| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
zardanfan zardanüye

|
Tarih: Cum Tem 28, 2006 7:54 am Mesaj konusu: zardanadam t-shirtleri???? |
|
|
acaba zardanadam t-sihrtleri varmı??nerden bulabilriz yoksada zardanadamın bu işe bir el atmasını isteriz  |
|
| Başa dön |
|
 |
meral zardanüye

|
Tarih: Cum Tem 28, 2006 8:40 am Mesaj konusu: |
|
|
DIBINI GOR album tanitimi sirasinda bikac tshirt vardi sanirim ama oyle satista olan bi thsirt felan durumu yok. Ama bence bu kabim yok ile ilgili guzel tshirtler yapilabilir,cok da guzel olur. Buradan yetkililere seslenmis olalim biz zardanfan
BIZ ZARDANADAM TSHIRTLERI ISTIYORUZ  _________________ <div>Hepsi hepsi hayat nasıl olsa...</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
zardanfan zardanüye

|
Tarih: Cum Tem 28, 2006 8:48 am Mesaj konusu: |
|
|
| aslında başlangıç oalark 500 t-shirt yapılsa ve bunalrın satışına bakılıp geriside gelse çok iyi olur maliyeti başlangıç için çok yüksek tutmamak gerekr yani deneme süresine girmekten bişi çıkmaz aslında ben t-shirtüde kafamda canalndırdım bilmiyorum beğenirmisiniz siyah olsun dedim rengi ve üzerinde zardanadamın figürü olsun altındada değişik bir yazı stiliyle zardanadam yazsıın nasıl??? |
|
| Başa dön |
|
 |
meral zardanüye

|
Tarih: Cum Tem 28, 2006 9:01 am Mesaj konusu: |
|
|
KALBIM YOK album kapagi kesinlikle kullanilmali,super olur. Ama suan zardanadamin mali durumu cok iyi degil sanitim. Sonucta kendi emekleriyle cikarmis olduklari bi album sureci var ve oldukca masraf yapildi. Tshirt olayi sponsorsuz yakin zaman icin zor gibi. Ama ilerde ellerine para gecerse boyle bisey yapmayi dusunurler mi bilinmez  _________________ <div>Hepsi hepsi hayat nasıl olsa...</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan zardanüye

|
Tarih: Cum Tem 28, 2006 9:10 am Mesaj konusu: |
|
|
İyi bir bütçe gerekir bu iş için ve bu aşamada Zardandam bu bütçeyi t-shirt için değil daha fazla cd kopyalamak için kullanır diye düşünüyorum. Böyle bişey yapılsa da fazla sayıda ve satma amaçlı olmayacak. Ama kendinizden de yaptırabilirsiniz bu t-shirtlerden... _________________ leave me alone don't want your promises no more
cause rock n' roll is my religion and my law
won't ever change, may think it's strange
you can't kill rock n' roll, it's here to stay |
|
| Başa dön |
|
 |
zardanfan zardanüye

|
Tarih: Cum Tem 28, 2006 9:16 am Mesaj konusu: |
|
|
| tabiki mali durumun onlar içn en sonuçları doğurması için ii kulanılmasıı gerekir. şuanda içinde bulunduğu albüm süreci tabiki t-sritlerin yapımından daha önemli olduğunun farkınadyım ama bence daha sonraları imkanlar el weridği sürece böyle bi projenin düşünülmesinde yarar görüyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
himbil zardanüye

|
Tarih: Cum Tem 28, 2006 9:58 am Mesaj konusu: |
|
|
herşeyi onlardan beklemek yanlış olur
buunun için girişimlerde bulunabilecek kişiler vardır herhalde..
belirli bir ücret karşılığında basımı ve dağıtımı yapılır olur biter..
o kadar da zor bir iş değil sonucta.. _________________ Selim Işık tek ve Türk. Ve duygulu, amansız.
Sabırsız ve olumsuz, yaşantıda cansız
Sanılırdı; gerçekti, hayır gerçek değildi.
Tutunamayanların tarihine eğildi.
Kelime ve yalnızlık hayatın tadı tuzu
Kucaklamak isterdi ölümü ve sonsuzu |
|
| Başa dön |
|
 |
zardanfan zardanüye

