| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
burak zardanüye

|
Tarih: Çrş Nis 04, 2007 12:36 pm Mesaj konusu: Zardanadam "Dergi Hafif Müzik" Röportajı |
|
|
Herkese Merhaba,
Vega grubunun internet üzerinden yayınlanan fan dergisi "Dergi Hafif Müzik" son sayısında Zardanadam röportajına yer ayırdı. Mehmet Ali Karacan'la yapılan röportajı okumak için http://www.grupvega.net/dergi/ linkini tıklayabilirsiniz.
iyi eğlenceler...
Burak
 |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Çrş Nis 04, 2007 1:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok hoş bir roportaj ve grafiklerde muhteşem olmuş...tanıtım sayfasına hayran kaldım diyebilirim...ayrıca roportajın 3. kişi ağzından anlatılması ayrı bir güzellik katmış ve bazı kesimlerin "korktular beleş veriyorlar" gibi saçma yazılarına bir nevi cevap olmuş...zardanadam ın yüzünü göstermiş teşekkürler...
etkileyen
 _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Prş Arl 27, 2007 1:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
| lord_of_darkness demiş ki: | çok hoş bir roportaj ve grafiklerde muhteşem olmuş...tanıtım sayfasına hayran kaldım diyebilirim...ayrıca roportajın 3. kişi ağzından anlatılması ayrı bir güzellik katmış ve bazı kesimlerin "korktular beleş veriyorlar" gibi saçma yazılarına bir nevi cevap olmuş...zardanadam ın yüzünü göstermiş teşekkürler...
etkileyen
 |
Kim korkmuş, salla gitsin öyle diyenleri. Okumadım ama okuyan arkadaşların yorumlarından yola çıkarak çok güzel bir tokat olmuş, denebilir bu korku mevzusuna...  _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |