| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
tolgaorhon zardanüye

|
Tarih: Prş Ekm 06, 2005 8:59 am Mesaj konusu: Klipler Auido-Video bolumune yuklendi |
|
|
Dun gece nihayet Guce Tapanlar ve Hepsi Hepsi Hayat Nasil Olsa icin cekilen iki klibini Audio - Video bolumune koyduk. Seyredemeyenlere duyurulur.
Lakin cozunurlugu dusurmeme ragmen dosyalar biraz buyuk. Cevirmeli ag kullanicilarini simdiden uyariyorum. ADSL de bile zaman aliyor klibi acmak. Sag tus, farkli kaydet herkes icin daha guvenli olacaktir.
Klipler disinda 29 Eylul Kemanci konserinden alinmis bazi goruntuler de Konserler kategorisinin altinda.
Ve Kaan Azov'un inanilmaz calismalarindan biri olan Sinek Kovalayan Zardanadam'i da Animasyonlar kategorisinin altina koydum.
Video dosyalari DivX gerektiriyor, unutmayin. Dosya aciklamalarinda eger DivX sisteminizde yuklu degil ise nereden bulabileceginiz de yer aliyor.
Eger bir sorun ile karsilasirsaniz buradan haberleselim.
Iyi seyirler _________________ Sevgi bazen bir öpücükte, bazen de bir damla gözyaşındadır
/* You are not expected to understand this */ |
|
| Başa dön |
|
 |
denZ zardanüye

|
Tarih: Prş Ekm 06, 2005 8:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhaba,
video klipleri indirdim gerekli divx programini ve codeclerini de indirdim ama divxplayer yine de açmıyo videoyu neden olabilir?  |
|
| Başa dön |
|
 |
tolgaorhon zardanüye

|
Tarih: Prş Ekm 06, 2005 8:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selam DenZ,
Hepsi Hepsi Hayat Nasil Olsa klibi icin yanlislikla DivX yerine Xvid codec kullanmisim. Bunu gun icerisinde duzeltebilecegimizi umuyorum. Eger calismayan klip bu ise sorunu gecici olarak Xvid codec yukleyerek cozebilirsin.
Eger digerlerinde de sorun yasiyorsan hangileri oldugunu yazabilirsen onlara da bakarim. Benim yaptigim testlerde sorun cikmadi. Ama bende codec boldur ve sorun da %80 codec problemidir.
Kolay gelsin, _________________ Sevgi bazen bir öpücükte, bazen de bir damla gözyaşındadır
|
| Başa dön |
|
 |
denZ zardanüye

|
Tarih: Prş Ekm 06, 2005 8:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla bende de bi sürü codec var ama yine de çalışmadı. en iyisi gerekli olan codeclere bi link verirsen bende ordan indirebilirsem çok iyi olucak..
şimdiden teşekkürler, kolay gelsin. |
|
| Başa dön |
|
 |
tolgaorhon zardanüye

|
Tarih: Prş Ekm 06, 2005 9:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bende DivX 5.2.1 ile calisti. DivX var ise sende calismamasi icin bir sebep olmasi lazim. Sisteminde dogru codec olup olmadigini, yoksa ne kullanman gerektigini gspot adli bir program.
http://www.headbands.com/gspot/gspot221.exe
Yukle, dosyayi ac ve render ettiginde sana sorunu soyleyecektir.
Ayrica Xvid codec'ini de suradan yukleyebilirsin. Ise yarar mi bilmiyorum
http://www.koepi.org/XviD-1.0.3-20122004.exe
Baska video dosyalarini denedin mi? Calismayan tek bu dosya mi? Bunlara cevap verebilirsen daha kolay cozum bulabiliriz. _________________ Sevgi bazen bir öpücükte, bazen de bir damla gözyaşındadır
|
| Başa dön |
|
 |
tolgaorhon zardanüye

|
Tarih: Cum Ekm 07, 2005 10:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar,
Hepsi Hepsi Hayat Nasil Olsa klibi ile 29 Eylül Kemancı - Manzaralar dosyalari yukleme esasinda zarar gordukleri icin calismadiklari anlasilmistir. Dun gece bu dosyalari tekrardan yukledim. HHHNO'yi da tekrardan DivX ile kodladim.
Bu dosyalari kontrol edip haber verebilirseniz sevinirim.
Iyi seyirler _________________ Sevgi bazen bir öpücükte, bazen de bir damla gözyaşındadır
|
| Başa dön |
|
 |
denZ zardanüye

|
Tarih: Cum Ekm 07, 2005 4:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tolga abi ellerine sağlık, hepsini bi güzel izledim. hhhno 'yı da tekrar yükledim siteden ve çalıştı. tekrar tekrar teşekkürler.
kolay gelsin... |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Sal Oca 01, 2008 5:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eline sağlık Tolga abi sorunsuz download yapabilmek güzel!  _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |