| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
caari zardanüye

Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 83 Nerden: Izmir, Eskisehir, İstanbul
|
Tarih: Pzr May 11, 2008 8:55 pm Mesaj konusu: Youtube`a Giris |
|
|
Arkadaslar bildiginiz uzere youtube`a Turkiye`den giris yapamiyoruz. Dava ustune dava acildigi icinde baya bi sure daha bu boyle devam edicek gibi gozokuyor. Herhalde bugunleri ilerde torunlarimiza anlatacagimiz bi efsaneye donusecek bu olay bana gore. Kapatma alaninda rekor ustune rekor kiriyoruz ulke olarak.
Neyse sadede gelelim, telekomun son sansurune proxy ayarlarını degistirmek de fayda etmedi, nedenini bilmiorum.. bende biraz arastirma yaptim ve bu programi buldum. 200 kblik bi sey dosyayi calistiriyoruz internet explorer`i kendisi baslatiyor program ve telekom yasakli tum sitelere giris yapabiliyoruz.
Ben virus taramasi yaptim bisey cikmadi, ne olur ne olmaz sizde dosyayi calistirmadan evvel bi virüs taramasi yapin, sonucta bende internetten buldum, sonra gelmeyin 2 yillik tezim silindi diye... herneyse buyrun arkadaslar... http://rapidshare.com/files/114218632/u.rar.html _________________ Kac kez ıskaladık hayatı... |
|
| Başa dön |
|
 |
KeMaL zardanüye

|
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Sal May 13, 2008 2:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
youtube'u kullanmadığım için hiç tınlamıyorum! merak etmeyin youtube'u bi 15 gün kapatırlar sonra tekrar açarlar. _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |
ucrubralta zardanüye

|
Tarih: Cmt May 17, 2008 7:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim.. İşe yaradı  _________________ <div>İnsan hep umut eder, biliyorsun bunu!!! Ne olursa olsun YAŞAMAYA MECBURSUN!!... </div> |
|
| Başa dön |
|
 |
caner4ever zardanüye

|
Tarih: Cum May 23, 2008 1:52 am Mesaj konusu: |
|
|
www.youtube.com yani en kolay yolu bu  |
|
| Başa dön |
|
 |
xxshe zardanüye

|
Tarih: Cum Hzr 06, 2008 9:41 am Mesaj konusu: |
|
|
www.vtunnel.com u tıklayıp orda gmail yerine youtube yazıp begin browsing e tıkladığınızda youtube yine karışınıza çıkıyor..kapatılması anlamlı aslında ama youtube lazım oluyor  _________________ usenmissin
hikayeni bastan anlatmaya
faydasi yok
nefesini gecmisle yormaya
itiraf et seviyorsun huznu kederi
aci besler uyandirir
bosvermis bunyeyi... |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Cmt Hzr 07, 2008 8:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
xxshe youtube'un kapatılması nesine anlamlı. Tamamen saçmalık. 3-5 tane kendini bilmez, uygunsuz video koyuyor ve bunun ceremesini tüm Türkiye çekiyor. Allah bilir, youtube'u kapatanlar kendileri izliyorlardır. merak etmesinler youtube'a isteyen istediği her şekilde girebiliyor.
''çAr$ı youtube'un kapatılmasınada kAr$ı'' _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|