| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Cum Oca 18, 2008 6:24 pm Mesaj konusu: Herhangi bir yerde Zardanadam'ı duysak |
|
|
Herhangi bir yerde Zardanadam'ı duysak, acaba o anki psikolojiye göre tavrımız ne olurdu?
Sevgiler, saygılar.
 _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Cum Oca 18, 2008 6:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Foruma ilk cevap benden olsun.
Ben ilk olarak heyecanlanırdım ve Zardanadam'ı kim dinliyormuş diye merak ederdim. Hatta dinliyen kişinin yanına gider Zardanadam'ı nereden tanıdığını sorardım, sitemizden bahsederdim üyesi değilse üye olmasını tavsiye ederdim.
Bir keresindede internet cafe'de yanımda oturan bi çocuğun zardanadam.com'a girdiğini gördüm, üye olmakla meşguldu ve sordum nerden tanıyorsun Zardanadam'ı diye; bana sen girmişsin işte merak ettim, tıkladım diyerek cevap verdi.
Sanırım üye olmayı becerememişti.  _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |
sourcherry zardanüye

|
Tarih: Cum Oca 18, 2008 8:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben de yaşadığım olayı yazayım o zaman:
geçen sene, okulda zardanadamın mucize şarkısının sesini duydum ve çok şaşırdım. sesin ne taraftan geldiğini buldum ve hemen o tarafa gittim.yan sınıftan bi kız dinliyormuş.daha önce muhabbetim olmadığı için önce çekindim konuşmaya ama söz konusu zardanadam olunca iş değişti tabi. gittim yanına ve zardanadam değil mi o diye sordum. kız da şaşırdı, nerden biliyorsun falan dedi.ben de zardanadam hakkında bütün bildiklerimi ona anlattım, o da bana tabi.siteye daha önce hiç girmemiş olduğunu öğrendim ve derhal girmesini istedim. o günden beri çok yakın arkadaş olduk yani kendi deyişimizle ZARDANADAM-KARDEŞLİĞİ  |
|
| Başa dön |
|
 |
vampiria zardanüye

|
Tarih: Pzr Oca 20, 2008 3:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
benm tepkim hep aynı aslında kmsenin katlanamadıgı enteresan bi çığlık yükseliyor benden sonra araştırma başlıyor kim dinliyo cıksın ortaya diye sonrası malum zaten zardanadam sohbeti alıyo başını gidiyo  |
|
| Başa dön |
|
 |
anjeliktim zardanüye

|
Tarih: Pzr Oca 20, 2008 4:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Nolcak zardanadamın durumu diye düşünüp oturur dinlerdim heralde... _________________ tosbaaayım ve converse(!) giyiyorum flütüm de iyi sanırım mutluyum...gitsekte bitse,bitsede gitsek...
y4s2_3d10 |
|
| Başa dön |
|
 |
seckin zardanüye

Kayıt: Feb 25, 2006 Mesajlar: 551 Nerden: istanbul-kütahya
|
Tarih: Pzr Oca 20, 2008 5:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
| anjeliktim demiş ki: | | Nolcak zardanadamın durumu diye düşünüp oturur dinlerdim heralde... |
bu açıdan oturup düşününce,üstüne üstlük zardanadam dinleyince durum daha bir vahim hale bürünüyor.. _________________ put your hand on a hot stove for a minute,
and it seems like an hour.
sit with a pretty girl for an hour,
and it seems like a minute.
that's relativity.
-albert einstein |
|
| Başa dön |
|
 |
Sinek_Valesi_1010 zardanüye

|
Tarih: Pzr Oca 27, 2008 9:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eğer Zardanadam'dan bahsediliyorsa,ilk önce biraz çekinirdim konuşmaya katılmaya ama dayanamayıp girerdim bi yerden.. sonuçta zardanadam var işin içinde eğer bi zardanadam şarkısı duysaydım;müziğe doğru yaklaşır bi güzel şarkıyı dinlerdim sora ben açardım bi tane zardanadam şarkısı,dinletirdim =) |
|
| Başa dön |
|
 |
puLpEe zardanüye

|
Tarih: Pts Şub 11, 2008 5:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
kendimi mutlu hissederdim  |
|
| Başa dön |
|
 |
shEda zardanüye

|
Tarih: Cum Şub 15, 2008 10:03 am Mesaj konusu: |
|
|
| Sinek_Valesi_1010 demiş ki: | Eğer Zardanadam'dan bahsediliyorsa,ilk önce biraz çekinirdim konuşmaya katılmaya ama dayanamayıp girerdim bi yerden.. sonuçta zardanadam var işin içinde eğer bi zardanadam şarkısı duysaydım;müziğe doğru yaklaşır bi güzel şarkıyı dinlerdim sora ben açardım bi tane zardanadam şarkısı,dinletirdim =) |
katılıyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Cum Şub 15, 2008 1:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aynı okuldan Yasemin isminde bi arkadaş bana: sen Zardanadam'ı dinliyordun değil mi Gökhan? diyerekten soru sordu.
Bende, dinlemek ne kelime hastasıyım, dedim.
Ve www.zardanadam.com 'dan bahsettim. Şarkılarını biliyormusun dediğimde; Sarışınlar Boktur, HHHNO 'yı biliyorum cevabını verdi. Bende elimden geldiği kadar bahsettim ona Zardanadam'ı ve web sitemizden ücretsiz download yapabilirsin şarkılarını dedim.
Sanırım bir Zardanadam Fan'ı daha kazandırdım Rock piyasasına. Maşallah bana.
Arkadaşlar unutmadan Zardanadam'ı sadece, Zardanadam'ın kıymetini bilicek insanlara bahsedelim. Çünkü Zardanadam'ın değerini bilmeyen kimseler genelde bir-iki şarkısını dinleyip ondan sonra kenara atıyorlar. Zardanadam kenera koncak bir Rock'n Roll grubu değildir, Zardanadam bizim kalbimizde nasılsa, anlattığımız kişilerinde kalbinde olmalıdır.
Hmm. ''Kalbim(iz) Yok'' buda ayrı bi konu.  _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Cum Şub 15, 2008 1:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
| gokhan-bjk demiş ki: | | Zardanadam kenera koncak bir Rock'n Roll grubu değildir, Zardanadam bizim kalbimizde nasılsa, anlattığımız kişilerinde kalbinde olmalıdır. |
Yazmayı unuttum şimdi ekliyorum.
Çünkü gün gelicek Zardanadam'ın kıymetini bilen insanlarla omuz omuza verip Gökyüzüne başımızı kaldırıp; Benim Gözlerim Ne Renk? Mucize, Bırak İşini, Kırık,... Şarkılarını hep beraber İnadına, Aşk'a, Rock'n Roll'a, doğruluk için, Savulun Zardanadam geliyor diyerek, Rock müziğin Sünger Bob'ları, Don Kişot ve Sanço Panço'ları, Robin Hood'ları'yız, diyerek gökyüzüne haykırıcaz.
(Zaten ben haykıyorum. bana katılan olursa iyi olur. ) _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |
werdin zardanüye

|
Tarih: Prş Şub 28, 2008 3:57 pm Mesaj konusu: Ankara Overall Bar Zardanadam Calio |
|
|
| Birkac hafta once Ankara Guvenlik Caddesinde bulunan Overall Bar'a (cumartesi) girer girmez, "Sarisinlar Boktor" basladi. Guzel bira ictim. |
|
| Başa dön |
|
 |
baricticus zardanüye

|
Tarih: Cmt Mar 01, 2008 10:53 am Mesaj konusu: |
|
|
hem seviniyrum hem üzülüyorum onları kimselerle paylaşamıyorum:) _________________ valla sankim böle biraz eşek gibim ama sankim at öküz gibidir böle... |
|
| Başa dön |
|
 |
tear zardanüye

|
Tarih: Prş Hzr 19, 2008 7:55 am Mesaj konusu: |
|
|
| bn hep onların şarkılarını tesadüf üzerine dinliyorum. yhani birine aşık olduysam yada çok kırıldıysam fonda bir zardanadam çalar tesadüfün bu kadarı. |
|
| Başa dön |
|
 |
koskas zardanüye

|
Tarih: Prş Hzr 19, 2008 8:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
| herhangi bir yerde birisinin ağzından zardanadam lafını duyduğumda "ben de zardanadam dinliyorum,ben de severim,ayrıca çok yalnız hissediyorum kendimi,bence beraber zardanadam dinlemeliyiz." diyesim gelir.bu nokta benim için bir tatmin aracıdır zardanadam. |
|
| Başa dön |
|
 |
|