| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
akustikdeli zardanüye

|
Tarih: Sal Mar 11, 2008 8:57 pm Mesaj konusu: Çok Şey istiyorum! |
|
|
| Gelmiş geçmiş tüm zardanadam albümlerini içeren bir CD paketi ya da DVD'de olur...CD olursa daha güzel olur, bu paralı da olabilir.. 7.yıl anısına olabilir mesela.... tamam indiriyoruz dinliyoruz ama insan elinde maddesel birşeyler olsun istiyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Prş Mar 13, 2008 1:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba zardanadam hiç bir şekilde ücret talep etmiyor biliyorsun.Eğer istanbul da isen pena müzik evinden kalbim yok ve dibini gör albümleri haricindekileri sanırım temin edebilirsin ama tam emin değilim Kalbim Yok u Buradan formu doldurarak talep edebilirsin sanırım birde 5 nci yıl anısına zardanadam tanıtım dvd si olacak eger varsa yollarlar sanırım.Dibini Gör ü de satış tirajı yuksek bir müzik evinden temin edebilirsin...izmir de sanırım stüdyo ümitte bulunur...eğer yoksa ben izmir e stüdyoya geliyorum 1 tane gelirken alır getiririm size
| Alıntı: | İstanbul’da oturan arkadaşlar,
İstediğiniz takdirde son albümümüz Kalbim Yok'u aşağıdaki noktalardan birinden ücretsiz olarak alabilirsiniz. Böylece kargo ücreti de ödememiş olursunuz.
Beşiktaş Sinanpaşa Çarşısı - Pena Müzik
Beyoğlu - Mephisto Müzik
Beyoğlu Atlas Pasajı - Karga Müzik
Beyoğlu Tokatlıyan pasajı - Köstebek Metal Shop
Beyoğlu Halep Pasajı - Köstebek
Beyoğlu Aznavur Pasajı - Köstebek
Kadıköy Akmar Pasajı - Zihni Müzik, Atlantis Müzik, Hammer Müzik
Bakırköy Marmara Çarşısı - Riot Music Shop |
_________________ sev beni besle beni asla terketme beni |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Çrş Mar 19, 2008 7:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet, bencede bi DVD çıkarması lazım Zardanadam'ın. Böyle konser görüntüleri içeren tamamen canlı kayıtlardan oluşan bir DVD. 12-13 şarkılık falan. Böyle çok kolay söylüyorum DVD olsa diye ama ciddi bi çalışılma prosüdürü takip edilirse olabilir. _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan zardanüye

|
Tarih: Pzr Mar 30, 2008 7:09 pm Mesaj konusu: Re: Çok Şey istiyorum! |
|
|
| akustikdeli demiş ki: | | Gelmiş geçmiş tüm zardanadam albümlerini içeren bir CD paketi ya da DVD'de olur...CD olursa daha güzel olur, bu paralı da olabilir.. 7.yıl anısına olabilir mesela.... tamam indiriyoruz dinliyoruz ama insan elinde maddesel birşeyler olsun istiyor... |
Zardanadam'a mail atarsan eğer(iletişim bilgileri sitede yer almakta) kargoyla albümler sana gönderilir akustikdeli. Dibini Gör'ün cdsi kalmadı sanırım, ama orjinal kaseti mevcut (onlardan da az kaldı). |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Pts Mar 31, 2008 1:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tekrar bastırılırsa Dibini Gör, Tamam Böceği, Korsan bende istiyorum...
Eğer olursa Süreyya ve Sevgililer Günü'nüde alabilirim!  _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan zardanüye

|
Tarih: Pts Mar 31, 2008 5:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
| gokhan-bjk demiş ki: | Tekrar bastırılırsa Dibini Gör, Tamam Böceği, Korsan bende istiyorum...
Eğer olursa Süreyya ve Sevgililer Günü'nüde alabilirim!  |
Tamamböceği, Korsan ve Sevgililer Günü talep oldukça basılıyo zaten ama bildiğiniz korsan cd modunda. Tek fark albüm kapağına sahip olmaları tabi neticede Zardanadam eli deyiyor değeri büyük
(Sevgililer Günü kapağından da az kaldı maalesef). _________________ leave me alone don't want your promises no more
cause rock n' roll is my religion and my law
won't ever change, may think it's strange
you can't kill rock n' roll, it's here to stay |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Sal Nis 01, 2008 10:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben mail attım Zardanadam'a inşallah bana gönderirler. Sonuçta Zardanadam'ın elinin değdiği herşeyde hatıra var. Ben mesela Burak abi'nin bana göndermiş olduğu ''Kalbim Yok'' albümünün kargo paketini bile saklıyorum!  _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |
letmeloveyou zardanüye

|
Tarih: Cum Nis 18, 2008 9:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
indrdik ama gerçektende bişey olması lazım elimizde ben tişört bastrmayı düşünüorm yeniden bir araya gelmelerinn anısına  _________________ <3 |
|
| Başa dön |
|
 |
|