| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
mehtap_532288 zardanüye

|
Tarih: Çrş Oca 31, 2007 12:44 am Mesaj konusu: farklilar |
|
|
ben farkli bi insanim ve oyle seylerden hoslanirim.zardanadam farkli.cunku yok bi benzeri.cana yakin ulasilmaz degil.sarkilar harika ,sozler manyak.daha fazla kisi bilsin dinlesin sevsin die ugrasiorum.ama genelde adini duymayanlar oluo.buna hem uzuluorum hemde seviniorum.cunku herkesin sevdigini sevmeyi sevmiyorum .yada klip cekilen sarkilari mesela.biliom bencilce ama ole... [/b] _________________ <strong>bademagaci</strong> |
|
| Başa dön |
|
 |
mehmetal zardanüye

|
Tarih: Çrş Oca 31, 2007 3:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
evt bencede zardanadam cok farklı. insanlar ne dinliyosun dediklerınde zardanadam dıyorum ve bazen tanımayanlar oluyo ve zardanadamdan bahsettıgımde ( işte albümleri üçretsiz falan) çok şaşırıyolar ayrıca bı konu dahakı artık cogu gruplara ulaşabiliyosunuz onlara düşüncelerinizi aktara biliyosunuz ve cevapta verıyolar bu cok güzel bi duygu bence  |
|
| Başa dön |
|
 |
mehtap_532288 zardanüye

|
Tarih: Prş Şub 01, 2007 9:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
kesinlikle katiliyorum _________________ <strong>bademagaci</strong> |
|
| Başa dön |
|
 |
zardantakya zardanüye

|
Tarih: Cum Şub 16, 2007 4:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
| zardanadam adını ilk duyduğumda bu ne bee demiştim. dinleyip sevdim. yani rock müziği genelde sinirime sinir katmak için dinlerim, ama zardanadam bütün olumsuzluklardan arındırıyor beni. bu yönüyle bambaşka. |
|
| Başa dön |
|
 |
hsnymc zardanüye

![]()
Kayıt: May 16, 2007 Mesajlar: 7 Nerden: Istanbul\Sarıyer Merkez
|
Tarih: Çrş May 16, 2007 3:46 pm Mesaj konusu: sadece fark olsa ii onlar bence bu işin en iyileri |
|
|
ya bende eskiden duyardım isimlerini ama bu kadar ii olduğunu bilmiyodum. bu rada şarkıların notaları için teşşekkürler çok ii  _________________ Yaşasın Aşk, Yaşasın Rock'n Roll |
|
| Başa dön |
|
 |
realrck zardanüye

|
Tarih: Cmt Hzr 02, 2007 8:41 am Mesaj konusu: |
|
|
herseyleri ile cok degişiksiniz muhtesemsiniz  |
|
| Başa dön |
|
 |
vampiria zardanüye

|
Tarih: Pzr Ekm 28, 2007 8:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
kesinlikle katılıorum bilemeyn birine zardanadamı anlatmak zor olmuo ismini duyunca bile dikkatini cekio insanların bi arkadasımla ismini nerden aldıgını anlatırken 2 saate yekın sohbet etmiştik zardanadam dierlerine benzemior o yuzden de dikkat cekio  |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Çrş Arl 26, 2007 4:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Herşeyden çok farklı Zardanadam. İsmi bile ilk duyunca insana sanki hayatında yeni bir kelime daha öğrenmiş gibi heyecan veriyor. İnsan diyor işte: Kardanadam çok duydum ama Zardanadam ilk defa diyerek yeni bir heyacan yaşıyor. Ben böyle hissetmiştim. Başkası ne hisseder onu bilemem.  _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |
busra1arslan zardanüye

|
Tarih: Cmt Ekm 25, 2008 3:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
ZARDANADAM ŞARKILARINDA SANKİ BNİ ANLATAIO.. İNSANLARI ANLAR GİBİ SÖYLÜOLAR ŞARKILARINI.. BU YÜZDN ZARDANADAM ÇOOOK FARKLI..  _________________ <div><strong><em>BELKİ ALI$MAM LAZIM YALNIZLIĞA..!!</em></strong></div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|