Menü
· Ana Sayfa
· Biyografi
· Grup Elemanları
· Konserler
· Diskografi
· Sözler ve Akorlar
· Audio - Video
· Resim Galerisi
· Forumlar
· Üye Bilgileri
· İletişim
· Medya İlişkileri
· Zar Çalar
· Zardanadam Güncesi

Gelecek Etkinlikler
Aralık 2008
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Konserler
TV & Radyo Programları
Özel Günler

E-Posta Listesi
Zardanadam
E-Posta Listemize
Üye Olun
Arşivlere göz at

Kullanıcı Bilgileri
Hoşgeldin, Ziyaretçi
Üye Adı

Şifre

Güvenlik Kodu
Güvenlik Kodu
Güvenlik Kodunu Girin

Sitemize üye degilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak forumlara mesaj gönderebilme ve yorum yazma gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Bugün: 0
Dün: 3
Toplam: 4816

Şu An Bağlı:
Ziyaretçi: 14
Üye: 1
Toplam: 15

Şu An Bağlı:
01: dubara

zardanadam.com: Forumlar

www.zardanadam.com :: Başlığı Görüntüle - 19 Ocak Cuma Konuşarock Programı Canlı Performansı
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   LoginLogin 

19 Ocak Cuma Konuşarock Programı Canlı Performansı
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.zardanadam.com Forum Ana Sayfası -> Basında Zardanadam
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
lord_of_darkness
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pzr Oca 21, 2007 9:41 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Umut zardanadam ı tanımasına ragmen arkadasları olmasına ragmen biraz fazla pot kırdı sanki...ayrıca birazda bilmemezlikten geldi sanki...neyse umarım zamanla duzelir aynı olayı ilk programda bulutsuzluk özlemi'nde demirhan abiye yapmıstı oda baya guzel bi cevap vermişti Laughing neyse nediyelim artık hersey zamanla duzelir Smile
yeLisSs
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pzr Oca 21, 2007 10:26 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya bn cuma kaçırdım
sora c.tesi tekarrı wr oh dedim sewindim
c.tesi oynamadımı ne Confused Confused
yada yine kaçırdım Crying or Very sad
nouxgol
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pzr Oca 21, 2007 11:34 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

süperrdi vallaha.... Keşke daha uzun sürseydi programmm
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mehtap
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pzr Oca 21, 2007 3:45 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

proqram gercekten süperdi sizde oyle herzamanki gibi
o kadar soru yolladım okumadılar ya nese ben sormak istediklerimi burdan yine sorarım hevesim kactı ama nesse Smile
bende cokkk tesekkür ediyorum tolga abiye bizi bu güzel sitede
zardanadamla bulusturdugu için
joey
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pzr Oca 21, 2007 4:12 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Unutmayayım diye telefonumun alarmını bile kurmuştum ve beklediğime değer bir program oldu.
Başa dön
SiMeTRi
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pzr Oca 21, 2007 6:06 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

güzeldi şaşkın sunucuya ne ayaksa anlam weremedim zaten ona kıl oldumm..biyerlerini ve bişeleri kırmadan bitti programm..ben en çok albümlere üzüldümmm inşallah albümlerin daıtıldıı kişiler dinlerler albümleri...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cHiqLeT
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pzr Oca 28, 2007 5:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

küçük bir eleştiriyle sözlerime başlamak istiyorum.
Yaklaşık 1 ay önce Konusarock programına göz gezdirirken ev arkadaşım, şaka yaparak önümüzdeki hafta da programa "Zardanadam" katılcakmış dedi, ben de bu şakaya "Zardanadam'ın KralTv'de işi ne diye" gülüp geçmiştim ki "Zardanadam"ın KralTv'de bu programa konuk olduğunu öğrenince gerçekten çok üzüldüm. Zardanadam'ın müziğe bakış açısı ve duruşu ortada. Yeraltından müzik piyasasına böyle bir alternatif duruşu varken, Türkiye'de müzik adına popüler kültürün (bence) kralı olan Kral Tv'de işi neydi? (bu KralTv çatısı altında hangi program olursa olsun)
Lütfen yanlış anlaşılmasın Zardanadam'ın herhangi bir tv programına katılmasına karşı değilim zira Kasetçalar'da ve Frekans'ta kendilerini gördüğümde gerçekten mutlu olmuştum ama Zardanadam bence bu programa katılarak duruşuna aykırı hareket etti.
Programa gelirsek. Sunucu arkadaşımız dersine gerçekten iyi çalışmış, Erbatur'un İngiltere maceralarına kadar araştırmış. Canlı performanslar güzeldi. "Tadım Yok"u dinlemek sanırım programın en anlamlı kısmıydı. Program içerisinde sunucu arkadaşımız yeterince pot kırdı. Hele ki "Abi sizin şarkılarınız da şehir planlaması gibi, hani "Park Yasak" filan" tadında bir cümlesi vardı ki çok sevdiğim Zardanadam'ın KralTv ekranlarında maruz kaldığı (bence) seviyesizliğe, Zardanadamı Tamamböceği'nden beri (ki bu Mart 2002'den beri demektir) öyle ya da böyle bir şekilde takip eden birisi olarak çok üzüldüm.
Zardanadam'ı daha kaliteli programlarda, çizgisinden ayrılamamış şekilde görmek dileğiyle.
Sıkılmadan yüzüne vurur.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mtears
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pzr Oca 28, 2007 6:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

maalesef o program olduğunda ben daha zardanadam'ı tanımıyodum Crying or Very sad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Aysper
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pzr Oca 28, 2007 7:01 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cHiqLeT demiş ki:
küçük bir eleştiriyle sözlerime başlamak istiyorum.
Yaklaşık 1 ay önce Konusarock programına göz gezdirirken ev arkadaşım, şaka yaparak önümüzdeki hafta da programa "Zardanadam" katılcakmış dedi, ben de bu şakaya "Zardanadam'ın KralTv'de işi ne diye" gülüp geçmiştim ki "Zardanadam"ın KralTv'de bu programa konuk olduğunu öğrenince gerçekten çok üzüldüm. Zardanadam'ın müziğe bakış açısı ve duruşu ortada. Yeraltından müzik piyasasına böyle bir alternatif duruşu varken, Türkiye'de müzik adına popüler kültürün (bence) kralı olan Kral Tv'de işi neydi? (bu KralTv çatısı altında hangi program olursa olsun)
Lütfen yanlış anlaşılmasın Zardanadam'ın herhangi bir tv programına katılmasına karşı değilim zira ....
Zardanadam'ı daha kaliteli programlarda, çizgisinden ayrılamamış şekilde görmek dileğiyle.

Bir de diğer açıdan bakmak lazım. Zardanadam'ın duruşunu sürdürmesi için konser verip para kazanması lazım. Konser teklifi alması için konserlerinin doluyor olması gerek. Kraltv'deki program zaten o televizyonun çizgisinin oldukça dışında. Aslında Umut Kuzey'in programına ilgi artarsa televizyonun yayın akşında daha çok rock müzik olması sağlanabilir. Neyse... Bu programla bilinirlik artar, konserlere daha çok insan gelir. Zardanadam daha çok albüm basar, daha çok albüm yapar...

Ve daha çok bekar Zardanadam olur, ama bu konumuz dışında. Anladın sen onu Smile)
Başa dön
cHiqLeT
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pts Oca 29, 2007 7:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili Aysper
Zardanadam'ın parayı nasıl kazanıp ne şekilde harcadığını az çok biliyorum. Ben Zardanadam para kazanmasın demiyorum. Tabi ki kazansın. Kazansın ki bizlere yeni albümler ulaştırabilsin, bunda hemfikiriz ancak bence sorun Zardanadam'ın konuk olduğu kanal ve program. Kraltv hakkında bilgin yoksa; Kraltv'nin nasıl bir işleyişe sahip olduğunu, bir klip yayınlatmak için kimlere ne kadar ne vermen gerektiğine bakmalısın ya da bunlara hiç bakma gün içinde birazcık Kraltv'yi izlersen ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın. (Zardanadam'ın bir duruşu var dedik. Mesela Zardanadam bu zamana kadar ne kliplerinde kıçı başı açık hatunları oynattı; ne de kliplerini onbin dolarlar verip bu kanalların birisinde yayınlattı. Peki Zardanadam'ın orada işi ne?) Ki zaten Zardanadam bu ve bu kanalların mantığına tamamen uzak bi şekilde alternatif üreterek doğdu. (ya da zamanla alternatif oldu)
Zardanadam'ın katıldığı programlarla bilinirliğinin artmasından bahsetmişsin. Ben Zardanadam'ı, Güven Erkin Erkal'ın Maximum Rock programında tanıdım. Yani Maximum Rock gibi, Pena gibi, Kasetçalar gibi, ne bileyim Frekans gibi programlar varken Zardanadam'ın Kraltv'ye konuk olarak bir açılıma girmesi beni tedirgin etti.
Umarım şimdi beni daha iyi anlarsın.
Hoşçakal.
Sıkılmadan yüzüne vurur.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
melikem
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Cum Şub 09, 2007 4:08 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu kadar önyargıya inanamıyorum.İnsanlar bence yapılan iyi şeyleri görmeye çalışmalı.Umut Kuzey konuklarını iyi ağırlamak için elinden geleni yapmaya çalıştı.Zardanadam bence kendini ifade edebilecek iyi bir platform buldu.Umut Kuzey konuklarını araştırmış ve hazırlanmıştı.daha ne olsun.Tepki Kral Tv ise kral Tv bugün karsta dahi çeken ulusal bir kanal.Rock müziğini karstaki vatandaşada ulaştırıyor demektir.Dream Tv nin sadece uydu ve kabloluda olduğunu unutmayalım. önyargılı arkadaşlara bu kanuda mavi sakal davulcusu Murat Tümerin turkrock sitesinde yazdığı cevabı aynen yazıyor ve bu yazıya sonuna kadar katıldığımı belirtiyorum.

"
scrotestical demiş ki:
ya herşeyi anladım da, Kral Tv mevzusunu çözemedim kafamda..

Herkese Merhaba,

Albüm lansmanından önce son konserimizi Cumartesi günü Trend Show'da verdik. Konserden 2 saat önce Telsim standını doluran herkese teşekkürler. Yeni şarkılara gösterdiğiniz ilgi bizleri çok mutlu etti.

Bu günlerde her an herşey değişebilir arkadaşlar , o yüzden gerek bu forum'u gerekse MAVİSAKAL web sitesini takip etmenizi rica edeceğim.

"scrotestical" çok yerinde bir soru sormuş. Geçen gün aynı soru başka bir şekilde plak şirketimizde de geldi. Neden çıkıyoruz bu programa??? Dikkatinizi çekerim, bu kanal'a demiyorum.... Bu programa???

Bazısı diyorki: "yeterince rating almayan bir programa çıkmayın"

Bizde diyoruzki: "Hiç farketmez. Bir kanalda, bir arkadaş, tek başına savaşarak bir rock programı hazırlamaya çalışıyor aylardır. Çalıştı, didindi programını öğleden sonra abuk bir saatten Cuma gecesine aldırdı. Her hafta genç grupları programına çıkartarak ulusal bir kanalda tüm Türkiye'ye tanıtmak için çabalıyor çocuk. Sonra tanınmış gruplara davetiye çıkartıyor, insanlar rating'i düşük diye destek olmuyorlar.... "

Bz mi???

Seve seve gideceğiz KonuşaRock'a... Bu genç bir adama destek için. Aylardır yılmadı ve programını her geçen gün daha düzgün bir format'a oturtmak için çabalıyor, her türlü imkansızlığa rağmen. Eğer bizler destek olmazsak ileride çok düzgün yerlere gelebilecek bir rock programı kaldırılacak yayından. Zaten kaç tane varki?"

Bu soru için teşekkür ederim "scrotestical".

Yakında görüşmek üzere.

Sevgiyle,

M."
Başa dön
erbatur
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Pts Şub 12, 2007 7:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar merhaba,
kraltv'den böyle bir teklif gelince biz de şaşırdık. İzlemediğimiz, kliplerimizi yayınlamayan, konser ve albüm haberlerimizi vermeyen, bizim ve temsil ettiğimiz müzik ve değerlerin yer almadığı bu kanalda ne işimiz var diye sorduk. Sonra Umut Kuzey'in programını araştırdık. Katılan gruplara programın çizgisine baktık. Herşeyden önce aynı sahneyi paylaştığımız bir müzisyen dostumuzun teklifiydi sözkonusu olan gitmeseydik de uygun bir dille reddetmeliydik. Daha önce katılan rock gruplarına baktık, sevdiğimiz saydığımız müzisyen dostlarımız abilerimiz de vardı aralarında, sorduk çok olumlu şeyler söylediler, mutlaka katılın dediler. Düşündük taşındık, Umut'un programının kralda da olsa önemli bir işlevi olduğuna, rock müziği farklı kitlelere ilettiğine kanaat getirdik. Programa çıkmayı kabul ettik. Hatta o gün Hrant Dink cinayeti nedeniyle moralimiz çok bozuktu ve son anda çıkmamayı bile düşündük, ama ne olursa olsun politik bir hareket değil bir rock grubu olduğumuzu ve temel işlevimizin eğlence olduğunu düşünerek çıkma kararı aldık. Umut bütün iyiniyeti ile amatör ve profesyonel anlamda rock müziğe destek veriyor. Kral formatı içinde belki çeşitli tavizler vermek zorunda kalıyor ancak rock müziği yeni kitlelere tanıtmak anlamında çok önemli bir iş yapıyor. Biz bunun canlı şahidiyiz. Bizi daha önce keşfetme fırsatı bulamamış birçok arkadaşla program sayesinde tanıştık. Özellikle İstanbul dışında underground rock ortamına erişmede zorluklar yaşayan kentler ve kesimler var, en azından onlara eriştik. Bizi moda olduğumuz için dinleyenler zaten uzun vadede elenip gider, o anlamda içimiz rahat...
Eleştirilere açığız, inanın çok değer veriyoruz. Ve lütfen şuna da inanın Zardanadam olarak yaptıklarımızı, attığımız adımları düşünerek, çizgimizi, duruşumuzu değerlendirerek ve bizi sevenlerin yüreklerini incitmemek üzere atıyoruz.
İçtenlikle ve Samimiyetle...
gokhan-bjk
zardanüye
zardanüye

MesajTarih: Prş Arl 27, 2007 1:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ucrubralta demiş ki:
bu çok güsel bir haber oldu... bana güzel bir doğum günü hediyesi olucak... =)

Sadece sanamı doğum günü hediyesi oldu Ucrubralta Smile Zardanadam banada güzel bir doğum günü hediyesi vermiş oldu. Program güzeldi, canlı performanslar ve en önemlisi Zardanadam'dı bu. İzledim. Babamla izledim, babam Zardanadam hakkında şunları söyledi bana:
Zardanadam gayet iyi müzik yapıyormuş, aferin oğlum. Wink Sevdim bende hep orda burda bahsettiğin Zardanadam'ı. Siz nasıl diyorsunuz Rock'n Roll. Very Happy

Abim banyodan çıktığında aaa! Zardanadam. Aç bakıyım sesini. Tolga'nın penası var bende Eskişehir'de vermişti, demişti. Hatta abim Zardanadam'a imzalatmış olduğu ve Eskişehir'deki evinin duvarında asılı unutmuş olduğu Zardanadam-Dibini Gör posterini hatırladı. Banada Gökhan bende poster vardı Zardanadam'ın onu getirdikmi, dedi. Bende üzülerek hayır, dedim. Aklıma gelmişti ama niye söylemedim, abi posteri unuttun diye! Neyse Sağlık, Sıhhat olsun! Smile O eve taşınan kişi Zardanadam'ı en azından belki merak edip araştırmıştır, iyi bir dinleyicisi olmuştur. Wink Bunlar varsayım!

Neyse 16. yaşıma Zardanadam'la birlikte girdim, mutluyum. Wink

Yaşlanıyoruz değilmi Burcu? haha Very Happy
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.zardanadam.com Forum Ana Sayfası -> Basında Zardanadam Tüm saatler GMT
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

IT Danışmanlık