| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cHiqLeT zardanüye

|
Tarih: Prş Eyl 29, 2005 12:14 am Mesaj konusu: Tamamböceği aLbümüyLe nasıL tanıştınız? |
|
|
Zardanadam'ı Tamamböceği demosundan itibaren takip etmeye çalışıyorum...
Zardanadam a albümlerini göndermelerini rica ettiğim maili attıktan bir süre sonra, bir akşam üstü eve kargo geLmişti... Kargonun poşetini açınca bir mouse kutusunun içine koyulmuş 20 tane Tamamböceği cd'siyLe karşıLaşmıştım.. A4 kağıdına basılıp cd iLe aynı poşete konan şarkı sözLerini görünce önce çok şaşırmıştım, sora deli gibi sevinmiştim... Kısa süre içinde bu cdLeri arkadaşLarımLa payLaştım ve onLarın da Zardanadam La tanışmaLarını sağladım...
Ya siz? |
|
| Başa dön |
|
 |
_ringo_ zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 30, 2005 12:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
görkem sağolsun o yolladı bana hepsini  |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 30, 2005 12:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
benim elimde tamamboceğin den abartı bi miktar vardı fakat daıttıktan sonra kendim dinlemek için bi cd actım fakat defolu cıktı zar zor mp3 e cevirebildim ama daha sonraki partide ilk işim cdleri kont etmek oldu herneyse onemli deil tuba onemli olan zardanadam ın sizlere ulasmasydı..  _________________ sev beni besle beni asla terketme beni |
|
| Başa dön |
|
 |
juan_marco zardanüye

|
Tarih: Cmt Ekm 08, 2005 10:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Görkem ya harika insan Zardanadamperver bir yuttaş.Ayrıca şeker tatlı insan.Tam Zardanadamcılara yakısacak davranıslar içinde olan insan. Ben şu anda konusmadıgım bi cocuk sayesinde ilk olarak tanıstım kendisinden nefret etsemde su an saygıyla anıyorum ismini.Serdar akarca |
|
| Başa dön |
|
 |
HighSound zardanüye

Kayıt: Oct 18, 2005 Mesajlar: 2 Nerden: SeninGeldiginYerden
|
Tarih: Cmt Ekm 22, 2005 6:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
| tanısmam aslında bır tesaduf oldu radyo d de güven erkalın programında dınledım ve hosuma gıttı ama bır sorunum vardı..Nerden bulacaktım dedım kendı kendıme meyersem bır demo albüm oldugunu ogrendım.. sonrada bır arastırmaya gırdım ınternette resmı sıtenızı buldum ve sıte yardımıma kostu.... tum mp3 lerınızı ındırdım... Ve bu sekılde hayatıma gırmıs oldu ZardanAdam.. |
|
| Başa dön |
|
 |
duskunlukler zardanüye

Kayıt: Nov 10, 2005 Mesajlar: 76 Nerden: cehennem olmasın..
|
Tarih: Prş Ksm 10, 2005 5:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
| erbaturun kuzeni ile tanışınca tamam böceğini flnda bulasım geldi ve buldum.. |
|
| Başa dön |
|
 |
criticize zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 14, 2006 11:46 am Mesaj konusu: |
|
|
ben ilk önce "tamamböceği" albümüyle deil "korsan" albümüyle tanıştım
oktay'la katatonia'nın discouraged ones albümünü almaya gitmiştik (izmir karşıyaka poem)oradan bedava diye aldık yolda bas gitar resmine baka baka yürürken bu nasıl grup len 2 tane basçı var falan demiştik işyerine gidip albümü dinlemeye başlayıp beğenmeyip çıkartmıştım(hata yaptığımı soradan farkettim)yaklaşık 4-5 ay sora gene oktay evinde "tamamböceği" albümünü dinliodu ve kim len bunlar ne güzel çalıolar falan diip iki albümü birden kapıp eve gitmiş ve albümleri hatim etmiştim daha soradan 3.albümünüzü beklemeye koyulup 12.5ytl bayılıp dibini gör albümünüzü almıştım (12.5 ytl ye 10 tane korsan albüm alırdım sevildiğinizi bilin ) |
|
| Başa dön |
|
 |
cEsA zardanüye

|
Tarih: Cum Nis 28, 2006 12:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
ilk bi yerlerde sarışınlar bokturu dinledim sonra tamamböceğini buldum:) iyiki de bulmuşum  |
|
| Başa dön |
|
 |
morpheos_can zardanüye

|
Tarih: Prş May 25, 2006 3:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
sarışınlar boktur...bunu heryerde duyuyodum
sonra zardanadam sonra tamamböceği _________________ Yüzünden başlasam gitmeye uzaklara
Duymasam kimseyi
Sonu olmasa ummadık rüyalarda
Eksilse, yok olsa bile değer
Bir gün kendimi bırakıp
Sana anlatsam ne olduğunu |
|
| Başa dön |
|
 |
mErVe zardanüye

|
Tarih: Cmt Hzr 03, 2006 6:52 am Mesaj konusu: |
|
|
| ben sanırsam yani hatırladıgım kadarıyla bu forumdakı kuzenım gizem sayesinde tanısmıstım saolsun warolsun |
|
| Başa dön |
|
 |
kEpHaLoNiA zardanüye

|
Tarih: Cmt Hzr 03, 2006 8:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
önce sarışınlar boktur ilk göz ağrım ve hala o şarkıya bayılıyorum:) zardanadamla emirin ipodundaki sarışınlar boktur şarkısıyla tanıştım(saol emir) işte öle _________________ sofular günah demişler bu aşkın şarabına
ben doldurur,ben içerim günah benim kime ne
? |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Çrş May 23, 2007 3:11 pm Mesaj konusu: Tamamböceği |
|
|
Benim ilk kulak ağrımdır... İlk başta hamamböceği diye algılamıştım daha sonradan dikkatli dinleyince Tamamböceği olduğuna kabul getirdim...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
realrck zardanüye

|
Tarih: Cmt Hzr 02, 2007 8:46 am Mesaj konusu: Re: Tamamböceği |
|
|
bende arkadsımın tel ile buldum sizi saolsun arkdasım benim  |
|