| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gokhan-bjk zardanüye

Kayıt: Dec 29, 2006 Mesajlar: 1018 Nerden: Ehl-i Keyf'in Masal Diyarı'ndan
|
Tarih: Cmt Hzr 23, 2007 4:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
kapatalım bu konuyu...  |
|
| Başa dön |
|
 |
zyraaaa zardanüye

|
Tarih: Sal Hzr 26, 2007 10:55 am Mesaj konusu: |
|
|
| ben anadolu öğretmen lisesinde okuyorum karnem güzel bir tane dördüm var yani sınıf birinciliğim gittti:(( neyse artık seneye nasıl olsa bir senem daha var:)yaktın beni geo..ya ne oldusa ikinci sınavda oldu dedim hep ortak yapmayın şu sınavları herkes çakıyo diye ama gelde müdüre anlat anlamıyo ki kardeşiim.... |
|
| Başa dön |
|
 |
juan_marco zardanüye

|
Tarih: Sal Hzr 26, 2007 6:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
| zyraaaa demiş ki: | | ben anadolu öğretmen lisesinde okuyorum karnem güzel bir tane dördüm var yani sınıf birinciliğim gittti:(( neyse artık seneye nasıl olsa bir senem daha var:)yaktın beni geo..ya ne oldusa ikinci sınavda oldu dedim hep ortak yapmayın şu sınavları herkes çakıyo diye ama gelde müdüre anlat anlamıyo ki kardeşiim.... |
Amma dertliymişsin bea kardeş sen.Ben ortal sınavları cok severdim cunku hep dandik hocalar denk gelirdi gözetmen olarak.Zayıfları kurtarmak için süper bir fırsattı.İlk teşekkürümü lise sonda ilk dönem aldım.Koca okulda tek teşekkür alan bendim baska herkes takdir almıştı.2.dönem takdir aldım fakat karnesinde 3 olan tek kişi yine bendim.Takmamak gerek notları.Ama üniversite sınavında hatırlatıyor sen beni takmamıstın diye. _________________ Bu Alemde 2 Büyük Var
Beşiktaş ve 70'lik Rakı |
|
| Başa dön |
|
 |
zardangokhan zardanüye

|
Tarih: Pzr Tem 08, 2007 10:02 pm Mesaj konusu: karnemmm |
|
|
ben 8. sınıfı bitirdim yıl sonu ortalamam 4.32
takdir aldım
diploma notu 4 40 falan olmalı... |
|
| Başa dön |
|
 |
zardanyonca zardanüye

|
Tarih: Pts Tem 09, 2007 11:58 am Mesaj konusu: |
|
|
ya neden bukadar dert yapıyorsunuz amacınız ne bir tane dördüm var allah kahretsin durumları neden? ben valla sadece 5 olan derslerimi söyleyeyim ingilizce müzik beden şükredin yani ya allah allah bende öyle bir karne olcak valla değil hayıflanmak ömrü billah hayattan şikayetçi olmam size de pes diyorum doğrusu  _________________ Love is the triumph of imagination over intelligence... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ji13er zardanüye

|
Tarih: Pts Tem 09, 2007 12:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim ki 5.00 dı ama moralim çok bozuldu ilk 2 sene okulda sondan 4. ol son sene 5.00 olsun kendime yakıştıramadım neyse herşeye rağmen okulu 87. bitirdim ( sondan 8. ) yoksa kendimi kötü hissederdim  _________________ Önce, büyük büyük düşündüm; sonra büyük büyük yaşadım. Ne varsa, onlar aldı. Şimdi bana küçük bir ölüm kaldı. |
|
| Başa dön |
|
 |
zardanyonca zardanüye

|
Tarih: Pts Tem 09, 2007 12:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Ji13er demiş ki: | Benim ki 5.00 dı ama moralim çok bozuldu ilk 2 sene okulda sondan 4. ol son sene 5.00 olsun kendime yakıştıramadım neyse herşeye rağmen okulu 87. bitirdim ( sondan 8. ) yoksa kendimi kötü hissederdim  |
al birde burdan yak  _________________ Love is the triumph of imagination over intelligence... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ji13er zardanüye

|
Tarih: Pts Tem 09, 2007 12:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
| zardanyonca demiş ki: | | Ji13er demiş ki: | Benim ki 5.00 dı ama moralim çok bozuldu ilk 2 sene okulda sondan 4. ol son sene 5.00 olsun kendime yakıştıramadım neyse herşeye rağmen okulu 87. bitirdim ( sondan 8. ) yoksa kendimi kötü hissederdim  |
al birde burdan yak  |
Ne yaparsın okul 1. liği gibi bir terimden çok uzak olunca sondan sayarak daha iyi hissedebilieceğin yerleri deniyorsun _________________ Önce, büyük büyük düşündüm; sonra büyük büyük yaşadım. Ne varsa, onlar aldı. Şimdi bana küçük bir ölüm kaldı. |
|
| Başa dön |
|
 |
zardanyonca zardanüye

|
Tarih: Pts Tem 09, 2007 12:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
nedense bende olmuyor sanırım bu hırs ben sadece ingilizcede yapabiliyorum hırs okul 1.siyim ve birinciyi geçmek için elimden geleni yaptım sonunda başardım ama diğer derslerde başarılı değilim ve olamayacağım için de razı olurum genelde  _________________ Love is the triumph of imagination over intelligence... |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

Kayıt: Dec 29, 2006 Mesajlar: 1018 Nerden: Ehl-i Keyf'in Masal Diyarı'ndan
|
Tarih: Cum Arl 28, 2007 2:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
| zardanyonca demiş ki: | ya neden bukadar dert yapıyorsunuz amacınız ne bir tane dördüm var allah kahretsin durumları neden? ben valla sadece 5 olan derslerimi söyleyeyim ingilizce müzik beden şükredin yani ya allah allah bende öyle bir karne olcak valla değil hayıflanmak ömrü billah hayattan şikayetçi olmam size de pes diyorum doğrusu  |
Öyle kişiliklere sinir oluyorum. Şükretsenize o notu alamayan ne öğrenciler var, sesleri çıkmıyor! _________________ Çarşı, Zardanadam'a karşıysa ben de Çarşı'ya karşıyım!
http://twitter.com/#!/zardanadam |
|
| Başa dön |
|
 |
|