| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
nosferatu01 zardanüye

|
Tarih: Sal Oca 17, 2006 1:08 pm Mesaj konusu: Adana'da ki Korsan albümünün korsanı!!!! |
|
|
Yüxexes programına konuk olduğunuz programı izledim.Programda Erbatur galiba Adana'da Direc-t grubundan Bilge'nin Korsan albümünün korsanının tezgahta fotografını çekip yolladığını söylemişti.Ben almıştım bi yerden bu albümü 2 sene önce .Tabi ki korsanını.Dediğiniz gibi kabı falan vardı ve 2 milyondu.Acaba dedim o fotoğrafdaki bendeki albüm mü? ) Korsan aldım diye kızmadınız di mi? )) Zaten Dibini Gör albümünün orjinali var... |
|
| Başa dön |
|
 |
burak zardanüye

|
Tarih: Çrş Oca 18, 2006 2:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kimsenin kizacagini zannetmiyorum Nosferatu, Korsan albumu isteyen herkese ucretsiz olarak ulastirildi. Zaten Zardanadam yaptigi muzigi mumkun oldugu kadar cok dinleyiciyle paylasmak ister. Tum sarkilarinin web sitesinden download edilebiliyor olmasi da bunun en iyi kaniti. Dibini Gor albumu ise yasal engeller nedeniyle web sitesinden paylasilamiyor.
Sormak istedigim sey su, Dibini Gor albumunu Adana'dan mi aldin? Albumun Anadolu'ya ne olcude dagitildigini merak ettigimden sadece
Sevgiler |
|
| Başa dön |
|
 |
nosferatu01 zardanüye

|
Tarih: Çrş Oca 18, 2006 9:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Evet Adana'llıyım ve Adana'dan aldım. |
|
| Başa dön |
|
 |
complexnumber zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 23, 2006 3:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ben bua lbumu zardandamdan aldım zaten ewime kadar gonderdiler zaten bnde adnalıyım ve bazı arkdslarada korsanı korsanladım itiraf ediyorum ama zaten zardanadam bu albumu sitesind epaylaşmıştı |
|
| Başa dön |
|
 |
cHiqLeT zardanüye

|
Tarih: Pts Mar 27, 2006 1:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | | Sormak istedigim sey su, Dibini Gor albumunu Adana'dan mi aldin? Albumun Anadolu'ya ne olcude dagitildigini merak ettigimden sadece |
aLbüm çıktıktan bir kaç hafta sonra da ben Samsun' da aLdım "Dibini Gör"ü. Korsan morsan ama Sanırım bütün AnadoLuya güzeLce ulaşmış cd  _________________ Zardanadam özünü bilir,
Yanlışının izini bulur.
Melekteki şeytanı görür.
Sıkılmadan yüzüne vurur. |
|
| Başa dön |
|
 |
iced zardanüye

|
Tarih: Sal Eyl 12, 2006 4:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
| extreme festteki erbaturun açıklaması harikaydı ''sadece zenginler müzik dinlemesin'' |
|
| Başa dön |
|
 |
me_inside zardanüye

|
Tarih: Çrş Eyl 13, 2006 11:53 am Mesaj konusu: |
|
|
bana da göndermişlerdi. şu an piyasada orijinal korsan albümü yok zaten. varsa da benim haberim yok |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Çrş Arl 26, 2007 5:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çarşı, korsana'da karşı!
Rock'n Roll
 _________________ Oklava hamur açar