| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ilknur zardanüye

|
Tarih: Sal Ekm 16, 2007 3:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
geçen yıl üye olduğum bi sitede arkadaslarım dinletmişti hosuma gitmişti ama daha sonra dinlememiştim başka şarkılarını
sonralı hepsi hepsi hayat nasıl olsa ilgimi çekti bu sefer tüm şarkılarını dinledim vee bağımlısı gibi bişi oldum takıntı yaptı
kaliteli müzik işte!! |
|
| Başa dön |
|
 |
cemeylem zardanüye

|
Tarih: Çrş Ekm 17, 2007 11:39 am Mesaj konusu: |
|
|
bnde üni. bi arkadaşımın tavsiyesiyle dinlemiştim çok hoşuma gittiler artık hergn dinliyorum benim sayemde kardeşimde bağımlısı oldu dinlediğim ilk şarkılarıda hepsi hepsi hayat nasıl olsaydı  |
|
| Başa dön |
|
 |
fuck_your_god zardanüye

|
Tarih: Pzr Ksm 04, 2007 6:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
küçük kuzenim 'sarışınlar boktur' u dinliyodu... beğendim sözlerini müziğini ama sormadım o ara kim söylüyomuş, sonra doğan güneş seni çağırır.... diye bi söylem geçti bi şarkıda bi yerlerde, mekan tamamen öylesineydi, bi de pinhani vardı o aralar yeni yeni duyduğum, 0nların zannettim , şarkının adını da bilmediğimden pinhani dinledim pür dikkat o cümleleri duymak için, duyamadım tabi… sonra bi gün ablamın müzikçalarının kulakları kulağımdayken bi çığlık attım ve onun sayesinde zardanadam la tanışmam erkene çekilmiş oldu, kaçarı olamaz böyle güzel bi şeyin.. herkes duyar eder bi gün... _________________ gidebildigince git.icebildigince ic ve .... aklın varsa bana batıdan biraz sakinlestirici ve death metal cal |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Çrş Arl 26, 2007 4:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Zardanadam'ı ilk olarak evimde dinledim. Bilgisayarda fifa 2005 oynarken bi anda işte Tamam Böceği çıktı. Bi dinledim. Sonra bir daha dinledim. Derken gece yatacağıma yakın vakitlerde hep dinlemeye başladım. Sonra sonra derken şarkıların devamı geldi. Böyle demişti rüzgar, gidiyorum, beni affet, sarışınlar boktur, içinden düz dıştan yuvarlak kimin umrunda dünya!
İnternet'ten araştırdım. Zardanadam'ı tanıdığım günden itibaren Zardanadam.com'a 1 yıl süre sonra üye oldum. iyikide üye olmuşum ve sizleri dinleyip, tanımışım Zardanadam. Benim duygularımı dile getirdiğiniz için size çok teşekkürler. Eğer aynı şekilde bende size duyduğum yakınlıktan, sıcaklıktan, kardeşlikten, vb. gibi size manevi olarak destek verebiliyorsam, gücünüze güç katabiliyorsam ne mutlu işte o zaman bana!
Zardanadam, Zardanadam, Zardanadam,..., Zardanadam,... _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Pzr Arl 30, 2007 8:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Zardanadam'ı ilk olarak 2006 yılının yanılmıyorsam Ocak ayıydı. İşte tam bilmiyorum tarihini ama bu civarlardaydı ilk elime geçtiğinde. _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |
BarranQuilla zardanüye

|
Tarih: Pzr Oca 13, 2008 7:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
| gecen sene olmalı (adana*mavi radyo) dinledim .. sarki girisini düssokagına benzetmıstım (hepsi hepsi hayat nasıl olsa aqustik) ole işte ..sonra radyoyu arayıp ögrendim grubu .. [/b] |
|
| Başa dön |
|
 |
akustikdeli zardanüye

|
Tarih: Sal Mar 11, 2008 8:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Maximum rock,
tamamböcüüü ile sevmiştim kendilerini, aradan uzun yıllar geçti ben büyüdüm, onlar da büyümüş olmalı.. herneyse, son bir aydır hergün dinliyorum sanırım... iyiler ama di mi? iyiler iyiler... |
|
| Başa dön |
|
 |
battousai zardanüye

|
Tarih: Cum Nis 11, 2008 12:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bi sitede isimlerini gördüm enteresan şekilde ya ne bu kim bunlar derken yazdım şarkı indirme prıgramına isimlerini oda ne sarışınlar boktur tam benlik dedim indirdim ben slow bi şarkı bekliyordum o da ne acayip bii müzik sözler başladı kendimi alamadım sonuna kadar dinledim ve o günden bu güne dinliyorum en sevdiğim özellikleride her şarkıda bi hayatı anlatıyor olması sanki hayatın içinden |
|
| Başa dön |
|
 |
CoB zardanüye

