| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
maksimumrock zardanüye

|
Tarih: Cum May 16, 2008 7:47 pm Mesaj konusu: rock müzik dinlemeye hangi grup ya da sanatçıyla başladınız? |
|
|
rock müzik dinlemeye hangi grup yada sanatçıyla başladınız arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz _________________ BİR GÜN HERKES ÇOK ŞAŞIRACAK(apo ve miko)(lanet olsun benim içimdeki bu insan sevgisine)BİR GÜN SENDE ÇOK ŞAŞIRACAKsın EVET EVET SEN =kalbimdesin bebeğim=NELERE KATLANDI BU YÜREK BUNADA KATLANIR ELBET NE ACILAR ÇEKTİ BU YÜREK BUNADA ALIŞIR ELBET |
|
| Başa dön |
|
 |
maksimumrock zardanüye

|
Tarih: Cum May 16, 2008 7:51 pm Mesaj konusu: ben |
|
|
mesela benim dinlediğim ilk rock grubu kargoydu tabi ki o zamanlar zardanadam yoktu _________________ BİR GÜN HERKES ÇOK ŞAŞIRACAK(apo ve miko)(lanet olsun benim içimdeki bu insan sevgisine)BİR GÜN SENDE ÇOK ŞAŞIRACAKsın EVET EVET SEN =kalbimdesin bebeğim=NELERE KATLANDI BU YÜREK BUNADA KATLANIR ELBET NE ACILAR ÇEKTİ BU YÜREK BUNADA ALIŞIR ELBET |
|
| Başa dön |
|
 |
ucrubralta zardanüye

|
Tarih: Cmt May 17, 2008 8:18 am Mesaj konusu: |
|
|
İlk kez rock dinlemeye abimin üniversite için İstanbul'a gitmeden önce bana bıraktığı kasetlerle başlamıştım sanırım..
O günden bugüne elimde olanlar;
Pink Floyd
Bulutsuzluk Özlemi
Kargo
Mavi Sakal ve içerisinde karışık olarak dört sanatçının bulunduğu karma bir kaset; Kenny Rogers, Elton John, Barış Manço, R.E.M )
Eveliyatını söylemek gerekirse, her zaman kapak resimlerinden korktuğum ve abimin genelde beni "Bak Burcu öcü" diye korkuttuğu Iron Maiden.. ( tabi ıron maiden a ne kadar dinlemek denirse... abim dinlerdi ben duyardım... zaten kapak resimlerinden de korkuyordum ) _________________ <div>İnsan hep umut eder, biliyorsun bunu!!! Ne olursa olsun YAŞAMAYA MECBURSUN!!... </div> |
|
| Başa dön |
|
 |
sinevm zardanüye

|
Tarih: Çrş May 28, 2008 4:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Ben de kuzenimin bana verdiği Bulutsuzluk Özlemi albümüyle başladım.Sonra Şebnem Ferah oldu ama. |
|
| Başa dön |
|
 |
sourcherry zardanüye

|
Tarih: Sal Hzr 10, 2008 7:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
4-5 yaşlarındayken Haluk Levent"le başlamıştım o zamanlardan belliymiş böyle olacağım o gün bugündür de birçok grup geçti... saymakla bitmez  |
|
| Başa dön |
|
 |
vampiria zardanüye

|
Tarih: Prş Hzr 19, 2008 4:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
dream haftasonunda duman vardı kuzenlerim izliyodu bende 13 yasındaydım sonra bi baktım duman şebo falan derken dinlemeye başlamışım  |
|
| Başa dön |
|
 |
jaddy zardanüye

![]()
|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 9:09 am Mesaj konusu: |
|
|
nasıl olduunu tam hatırlamıorm ama duman ilk sayılabilir benim için _________________ ...Yaşamı bana sonradan zor kılacak insanlara, onu kolaylaştırmamın hiçbir nedeni yok... |
|
| Başa dön |
|
 |
aysenur_ela zardanüye

|
Tarih: Çrş Tem 09, 2008 6:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
hatırlamıom valla küçükken hangisi rock hangisi rap bilmiodum kafama ne denk gelirse dinliodum  _________________ <div>Yokusu ben cıktım yol senin olsun zehiri ben ictim su senin olsun bitane bulmussun hayırlı olsun bitanede ben buldum haberin olsun (:</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
masal_perisi zardanüye

|
Tarih: Prş Tem 10, 2008 10:33 am Mesaj konusu: |
|
|
| ilk dumanla başladım bulutsuzluk özlemi mor ve ötesi zardanadam manga çilekeş ve diğer yeni gruplarla devam ettii.. |
|
| Başa dön |
|
 |
yolgezer zardanüye

Kayıt: Aug 14, 2006 Mesajlar: 125 Nerden: düzce-ankara-minas tirith :D
|
Tarih: Prş Tem 10, 2008 12:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
yaşar kurt =) ben 5-6 yaşlarındayken abimler yazlıkta son ses yaşar kurt açıyolardı. o zamanlar her ne kadar sözlerini anlamasamda bende eşlik ediyordum "korkuyorum anne" filan diye bağırıyordum etrafta...
ilk dinlediğim grupta grizuydu yine aynı zamanarda abim sayesinde... _________________ ........ kuklayım ben kuklayım .......... yanlız bir şeyi unuttu bunlar İPLER KİMİN ELİNDE!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
nuRay zardanüye

|
Tarih: Çrş Tem 16, 2008 7:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
| İlk olarak Duman grubuyla başlamıştım dinlemeye.Daha sonra Şebnem Ferrah. . .öyle öyle gitti.Bİr baktım kendimi rock müziğin içinde buldum. |
|
| Başa dön |
|
 |
MhertSs zardanüye

|
Tarih: Pts Ağu 11, 2008 12:19 am Mesaj konusu: |
|
|
2 senedir linkin parkciyim o ayri ama genellikler zardanadam dsnda
Cradle of filth
Kalmah
Dimmu borgir
Hayko cepkin
Slipknot
Sepultura
Korn
The rasmus
daha var ana öncelikle bunlar ama en fazla deger verdigim
ZARDANADAM _________________ <div>Senden adam olmaz adamim</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
JumBii zardanüye

|
Tarih: Cmt Ağu 23, 2008 1:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
10. yaşımdayken Teomanla başladım..  |
|
| Başa dön |
|
 |
redworld zardanüye

|
Tarih: Cum Ağu 29, 2008 12:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
athena _________________ sözler sahteymiş.çek kendini adım adım ,yüzler belliymiş yağmurlarda aradığın, bulamadığın........... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ji13er zardanüye

|
Tarih: Cum Ağu 29, 2008 3:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım 6 yaşımdayken Kiss'i çok sevmiştim ondan öncesinde ablamın dinledikerini hatırlamıyorum =) yoksa daha öncesine de dayanıyor olabilir =) _________________ Önce, büyük büyük düşündüm; sonra büyük büyük yaşadım. Ne varsa, onlar aldı. Şimdi bana küçük bir ölüm kaldı. |
|
| Başa dön |
|
 |
|