| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ahnas zardanüye

Kayıt: Jan 28, 2007 Mesajlar: 209 Nerden: ISTANBUL\SARIYER merkez
|
Tarih: Cum May 11, 2007 1:57 pm Mesaj konusu: Benim Gözlerim Ne Renk? |
|
|
Gerçekliğin aslında ironik olduğunu anlaya biliceğimiz nadir şarkılardan birtanesi
Aslında bir çok insan bunun Göz rengi olduğunu düşünüyor dinlerken fakat bana kalırsa ruhtan bahsediliyor Tolga Abi Ellerine sağlık çok güzel bir şarkı
İnsan'nın belki gözünün renginin ne olduğunu bilirsin ama Ruhunun renginin ne olduğunu herhalde gerçekten seven insan bilebilir  _________________ Herşey Vatan İçin
ŞAFAK = KARANLIK |
|
| Başa dön |
|
 |
dubara zardanüye

|
Tarih: Pzr May 13, 2007 1:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla ben bu şarkıyı tolga abinin doğan çocuğuna yaptı diye biliyorum.Bebeklerin göz renkleri bi zamana kadar belli olmuyo değişiyo ya yani o yüzden  |
|
| Başa dön |
|
 |
ahnas zardanüye

|
Tarih: Pts May 14, 2007 7:02 am Mesaj konusu: |
|
|
| dubara demiş ki: | valla ben bu şarkıyı tolga abinin doğan çocuğuna yaptı diye biliyorum.Bebeklerin göz renkleri bi zamana kadar belli olmuyo değişiyo ya yani o yüzden  |
olabilir valla ama ben bu anlattığım açıdan dinliyorum ne evrensel görüyorsun istediğin yere çekebiliyorsun sonuçta Türkçe  _________________ Herşey Vatan İçin
ŞAFAK = KARANLIK |
|
| Başa dön |
|
 |
dubara zardanüye

|
Tarih: Pts May 14, 2007 3:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Sözleri kendine göre yorumlaman doğal tabi.Kimse bi şarkıyı yazıldığı sebebe göre hayaller kurmaz dinlerken.Ben sadece Tolga abinin asıl yazma sebebini söyledim.Ayrıca Türkçeyle ne alakası var onuda anlamış değilim yani bu şarkı bi ingilizce olsaydı sen gene bu şekilde düşünmeyecekmiydin. |
|
| Başa dön |
|
 |
ahnas zardanüye

|
Tarih: Sal May 15, 2007 8:03 am Mesaj konusu: |
|
|
| dubara demiş ki: | | Sözleri kendine göre yorumlaman doğal tabi.Kimse bi şarkıyı yazıldığı sebebe göre hayaller kurmaz dinlerken.Ben sadece Tolga abinin asıl yazma sebebini söyledim.Ayrıca Türkçeyle ne alakası var onuda anlamış değilim yani bu şarkı bi ingilizce olsaydı sen gene bu şekilde düşünmeyecekmiydin. |
Tamam arkadaşım açıklama için saol teşekkür ederim. Her insan şarkıyı kendine göre nasıl yorumluyorsa gözünde o öyledir Türkçeyle böyle bir alakası olabilir Bir bebek dışında bir insanın gözlerinin ne renk oldugunu bilirsin normal bakan bir insan başka anlama getirebilir gözü anlatmak istedigim buydu  _________________ Herşey Vatan İçin
ŞAFAK = KARANLIK |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Prş Arl 27, 2007 2:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzel bir şarkı, ilk dinlediğim zamanlarda sokakta yürürken ağzımdan düşmeyen şarkılardan bir tanesidir. Şimdi bile düşmüyor şarkı. Ben daha çok gökyüzüne bakıp söylerken duygulanıyorum.
Şarkının hikayesini bende merak ettim şimdi! Tolga abi anlatırsan sevinirim(seviniriz).  _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Prş Mar 27, 2008 9:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim gözlerim ne renk?
Yaptığım araştırmalar sonucu bu şarkının hikayesini öğrendim paylaşmak istiyorum.
Tolga abimiz kızı Deniz için yazmış. Deniz daha ilk doğduğu sıralarda ona mama yedirirken Tolga abi'ye gülümsemeleri yetmiş. Ve sağolsunlar böyle bir şarkıyı bizimle paylaştılar.
İşte tam bu sırada kağıda dökülmüş. ''Benim Gözlerim Ne Renk?''
 _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |