| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
KeMaL zardanüye

|
Tarih: Pzr May 04, 2008 11:42 am Mesaj konusu: Hatay sorunu |
|
|
arkadaşlar hani hatay sorunu çözülmüştü_?
zardanadam hataya gelsin. benim gibi yüzlercesi var zardanadam dinleyen bizi mahrum bırakmayın canlı performansınızda. çünkü bize de yazık.
valla billa yazık.  |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Çrş May 07, 2008 11:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Kemal bence bu kadar acımasız olma yahu.Zardanadam her yere gitmek ister tabiki ama onların isteği ile olmuyorki... Mesela yıllardan beri istek alan aydın,izmir,adana gibi iller var ama bir organizasyon olmadığı için gidemiyorlar zardanadam ın da durumunu acıklamaya gerek yok sanırım onlar kendi yağlarında kavrulan müzisyenler anlatabidimmi bir organizasyon olursa ben hayır diyeceklerini sanmıyorum  _________________ sev beni besle beni asla terketme beni |
|
| Başa dön |
|
 |
MhertSs zardanüye

|
Tarih: Çrş May 07, 2008 7:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben de zardanadam dinleyicisiyim.Ne olur ben sponsor olurum zardanadam'a bir kere gelse zardanadam.
KeMaL'e katılıy0rum.cok fazla zardanadam dinleyenleri var. |
|
| Başa dön |
|
 |
maksimumrock zardanüye

|
Tarih: Sal May 13, 2008 9:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
hatay sorununu çözmek zardanadama düşermi bence düşmez arkadaşlar daha çok erken anlayan anladı zaten  _________________ BİR GÜN HERKES ÇOK ŞAŞIRACAK(apo ve miko)(lanet olsun benim içimdeki bu insan sevgisine)BİR GÜN SENDE ÇOK ŞAŞIRACAKsın EVET EVET SEN =kalbimdesin bebeğim= |
|
| Başa dön |
|
 |
melteMP4 zardanüye

|
Tarih: Çrş Ağu 27, 2008 7:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar hepinize katılıyorum ya lutfen hatay a gelsın yenı kasetını tanıtım amacıyla gelsın ya ne olursa olsun gwlıcem bnde hatay lıyım ama hatay da dınleyıcı az dıye bılıyordum  |
|
| Başa dön |
|
 |
|