| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
maksimumrock zardanüye

|
Tarih: Pts Hzr 23, 2008 2:41 pm Mesaj konusu: neden artık insanlara güvenemiyoruz |
|
|
güven acaba zamana yenik düşenlerden mi??yoksa biz insanlar giderek yozlaşıyomuyuz
şu bi gerçek ki güven olmadan ne yaşanır ne de yaşanmaya çalışılır _________________ BİR GÜN HERKES ÇOK ŞAŞIRACAK(apo ve miko)(lanet olsun benim içimdeki bu insan sevgisine)BİR GÜN SENDE ÇOK ŞAŞIRACAKsın EVET EVET SEN =kalbimdesin bebeğim=NELERE KATLANDI BU YÜREK BUNADA KATLANIR ELBET NE ACILAR ÇEKTİ BU YÜREK BUNADA ALIŞIR ELBET |
|
| Başa dön |
|
 |
jaddy zardanüye

![]()
|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 9:03 am Mesaj konusu: |
|
|
birbirimize olan güveni kendimiz kaybettik...güvensizliği biz nalet insanlar doğurduk...bi kere biçoğumuz kendimize bile güvenmiyoruz ki birbirimize nasıl güvenelim...
güvensizliğin birçok sebebi war ve bence bunlardan en aktifi para hırsı...çoğumuz kör olduk sadece parayı görüyoruz...evet para gerekli ve değerli birşey ve herkes ben de dahil sahip olmak ister ama öncelik sevginin değil midir...sevgi daha önemli,daha değerli,daha gerekli değil midir...ve çoğumuz bunu biliyoruz...içimizde insan sevgisi war...neden hayvanca hareketler yapıyoruz peki...neden beynimizi birbirimize zarar wermek için kullanıyoruz...
ya sadece ben böyle düşünüyorum yada bunu hepimiz biliyoruz ama sadece biliyoruz...birbiriimze güvenmekten korkuyoruz...sevmekten korkuyoruz...hatta yaşamaktan bile...çünkü biz sadece mutlıu olmak istiyoruz...ama bunun için çabalamak,diğer insanları da mutlu etmek zor...biz benciliz...biz diğerlerini yok ederek mutlu olmaya çalışıyoruz...böyle giderse bu dünyada nasıl güvenebiliriz birilerine ki...biz kendimize güvenmekten korkuyoruz... _________________ ...Yaşamı bana sonradan zor kılacak insanlara, onu kolaylaştırmamın hiçbir nedeni yok... |
|
| Başa dön |
|
 |
juan_marco zardanüye

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 1:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
+1 yukardaki mesaja çok güzel açıklamıssın bence. Herkes yani hepimiz biliyorum ama yapmıyoruz. Bir kez güvenip aldatılınca biz de herkese yapmaya kalkıyoruz. Güvenmek güzeldir insanı rahatlatır sonunda kötü bişiler cıksa bile. _________________ Bu Alemde 2 Büyük Var
Beşiktaş ve 70'lik Rakı |
|
| Başa dön |
|
 |
aysenur_ela zardanüye

|
Tarih: Çrş Tem 09, 2008 6:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok darbe yedim o yüzden _________________ <div>Yokusu ben cıktım yol senin olsun zehiri ben ictim su senin olsun bitane bulmussun hayırlı olsun bitanede ben buldum haberin olsun (:</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
yolgezer zardanüye

