| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
darkrock zardanüye

|
Tarih: Sal Ağu 14, 2007 6:10 pm Mesaj konusu: zardanadam |
|
|
ben 2005 yılında tanıdım ...sarışınlar b o k t u r ile ...sonra birde baktım zeytinli rock festivali die bişey var balıkesirde yaz okulundayım....gruplara bi baktım zardanadam hemen çadırları aldık gittik iyiki gitmişiz çok güzeldi ....hem catafalque ile de orada tanıştım bence dinleyin ...sonra 2007 zeytinli rock festivalinede gittim. süperdi...pentagram,hayko,catafalque,almora tabi ki de zardanadam.....
-------------------------------------------------------------------------------------
i must go other side ....because devil is waiting for me |
|
| Başa dön |
|
 |
mehmetsenol zardanüye

|
Tarih: Pts Ağu 20, 2007 8:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben de yaklaşık 3 sene kadar önce neden dedim kendime şarkısını arkadasın mp3 çalarında dinlerken tanısmıstım
iyi ki de tanımısım
her açıdan mükemmel bir grup |
|
| Başa dön |
|
 |
Denizkizi zardanüye

|
Tarih: Cum Ağu 31, 2007 7:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
forumun birinde birinin imzasında sarışınlar bokturun sözleri ve altında "zardanadam" yazıodu.. hem sözler çok hoşuma gtti hem d isim çok ilginç geldi merak edip sarışınlar bokturu ve senden adam olmaz adamım ı bulmuştum sonra bi yerde tesadüfen dibini gör albümüne rastladım .. onu aldım.. sonra kalbim yok.. sonra önceki çalışmalar falan derken.... zardanerva oldum  |
|
| Başa dön |
|
 |
portakalsuyu zardanüye

|
Tarih: Sal Eyl 04, 2007 12:07 am Mesaj konusu: |
|
|
| lise dönemimin vageçilmez grubudur.. |
|
| Başa dön |
|
 |
punk-The-life-manner zardanüye

|
Tarih: Çrş Eyl 05, 2007 11:48 am Mesaj konusu: |
|
|
benim bi arkadaşım dinliyordu.. bende eve gelince arastırdım filan . sonra cok hosuma gidince fan olduk iste  |
|
| Başa dön |
|
 |
DAVULCU zardanüye

|
Tarih: Çrş Eyl 05, 2007 7:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
banada arkadasım dinletti
ben genelde metal dınlerım
arkadas dınlettı
ben de kapat ya sacma sapan bısı dedım(sarısınlar boktura)
sonra kapattık
ama benim canım dınnemek ıstıodu(eroın gbı grup )
soyleyemiyorum da
sonunda cesaretımı topladım soyledım
sonra albumunu ındırdım filan
zardanadam bıtanedır
onlar en ıyısı |
|
| Başa dön |
|
 |
zardansral zardanüye

|
Tarih: Çrş Eyl 12, 2007 12:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
bana arkadım tavsıye ettı dınledım begendım basarıların devamını dılerım ve dınlerım hı bıde zarda 6 ta 1 sansın var ama hayatta bı olasılık bundanda  |
|
| Başa dön |
|
 |
aragon91 zardanüye

|
Tarih: Cmt Eyl 15, 2007 9:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Dream Tv de videoları cıkmıştı o zaman dinlemeye başladım cok süper müzik yapıyorlar... |
|
| Başa dön |
|
 |
matraksiyon zardanüye

|
Tarih: Pts Eyl 17, 2007 8:27 am Mesaj konusu: |
|
|
valla lise birin başlarındaydı matematiğin ikinci sınavından zayıf almıştm.sınıfta oturuyordum kankam yanıma geldi ve noldu bea neden böle dalgınsın dedi sınavdan zayıf aldım dedim ammaaaaan derdin bu olsun hepsi hepsi hayat nasıl olsa dedi.nerden buldun bu sözleri dedim valla ben bulmadım zardanadam bulmuş dedi o ne ya dedim oda mp3 ünden bana hayatımın şarkısı hepsi hepsi hayat nasıl olsa yı dinletti ve bana bu seni dumur yapan şarkı zardanadamın dedi.....şarkının sözleri herzaman dinlediimiz o dadaist şiirlerin sözleri gibi olan şarkılardan farklı olunca tabikide dikkatimi aşırı yönde çekti. ve bütün matematik sınvlarına çalışırken artık hepsi hepsi hayat nasıl olsayı dinliyorum 4 aşağı notum yok :)bunu zardanadama borçluyum  _________________ hayat yaşanmaya değer mi?
|
|
| Başa dön |
|
 |
kuzum zardanüye

|
Tarih: Çrş Eyl 19, 2007 9:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
ilk arkadaş sayesinde dinledim.şimdi sürekli dinliyorum! _________________ <div>zehir tadında</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
hezan zardanüye

![]()
|
Tarih: Prş Eyl 20, 2007 6:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
içerisinde karışık rock albümleri olan cd almıştım içlerinden biri de zardanadamın KORSAN albümüydü. ilk olarak orda tanımıştım zardanadamı.yaklaşık 5 yıl önce Adanada olmuştu bu vakka...
ilginç olan bu dediğim tarihte zardanadam bandrollü albüm çıkarmamıştı ama zardanadamın albümü korsan olarak satılıyordu... |
|
| Başa dön |
|
 |
TooChE1907 zardanüye

|
Tarih: Cmt Eyl 22, 2007 12:46 pm Mesaj konusu: ...... |
|
|
valla ilk kuzenim demişti zardanadamın güzel şarkıları var diye bende indirdim şarkılarını çok da beğendim. zardanadamın ilk sarışınlar boktur şarkısını dinlemiştim. :lol:ve çok beğenmiştim. ama şuan ki favorim "kaçacağım" ve "öldür beni" şarkıları. Bayılıorum bu gruba bence çok başarılılar...  |
|
| Başa dön |
|
 |
cAfRi zardanüye

|
Tarih: Sal Eyl 25, 2007 8:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Sarışınlar B*ktur'la duymuştur,gayet harika bi grup bence.. _________________ "Kaçacağım bir gün buralardan,Gözlerimi kapatıp, gökkuşağı düşleyerek..!" |
|
| Başa dön |
|
 |
ZardanBeBe zardanüye

|
Tarih: Cmt Ekm 06, 2007 4:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
| PC de abimin mp3lerini kurcalarken Zardanadam dosyasını gördüm ne acaba dedim...deyiş o deyiş. |
|
| Başa dön |
|
 |
vampiria zardanüye

|
Tarih: Pzr Ekm 07, 2007 3:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben öyle tavsiye üzerine müzik dinlemeyi sevmem yani içimden gelmeli dreamde müzik hattında duydum adlarını sonra isim sempatik geldi içim ısındı bi bakalım dedim sonrası malum cok seviyorum onları  |
|
| Başa dön |
|
 |
|