| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
erbatur zardanüye

|
Tarih: Cum Ksm 25, 2005 1:30 pm Mesaj konusu: Balsaçlım |
|
|
Şarkının bestecisi Oğuz Öz, gitar çalmayı, şarkı yazmayı, aşık olmayı, içki içmeyi, hayatı öğrendiğim kişi. Çok özel bir müzisyen, çok özel bir insan. Onu tanıyan ve müziğini dinleyebilen küçük bir azınlık ne yazık ki. 15-20 yıldır süren çok özel bir ilişkimiz var. Balsaçlım'ı da 1993 yılında bana ve ilk aşkıma hediye olarak yazmıştı. Hayatımızda aldığımız en güzel hediyeydi. İlk dinlediğimiz anı unutamam, kayıtta sesimin titreyişi ondan... _________________ I know it's only Rock'n Roll, but I like it! |
|
| Başa dön |
|
 |
beyza zardanüye

|
Tarih: Sal Ksm 29, 2005 3:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
balsaçlım albümde çoook sevdiğim şarkılardan birisi hele erbaturun "gönlüm yalnız bir teknedir şimdi.." deyişi yok mu bayılıyorum yazanın da söyleyenin de eline sağlık  _________________ adem toprağı belleyip, havva yün eğirirken,
bey kim?
beyefendi kim? |
|
| Başa dön |
|
 |
korcagin zardanüye

|
Tarih: Cum Arl 02, 2005 3:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
o kadar güzel bi parça ki ilk dinleyişimde neden benim de bu şarkıyı söyleyebileceğim bi balsaçlım yok demiştim kendi kendime hala da diyorum beni derinden etkileyen bi parça iii ki varsın zardanadam... _________________ <div>yokoluş = zarsız bi dünya</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Pzr Arl 11, 2005 4:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
benim vardı eskiden solerdim ama eller aldı simdi duvara soluyorum...  _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
denZ zardanüye

|
Tarih: Pts Arl 26, 2005 8:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben günde en az 10kere dinlemezsem kendime gelemiyorum bu şarkıyı... yaşanmışlıklara uyduğundan olsa gerek...  |
|
| Başa dön |
|
 |
seQko zardanüye

Kayıt: Dec 24, 2005 Mesajlar: 93 Nerden: Beytepe dağları ;)
|
Tarih: Pts Arl 26, 2005 9:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
| lord_of_darkness demiş ki: | benim vardı eskiden solerdim ama eller aldı simdi duvara soluyorum...  |
Ah lordum ah.... Aynı durumdayız be... Damar şarkı ağır kaçıyo bazen...  |
|
| Başa dön |
|
 |
AuROrA__bACk zardanüye

|
Tarih: Cmt Nis 01, 2006 10:49 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadşlar bende o şarkı yok maalesef ama şimdi siz böyle bahsedince içim gitti... sizden ricam rapidli yada hemenpaylaşlı linkini bana göndermeniz.. sizlere zahmet beni bu şarkıdan mahrum etmeyiniz..
ivg8@hotmail.com msn hesabıma atar mısınız? |
|
| Başa dön |
|
 |
xxshe zardanüye

|
Tarih: Cmt Nis 01, 2006 7:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
oğuz öz abiye çok teşekkür edriz ya demi!bencede hayatım da dinlediim ve dinleyeceim en güzel şarkılardan biri...!ya ben 40yıl düşünsem şarkıdaki 1cümleyi çıkarabileceimi sanmırom.. o kadar büyük sewgi yaşanır mı bilmiorm ama çok derin duygu lazım sanırım yazmak için..yada başkasına ithaf etmk için..! _________________ usenmissin
hikayeni bastan anlatmaya
faydasi yok
nefesini gecmisle yormaya
itiraf et seviyorsun huznu kederi
aci besler uyandirir
bosvermis bunyeyi... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Nis 11, 2006 12:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
| AuROrA__bACk demiş ki: | arkadşlar bende o şarkı yok maalesef ama şimdi siz böyle bahsedince içim gitti... sizden ricam rapidli yada hemenpaylaşlı linkini bana göndermeniz.. sizlere zahmet beni bu şarkıdan mahrum etmeyiniz..
ivg8@hotmail.com msn hesabıma atar mısınız? |
albümü satın alabilirsin herhangi bir yerden arkadasım... _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Nis 11, 2006 12:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
seQko sorma ya bazen oyle kacıyorki anltamam sana ya...  _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
mErVe zardanüye

|
Tarih: Pzr Nis 16, 2006 3:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu şarkı benim şarkım yaaa  |
|
| Başa dön |
|
 |
zrdn_kz zardanüye

|
Tarih: Sal May 30, 2006 11:20 am Mesaj konusu: |
|
|
| hayırrr bu sarkı asıl benım sarkım:p |
|
| Başa dön |
|
 |
zrdn_kz zardanüye

|
Tarih: Sal May 30, 2006 11:22 am Mesaj konusu: |
|
|
| lord_of_darkness demiş ki: | benim vardı eskiden solerdim ama eller aldı simdi duvara soluyorum...  |
benımde wardı gerci bal saclı dııldı olsun ama sımdı o bıle yok  |
|
| Başa dön |
|
 |
baLsacLim zardanüye

|
Tarih: Pts Tem 24, 2006 12:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
boşa sahiplenmeyn bu şakrı pennimm .. ben zardanadamı sarışınlar bokturla tanıdım ama bu şarkıylan sevdm..bir ARKADAŞIM (!) vardı çok severdi bu grubu bi gn msnde dinliodu işde yandada bu yazıodu balsaçlım..aaa adı çok hoş atsana dedm..seni anlatıo, ama atmam kendin bul dedi.. biraz tuaf biriydi açıkcası neyse o samanlar albümünü almadım açıkcası sevmediim için bu grubu netten uzun aramalr sonucu buldum..ilk dnlediimde ağlamıştım hatırlıorum artık şakrı bozuldu dnleye dnleyee.. çok güsel ama yaa.. pff nerdesnnn yaa nerdesnn gel yine bana balsaçlım de..şarkımı söle..poff ya gel gel..saçımı siyaha boyucam yemn ederm.. ondan sonra zaten bu şarkıyı çevremdekilerde dnlemeye başladı gelen geçen balkız fln diyo bana..o artık hayatımda yok..birdahada görmem sanırım..ne zaman bri arkamdan hişt balsaçlı die bağrırsa zar zor dönüp bakıorum..belki bir umut o dur die püff sonuçta aşk diildi aramızdaki çnkü aşk bu kkdr büyük olamaz..
+ eski sevgilimle ayrılmıştık bi keresnde bunun sözlerni yazıp yollamıştı bana..
yani kısaca bu şarkı benim  |
|
| Başa dön |
|
 |
Deuvina zardanüye

|
Tarih: Sal Tem 25, 2006 1:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Herkesin bir balsaçlı hikayesi var ne güzel ve balsaçlılar gitmese... |
|