|
Tarih: Pts Nis 21, 2008 5:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
2004 yılıydı damla'nın gönderdiği hepsi hepsi hayat nasıl olsa olan ve şimdi favorim olan mükemmel parça  |
|
| Başa dön |
|
 |
diessolis zardanüye

|
Tarih: Çrş Nis 23, 2008 9:04 am Mesaj konusu: |
|
|
dershanede sıranın üstünde zardanadam yazıodu isim dikkatimi çekti sonra googleden baktım bi grupmuş ozamndr dinliom  |
|
| Başa dön |
|
 |
kozzii_ zardanüye

|
Tarih: Prş Nis 24, 2008 12:54 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşımın mp3 çalarında zardanam olarak kayıtlıydı zardanam ne lan diye dinlemiştim ilk sarışınlar b*ktur parçasını dinledim sonra deli gibi aradım sağda solda abi zardanam diye bi grup var şarkıları var mı sende falan diye sonunda birisi zardanadam olum o diyerek korsan albümünü verdi o gün bugündür dinlerim  |
|
| Başa dön |
|
 |
hijazzer zardanüye

|
Tarih: Pzr May 04, 2008 10:53 am Mesaj konusu: |
|
|
lise hazırlıktaydım sanırım .. e tabi sarısınlar basa bela ole bole derken ufaktan bi melodi geldi (kantinde otuyoduk)..tam anlayamadım ama sarsınlar boktur vs gibi bişler diyolardı eve gittim indirdim cok hosuma gitti sonra tabi gitara baslama arifesindeydim .. caldım (bir parcayı calmak o parcayı daha da sevmenize neden oluyo) gel zaman git zaman lise bitti canakkale kazanmısım .. koyulduk canakkale yollarına.. 2 sene mi turku vs calarak bi sekilde para kazanarak gecirdim daha sonra benim ben olmamda buyuk emegi olan adamla tanıstım (BUGRA)[ Utku abinin yigeni] tabi ben bilmiyordum utku abinin yigeni oldugunu vs. biz grup kurduk basladık bişiler calmaya ama ben onun kadar ii bi gitarist deilim calısıyorum ( kacma gel bi kapısalım)[saka canım daha sonra] derken zaytinli rock festivali furyası cıktı ogrendimki utku abi ile bugra kuzen:) gerci pek bişi degismedi sadece bi istanbul konser maceramız basladı(keske gitmeseydik) neyse gittik utku abijim cok tesekkur ederim (emrah modu gibi olcak ama ) cidden abim olsun isterdim hep sanırım bi abi bulmustum o gece sisenin dibinde... seni seviyorum haberin olsun ( kim oldugun veya olmadıgın onemli deil..) neyse donduk canakkaleye ve ben gruptan ayrıldım ( cunku yetersizlik) ama hala buruk bi mutluluk var bende cunku ayrılmıs olsamda boyle insanları tanıdım ve mutluyum hala gorusuyoruz ve seviyoruz birbirimizi:) son olarak zardanadam istanbulda hayatın ta kendisini müzik haline getiren tek gruptur.. |
|
| Başa dön |
|
 |
uguraydin zardanüye

![]()
|
Tarih: Sal May 27, 2008 10:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
abimin sayesinde:) onun mp3 calarına bakıyodum "olm zardanadamı dınlesene" dedı bende hade len dedım sora dınlıyım dedım "sen" i dinledım tam 5 kere ust uste dınlememe ragmen yetmeedıı baya bı dınlemısımdır heralde ondan sonra tam bı zardanadam fan ı oldum YASASIN ZARDANADAM  |
|
| Başa dön |
|
 |
AyseNur zardanüye

|
Tarih: Cmt May 31, 2008 2:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
| cok önceleri bi kac parcasını dinlemiştim ilk başta pek sallamadım ama sonradan pişman oldum sallamadıgıma:) daha sonraları albümlerini dinlemeye başladım teker teker hala da dinliyorum mükemmel bi grup. Dinlemeyede devam edecem |
|
| Başa dön |
|
 |
berraduygu zardanüye

|
Tarih: Cmt Hzr 07, 2008 9:03 am Mesaj konusu: |
|
|
benim zardanadam serüvenim çok yenilere dayanır..dün akşam bi arkadaşımın bi şarkı atmasıyla tanıştım ve çok begendim gelmesende olur..çok begendim.. _________________ <div>NE ZAMAN BİR NOKTA GİBİ HİSSETSEM KENDİMİ,BAKIYORUM Kİ ANLAMLI BİR CüMLENİN SONUNDAYIM...</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
|