| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
skaan zardanüye

|
Tarih: Prş Şub 16, 2006 7:07 am Mesaj konusu: MAYIS |
|
|
Ne yalan söyleyeyim çok bekledim biri bu başlığı açsa da birşeyler yazsam diye. Sonra "neden dedim kendime" ben açmayayım da benim gibi düşünen insanlar da birşeyler yazmasın
Artık bahar yağmurlarının nihayet bulup yavaş yavaş yaz sıcaklarının başladığı "mayıs" aylarının (tabii aynı zamanda haziran ,temmuz,ağustos, eylül,ekim...) haliti ruhiyesini anlatan enfes bir parça. Her ne kadar ayrım yapmak zor olsa da bence korsan ın bir numarası. Neyse bu kadar gevezelik yeter biraz da siz birşeyler karalayın... |
|
| Başa dön |
|
 |
Snotcuk zardanüye

Kayıt: Nov 05, 2005 Mesajlar: 307 Nerden: Ankara, Valinor, Edoras
|
Tarih: Prş Şub 16, 2006 2:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
İyi, hoş da güzel kardeşim neden iki tane açtın ki? _________________ "Aslında..." dedi Mustapha Mond "Siz mutsuz olma hakkını istiyorsunuz.."
"Öyle olsun" dedi vahşi, meydan okurcasına "Mutsuz olma hakkını istiyorum!!" |
|
| Başa dön |
|
 |
dumaniac zardanüye

|
Tarih: Pzr Nis 23, 2006 6:36 am Mesaj konusu: |
|
|
düşünmeden yaşamak istiorum gzl şarkıı |
|
| Başa dön |
|
 |
mys zardanüye

|
Tarih: Pzr Hzr 04, 2006 4:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
oooooof of benimde en sevdiğim parça budur..
olay budur..
teşekkürler böle bi parça yaptığınız için  |
|
| Başa dön |
|
 |
koskas zardanüye

|
Tarih: Pzr Eyl 24, 2006 2:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
| parçayı her dinlediğinizde farklı anlamlar keşfediyorsunuz.en azından ben böyle hissediyorum.birçok duyguyu içinde barındırıyor.güzel,çok güzel |
|
| Başa dön |
|
 |
yolgezer zardanüye

Kayıt: Aug 14, 2006 Mesajlar: 125 Nerden: düzce-ankara-minas tirith :D
|
Tarih: Çrş Oca 31, 2007 11:09 am Mesaj konusu: |
|
|
| koskas demiş ki: | | parçayı her dinlediğinizde farklı anlamlar keşfediyorsunuz.en azından ben böyle hissediyorum.birçok duyguyu içinde barındırıyor.güzel,çok güzel | aynen ve bu dinleme işlemini günde iki öğün rutin olarak yaptığımda düşünülürse muhteşem bi şarkı olduğu söylenebilir (= _________________ ........ kuklayım ben kuklayım .......... yanlız bir şeyi unuttu bunlar İPLER KİMİN ELİNDE!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
yeLisSs zardanüye

|
Tarih: Çrş Oca 31, 2007 3:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
zardanadamın ennnn sewdiğim şarkısı
süper bişarkı ya
cebmde maaşın son kırıntıları baktım hedef aynı birahane
bilseydim kesin bi sigara yakardm keyifliyim gerisi bahane
 _________________ zardanadam ozunu bılır yanlısının ızını bulur melektekı seytanı gorur sıkılmadan yuzune vurur....=)=) |
|
| Başa dön |
|
 |
burakmessi zardanüye

|
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Çrş May 23, 2007 3:43 pm Mesaj konusu: Korsan |
|
|
Aylardan gerçektende mayıs şu andada ben aşık oluyor gibiyim...
Sevgili kuzenim Mustafa'nın payı büyük çok teşekkür ederim Mustafa... Ama aşık olucağım kişiyle tanışmamız türk filmlerindeki gibi bir tasadüf sonucu tanıştık... Uzun hikaye... Aşık olucağım kişiyi daha görmedim ama sesini duydum,kelimelerin kifayetsiz kaldığını farkettim...Daha kesinleşen bir şey yok ortada... Önce bi görüşelim , tanışalım ondan sonra...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
parkyasak zardanüye

|
Tarih: Çrş Ağu 15, 2007 9:54 am Mesaj konusu: |
|
|
şarkıyı ilk defa geçtğimiz mayısta dinledim çok pozitif duygularla dolmamı sağladı...okulda falan hep söylemeye başladım söylerkende dinlerkende çok eğlendiren bi parça  |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Cmt Eyl 01, 2007 5:50 pm Mesaj konusu: Re: Korsan |
|
|
| gokhan-bjk demiş ki: | Aylardan gerçektende mayıs şu andada ben aşık oluyor gibiyim...
Sevgili kuzenim Mustafa'nın payı büyük çok teşekkür ederim Mustafa... Ama aşık olucağım kişiyle tanışmamız türk filmlerindeki gibi bir tasadüf sonucu tanıştık... Uzun hikaye... Aşık olucağım kişiyi daha görmedim ama sesini duydum,kelimelerin kifayetsiz kaldığını farkettim...Daha kesinleşen bir şey yok ortada... Önce bi görüşelim , tanışalım ondan sonra...
 |
Ben demişim bu sözleri fakat ne ben aşık oldum nede Zehra hanım aşık oldu... Hayırlısı
Ama Zehra'yı ayarlasaydım çok süper olucaktı ya kız zengindi , babası fabrikatörmüş bizim kuzenin dediğine göre Zehra güzel kızmış neyse daha 16 yaşındayız '' durmak yok, yola devam ''  _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Cmt Ekm 27, 2007 8:37 pm Mesaj konusu: Re: Korsan |
|
|
| gokhan-bjk demiş ki: | | gokhan-bjk demiş ki: | Aylardan gerçektende mayıs şu andada ben aşık oluyor gibiyim...
 |
Ben demişim bu sözleri fakat ne ben aşık oldum nede Zehra hanım aşık oldu... Hayırlısı
Ama Zehra'yı ayarlasaydım çok süper olucaktı ya kız zengindi , babası fabrikatörmüş bizim kuzenin dediğine göre Zehra güzel kızmış neyse daha 16 yaşındayız '' durmak yok, yola devam ''  |
Zardanadam Yüxexes Canlı performansı ''Mayıs''
http://www.youtube.com/watch?v=SARndesULTw
Saygılar, Sevgiler...
 _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Pzr Arl 30, 2007 7:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok Sevgili Erbatur abi her şarkılarınızın olduğu gibi Mayıs'ında bir hikayesi vardır mutlaka!
Hikayesi nedir acaba?  _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |
mtears zardanüye

|
Tarih: Pts Arl 31, 2007 4:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
aylardan mayıs,düşünmeden yaşamalıyız....
bıkmadan akşama kadar dinleyebilirim |
|
| Başa dön |
|
 |
|