunaldıkça benzer düşüncelere kapılsamda darbe dönemlerini ve getirdiklerini düşününce çok sürmüyor doğrusu.
gerçi demokrasiye de inanmayan bi insanım yani en azından demokrasinin gerçekten iyi bir sistem olabilmesi için öncesinde halkın bilinçlendirilmesi lazım. büyük bir çoğunluğunun düşünmediği, hiç bir şeye kafa yormadığı -ki bunun en büyük sebepleride darbe dönemleridir- , koyunlaşmış bir ülkede demokrasi büyük bir yalandır ve ülkede dolandırıcıların kol gezmesi de kaçınılmazdır. velhasıl kelam gelelim "nasıl bir türkiye?" sorusuna halkın bilinçli olduğu, insanların üzerindeki inanç baskısının kalktığı, inanç adı altında insanların sömürülmediği, herkesin hayatını daha rahat yaşayabildiği, ayıptır,günahtır şeklinde onaylamama ifadeleriyle başkalarının hayatına karışanların bulunmadığı bir türkiye istiyorum!
çok şey mi istiyorum? evet benim gibi düşünen bir çok insan gibi bende bir şey yapmadığım için biraz çok şey istiyorum (:
ama ne demiş ünlü bi düşünür olan zardanadam:
çoktan öğrendim, dünyayı değiştiremem
ama biliyorum yapacaklar var kıyıda, köşelerde… _________________ ........ kuklayım ben kuklayım .......... yanlız bir şeyi unuttu bunlar İPLER KİMİN ELİNDE!!!
harbi enteresan olmuş... yani zaman zaman hükümetten ve yaptıklarından bunaldıkça benzer düşüncelere kapılsamda darbe dönemlerini ve getirdiklerini düşününce çok sürmüyor doğrusu.
gerçi demokrasiye de inanmayan bi insanım yani en azından demokrasinin gerçekten iyi bir sistem olabilmesi için öncesinde halkın bilinçlendirilmesi lazım. büyük bir çoğunluğunun düşünmediği, hiç bir şeye kafa yormadığı -ki bunun en büyük sebepleride darbe dönemleridir- , koyunlaşmış bir ülkede demokrasi büyük bir yalandır ve ülkede dolandırıcıların kol gezmesi de kaçınılmazdır. velhasıl kelam gelelim "nasıl bir türkiye?" sorusuna halkın bilinçli olduğu, insanların üzerindeki inanç baskısının kalktığı, inanç adı altında insanların sömürülmediği, herkesin hayatını daha rahat yaşayabildiği, ayıptır,günahtır şeklinde onaylamama ifadeleriyle başkalarının hayatına karışanların bulunmadığı bir türkiye istiyorum!
çok şey mi istiyorum? evet benim gibi düşünen bir çok insan gibi bende bir şey yapmadığım için biraz çok şey istiyorum (:
ama ne demiş ünlü bi düşünür olan zardanadam:
çoktan öğrendim, dünyayı değiştiremem
ama biliyorum yapacaklar var kıyıda, köşelerde…
+1
Tabi bir de hem azınlıkların hem de bazı Türk topluluklarının tamamen ırk ayrımından vazgeçip terörün olmadığı ve herkesin birbirini hoş görebileceği bir Türkiye eminim çok daha güzel olurdu =) _________________ Önce, büyük büyük düşündüm; sonra büyük büyük yaşadım. Ne varsa, onlar aldı. Şimdi bana küçük bir ölüm kaldı.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız