Klip istiyoruz Artık Ama konser görüntüsü olmasın
Kalbim Yok, Sen veya Rövanş Şarkılarından birine
ahnas bazı sacmalıklar artmıs bak...
genel konusuyorum...
klip çekimleri o kadar kolay değildir...
klip cekilecek parça zardanadam ın kontrolündedir...olayları tetiklememesi açısından söylüyorum tamam kliplerle caari ilgili olabilir ama oda insan normal bir düzeni var...
insanları yapamayacakları işler üzerinde mesgul etmeyin lutfen... _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa...
Tarih: Pzr Ekm 28, 2007 9:29 am Mesaj konusu:
tolgaorhon demiş ki:
Son bi 6-7 yildan felan beri kral tv seyretmediğim için (genel olarak televizyon seyretmediğim için de olabilir) çok fazla fikrim yok ama duyduğum kadarı ile kral tv pek oole zardanadam tarzı biyer diilmis gibime geliyor. Hatta yanlış bilmiyorsam bu kanal kliplerin yayınlanması için para istiyormuş. Yani iyi kötü olmasi müziğin pek bisey ifade etmiyoo onlar için.
Bilemiyorum...
evet, Tolga abinin dediği gibi kral tv öyle şarkı güzelmiş falanmış ona bakmıyor, paraya bakıyor onlar... hatta bi olay var onuda yazayım; benim bi tanıdığım var Muharrem abi diye, bu Muharrem abi işte ne biliyim Türkücü olmak istiyor yani albüm çıkarmak içinse çok uğraştı
her neyse bizim Muharrem abi'ye bu kral tv'den roportaj teklifi gelmiş falan filan... eesi tamam deyip roportajı kabul etmiş ama kendisi için roportaj yapılcak fakat bide kendi cebinden adam para vercekmiş bu roportajı hazırlayan ekibe... yok neymiş yapılan roportaj 1 hafta boyunca kral tv'de yayınlancakmış falan filan cart curt karın ağrısı
yanlış duymadıysam 100 milyar istemişler Muharrem abiden eğer Muharrem abi sallamıyorsa, günahını almıyım eşi söylemişti...
Muharrem abi bak türkücü olursanda benim değişeceğimi düşünme benim tarzım Rock'n Roll ama sanada türkücülük yolunda başarılar...
Eskişehir'in muhteşem sesi Muharrem _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek.
Tarih: Pzr Ekm 28, 2007 9:37 am Mesaj konusu:
Zardanadam içinde en güzel kanal Dream Tv; ama bu kanalların şifrelenme olayı kötü oldu.
Yeni dekoder alıyorsun pat çok geçmiyor o dekoder'de çıkan kanalda şifreli yayın yapıyor eğer o kanal'da çok izlediğin bi kanalsada yeni dekoder alıcan... böyle gidiyor olay işte
Yani adamlar ''eliniz mahkum, ..t...z gardiyan'' benim teknolojimi alıcaksın dedirtmeye çalışıyorlar, adamlarda haklı yani serbest piyasa istediğini yapar kendi kanalı değil mi? Aman ya banane... _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız