| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cihan zardanüye

|
Tarih: Cum Tem 21, 2006 9:57 pm Mesaj konusu: Kalbim yok |
|
|
Albümün en isyankar şarkısı heralde. Sıcak sıcak dinledikten sonra tepkileri merak emekteyim. Şarkının hikayesi gelir nasılsa  _________________ leave me alone don't want your promises no more
cause rock n' roll is my religion and my law
won't ever change, may think it's strange
you can't kill rock n' roll, it's here to stay |
|
| Başa dön |
|
 |
Burock1905 zardanüye

|
Tarih: Cmt Tem 22, 2006 9:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Albumun acilis sarkisi olarak, giris bolumu enteresan olmus: )) Muzikal acidan offspring havasi verdi bana biraz...
Sozler de dikkat cekiyor; hikayesini dinlemek lazim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
teorx zardanüye

![]()
|
Tarih: Cmt Tem 22, 2006 1:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şu anda dinliyorum. Kısa kesip diyorum ki, hemen sevdim. Bu şarkı çok güzel. Ama sindirmek lazım hemen  _________________ güzeldim de galiba bunu nasıl söylesem<br />
eline sağlık Tanrım Leyla çok güzel olmuş<br />
Tanrım eline sağlık dünya da güzel olmuş<br />
keşke biraz ölmesem. |
|
| Başa dön |
|
 |
BLaCK zardanüye

![]()
|
Tarih: Cmt Tem 22, 2006 1:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ciddi ya girişi bi değşik:))..yine bir zardanadam sanatı olduğu hemn belli edio..harika |
|
| Başa dön |
|
 |
itin_teki zardanüye

|
Tarih: Sal Ağu 08, 2006 4:45 am Mesaj konusu: |
|
|
| mükkemel bi şarkıı baıldımmm(: |
|
| Başa dön |
|
 |
theshade zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 08, 2006 12:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
YAZIK BANA YAZIK SANA YAZIK ONCA YAŞANAN YILLARA.......oooofffffffff oooffffffffff.....harika yaaa..bni anlatan sözler işte bunlarrr... yaaaa bıktım be böle yaşamaktan yeter beee....banane yaaa üzülmek yok bundan sonraa.....üzülürsem hophopçu olimmm.........  |
|
| Başa dön |
|
 |
anjeliktim zardanüye

|
|
| Başa dön |
|
 |
theshade zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 08, 2006 4:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
oturup sabaha kadar bu şarkıyı dinleyebilirm...çok gzl bi şarkı yaaa..sonu bitirio bni ztn...ÇARP KAPIYI ÇIK..BIRAK BNİ ARKANDA..VARIMI AL YOK KALAYIM BEN..YARAMI SARMA ÖLÜMÜM ELİNDEN..YARINI SAYMA BUGÜN GEÇ BİLE..NEDENİ YOK KALBİM YOK YİNE...  |
|
| Başa dön |
|
 |
yolgezer zardanüye

Kayıt: Aug 14, 2006 Mesajlar: 125 Nerden: düzce-ankara-minas tirith :D
|
Tarih: Cum Eyl 08, 2006 4:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
beni çok etkilemişti ilk dinlediğimde ama biraz sakıncalı dinler dinlemez nefretle dolmuştum  _________________ ........ kuklayım ben kuklayım .......... yanlız bir şeyi unuttu bunlar İPLER KİMİN ELİNDE!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
yelis zardanüye

|
Tarih: Sal Eyl 26, 2006 10:42 am Mesaj konusu: |
|
|
albümü tam dinlemedim bu aralar çok yoğunum KALBİM YOK bence süper bi şarkı olmuş en kısa zamanda albümün tamamını dinleyeceğim _________________ biz burda 5-15 kişi
arıyoruz geçmişi
hayatı anlamak zor
daha benim yaşım kaç ki.... |
|
| Başa dön |
|
 |
ahnas zardanüye

Kayıt: Jan 28, 2007 Mesajlar: 209 Nerden: ISTANBUL\SARIYER merkez
|
Tarih: Cmt May 12, 2007 8:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Yediğim kazıklar beni gerçekten kalpsiz yapmıştı bu şarkıyı dinledikten sonra anladım ki kaderimi paylaşan insanlar varmış Çok süper birşarkı özelliklede Boynuzlu Kalp Resmi beni bitiriyor Belkide kalbimi açıp baksalar öyle bir kalp çıkabilir  |
|
| Başa dön |
|
 |
teorem zardanüye

|
Tarih: Cum Hzr 01, 2007 10:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
bi çoğumuza takılan boynuzları anlatan şarkı kalbim yok ve aradan 20 senede geçse anlatmaya devam edecek çünkü biz ve bizim gibilere takılacak boynuzlar hç eksilmeyecek her zaman söylicez kalbim yok itin tekiyim ben diye  |
|
| Başa dön |
|
 |
ilknur zardanüye

|
Tarih: Çrş Ekm 17, 2007 4:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
kalbim yok benim!!
benimde yok
bu şarkıyla ortak noktamız işte
seviyorum bu yüzden _________________ ''en sevdiğin yalnızlığı geçir sırtına..eserken rüzgar üşümezsin!!..'' |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Cum Arl 21, 2007 7:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ahnas demiş ki: | Yediğim kazıklar beni gerçekten kalpsiz yapmıştı bu şarkıyı dinledikten sonra anladım ki kaderimi paylaşan insanlar varmış Çok süper birşarkı özelliklede Boynuzlu Kalp Resmi beni bitiriyor Belkide kalbimi açıp baksalar öyle bir kalp çıkabilir  |
| teorem demiş ki: | bi çoğumuza takılan boynuzları anlatan şarkı kalbim yok ve aradan 20 senede geçse anlatmaya devam edecek çünkü biz ve bizim gibilere takılacak boynuzlar hç eksilmeyecek her zaman söylicez kalbim yok itin tekiyim ben diye  |
Daha ne kazıklar yiyecez... Dikkatli olmak lazım...  _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |
akhyls zardanüye

![]()
|
Tarih: Cmt Arl 22, 2007 5:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
| gokhan-bjk demiş ki: | | ahnas demiş ki: | Yediğim kazıklar beni gerçekten kalpsiz yapmıştı bu şarkıyı dinledikten sonra anladım ki kaderimi paylaşan insanlar varmış Çok süper birşarkı özelliklede Boynuzlu Kalp Resmi beni bitiriyor Belkide kalbimi açıp baksalar öyle bir kalp çıkabilir  |
| teorem demiş ki: | bi çoğumuza takılan boynuzları anlatan şarkı kalbim yok ve aradan 20 senede geçse anlatmaya devam edecek çünkü biz ve bizim gibilere takılacak boynuzlar hç eksilmeyecek her zaman söylicez kalbim yok itin tekiyim ben diye  |
Daha ne kazıklar yiyecez... Dikkatli olmak lazım...  |
Katılıyorum Şarkı Mükemmell   |
|
| Başa dön |
|
 |
|