Kayıt: Aug 14, 2006 Mesajlar: 125 Nerden: düzce-ankara-minas tirith :D
|
Tarih: Prş Tem 10, 2008 12:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
| jaddy demiş ki: | birbirimize olan güveni kendimiz kaybettik...güvensizliği biz nalet insanlar doğurduk...bi kere biçoğumuz kendimize bile güvenmiyoruz ki birbirimize nasıl güvenelim...
güvensizliğin birçok sebebi war ve bence bunlardan en aktifi para hırsı...çoğumuz kör olduk sadece parayı görüyoruz...evet para gerekli ve değerli birşey ve herkes ben de dahil sahip olmak ister ama öncelik sevginin değil midir...sevgi daha önemli,daha değerli,daha gerekli değil midir...ve çoğumuz bunu biliyoruz...içimizde insan sevgisi war...neden hayvanca hareketler yapıyoruz peki...neden beynimizi birbirimize zarar wermek için kullanıyoruz...
ya sadece ben böyle düşünüyorum yada bunu hepimiz biliyoruz ama sadece biliyoruz...birbiriimze güvenmekten korkuyoruz...sevmekten korkuyoruz...hatta yaşamaktan bile...çünkü biz sadece mutlıu olmak istiyoruz...ama bunun için çabalamak,diğer insanları da mutlu etmek zor...biz benciliz...biz diğerlerini yok ederek mutlu olmaya çalışıyoruz...böyle giderse bu dünyada nasıl güvenebiliriz birilerine ki...biz kendimize güvenmekten korkuyoruz... | cidden doğru açıklanmış. birbirimize güvenmeye korkar olduk. güvensizliği kendimiz yarattık tamamen bencil olduk. bencillik bizi biz olmaktan çıkardı insanlığı unutturdu bize ve sonuç ise kaçınılmaz oldu... _________________ ........ kuklayım ben kuklayım .......... yanlız bir şeyi unuttu bunlar İPLER KİMİN ELİNDE!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
nuRay zardanüye

|
Tarih: Çrş Tem 16, 2008 3:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Etrafta adi çokta ondan. |
|
| Başa dön |
|
 |
070206mge zardanüye

![]()
|
Tarih: Cum Tem 18, 2008 10:16 am Mesaj konusu: |
|
|
çünkü şerefsizlik SON MODA  |
|
| Başa dön |
|
 |
EQ zardanüye

|
Tarih: Cmt Ağu 02, 2008 2:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
cünkü serefsizlik son moda güzel cvp olmuş |
|
| Başa dön |
|
 |
Ji13er zardanüye

|
Tarih: Prş Ağu 28, 2008 9:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Güven duyulabilinecek insan yok doğrudur; ama ben "artık" sözüne katılmıyorum. Belki ortaçağda yaşasak o zamanda da güven dolu bir ortam olduğunu göremezdik bence. İnsanoğlu varlığından beri kendini kayırma içgüdüsüyle dünyaya geldi, hatta bu insanoğluyla alakalı değil bulunduğumuz hayvanlar alemiyle alakalı bir durum. Hayvansal içgüdüler kendini koruma ve üstte tutma mantığıyla işler içgüdülerini en fazla bastıran hayvan olan insanlar bile bu içgüdüler içinde yaşar, çoğu kez boşa çıkan güven duygularımı görüyorum bende geçmişe baktığımda; bazende soruyorum acaba ben de neden oldum mu suçsuz bir insanın güvensiz kalmasına? Ne kadar dikkat edersem edeyim farkında olmadan yapmış olma ihtimalim hep yapmamış olma düşünceme baskın geliyor... Geriye baktığım anlarda para için kimsenin güvenini kırmadım diyorum, daha üstte olmak için de kırmadım bundan da eminim yahut bir şeylere sahip olma arzusuyla da kimseye zarar vermedim. Fakat iyice düşününce bazen doğru olduğuna inandığım değerler uğruna kırmış olabileceğim güvenler olabilir diyorum. Daha da basitleştirmek gerekirse: A kişisi kendine sorgusuzca güvenen B kişisi hakkında doğru düşünmezken A kişisinin yanlış biri olduğunu göstermek, B kişisinin A kişisine olan güvenini kırmaz mı yahut bu da bir güven kırma sayılmaz mı?
Kısaca anlatmak istediğim bazen içgüdüsel, bazen doğruyu yapmak adına, bazı insanlar için ise kendilerini yüceltmek adına kırıldı güvenler: ama "artık" değil varoluştan beri...
Saygılar Ji13er _________________ Önce, büyük büyük düşündüm; sonra büyük büyük yaşadım. Ne varsa, onlar aldı. Şimdi bana küçük bir ölüm kaldı. |
|
| Başa dön |
|
 |
zxz zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 12, 2008 9:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu zamanda babana bıle guvenme dıe bı soz war yanı daha ne olsun . kendı golgemızden korkar guvensın ve gucsuz bı toplum olduk bu gercek ama bu sekılde davranarak kendımızı garantıye alıyoruz belkıde cunku sokakta gulerek gulumseyerek yuruyen bı kıza mıllet farklı bı gozle bakıyor. herkesın bası onunde urkek ve tedırgın .. fırtına oncesı sessızlık  _________________ imza atmayı bilmiyom parmak bassam olmassmı! |
|
| Başa dön |
|
 |
|