|
Tarih: Cum Tem 28, 2006 10:19 am Mesaj konusu: |
|
|
okadar zor bir iş olmadığını biliyorum tabiki ama biz fanlar olarak bu işe kalkışsak yapacağımız işte ne kadar başarılı çıkacağımız bilmiyoruz sonuçta bu başlık birazda bunu öğrenk için açıldı herşeyi zamanına göre yapmak en iyisi sonuçta zardanadam catısı altında hepimiz onun yararı için uğraşıyoruz  |
|
| Başa dön |
|
 |
kokain zardanüye

|
Tarih: Cum Tem 28, 2006 12:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben sponsor olurum zaho tekstıl belese 1000 tane tshırt basaabılrız hersey zardanadam fanları ıcın  |
|
| Başa dön |
|
 |
koskas zardanüye

|
Tarih: Cum Tem 28, 2006 5:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar çok ciddiyim 1 haftadır bu konu kafamda dolanıp duruyo ve bu konuyu yeni gördüm çok sevindim.
ilk olarak tişört bastırmak için zardanadam neden para veriyo onu anlayamadım biz bastıralım işte bakın kokain ne diyo
diğer bir konu ise eğerki zardanadam barışarock'a çıkmazsa,tepkimizi barışarock'a gitmemekle değilde zardanadam tişörtlerimizi giyerek gösterebiliriz aslında...bu tişört işini ciddiye alalım başlangıç için 100 tane basalım mesela ne derseniz?
hatta yarın sabahın köründe bassakta zardangününe yetiştirsekmi diye uçuk bi fikirde aklımda  |
|
| Başa dön |
|
 |
ucrubralta zardanüye

|
Tarih: Cmt Tem 29, 2006 8:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar eer ciddi anlamda gerçktende birşey yapılıcaksa iş sadece t-shirtlerle kalmamalı bence... yani t-shirtlerin yanısıra bileklik, kolye ne bileim bunlara benzer daha farklı şeylerde olabilir... t-shirtler sadece bizim için bi başlangıç olmalı...
ayrıca meral arkadaşımız demişki: kalbim yok albüm kapağı kesinlikle kullanılmalı süper olur... bencede... sana kesinlikle katılıyorum!!!  _________________ <div>İnsan hep umut eder, biliyorsun bunu!!! Ne olursa olsun YAŞAMAYA MECBURSUN!!... </div> |
|
| Başa dön |
|
 |
kErPeTeN_cEyDa zardanüye

|
Tarih: Cmt Tem 29, 2006 8:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bugün tshirt olayı konuşuldu. utku ve erbatur bu işe baya sıcak bakıyorlar aslında sanırım olacak bileklik,kolye fikirlerini de göz ardı etmeyiz  _________________ "tomorrow will take us away far from home no one will ever know our names"
Bugün zardanadam için ne yaptın? |
|
| Başa dön |
|
 |
nagehan zardanüye

|
Tarih: Cmt Tem 29, 2006 9:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
| eeeeeeeeeeeee arkadaşlar sonuç ne oldu!!!t-shirtlerden bi haber var mı |
|
| Başa dön |
|
 |
ucrubralta zardanüye

|
Tarih: Cmt Tem 29, 2006 9:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
sonuç olarak bu iş sanırım olucak nagihancım....  _________________ <div>İnsan hep umut eder, biliyorsun bunu!!! Ne olursa olsun YAŞAMAYA MECBURSUN!!... </div> |
|
| Başa dön |
|
 |
zardanfan zardanüye

|
Tarih: Pzr Tem 30, 2006 7:30 am Mesaj konusu: |
|
|
| ilk önce maliyet hesaplaması yapılması gerekir sonuç olarak zardanadamın hayranalrı t-shirt olayında hem maddi hem manewi gruba destek werecektir. buyüzden daha sonra bütçe hesapalamsı yapılmalıdır.elimizdekine göre ne kadar t-shirt basılabilr onu öğrenebilirz ayrıca kar durumuna baklırsada elimizdeki krdan elde etiğimiz parayla daha fazla ürün piyasa sürlebilir yada albüm için bişiler yapılabilr |
|
| Başa dön |
|
 |
|