| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Pzr Nis 01, 2007 7:04 pm Mesaj konusu: basında zardanadam |
|
|
Boşverin zardanarkadaşlar hiç takmayalım bu tür saçma sapan dedikoduları ... Biz zardanadamın ne olduğunu gayet iyi biliyoruz... Bir atasözü var; kedi uzanmadığı ciğere pis dermiş...
Zardanadam senin her zaman yanındayız...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Ji13er zardanüye

|
Tarih: Pzr Nis 01, 2007 7:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Topic açılalı epeii bi olmuş ama ben yeni gördm we bence bu Türk basının ne kadar aşağılara düştüğünün göstergesidir artık yaptıkları haberleri araştırmama olayınıda geçtiler ne dediklerini bilmiolar bnce Türk basını açısından gerçekten yazık yoksa zardanadam açısndan sadece komk bi olay kendini bilmeyen insanların bu lafları _________________ Önce, büyük büyük düşündüm; sonra büyük büyük yaşadım. Ne varsa, onlar aldı. Şimdi bana küçük bir ölüm kaldı. |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Pts Nis 02, 2007 9:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Türk basını diyerek genelleme yapma bence boşverin sabahın kapağını bu sabah tmsf verdi bizde bir nevi öcümüzü belki almış sayılırız  _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
madwitch zardanüye

Kayıt: Apr 02, 2007 Mesajlar: 4 Nerden: dibini bile göremediğim kahrolası boşluktan...
|
Tarih: Pts Nis 02, 2007 9:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Bilip bilmeden haber yaparlarsa tmsf de böyle yapar onlara Bi daha da bilgi toplamadan haber yapmasınlar gazeteciliği de kötü duruma düşürüyorlar. _________________ Benden bir ruhsuz yaratmayı nasıl başardınız??? |
|
| Başa dön |
|
 |
zardana zardanüye

|
Tarih: Pts Nis 02, 2007 5:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
sana katılıyorum zardanadam ın bedavaya dağıtmasının iki nedeni var
ilki para ile satılamayacağı için kendilerin yaptığı sey havalanma değil bu yaptığı emege saygılılar herkes böyle olsa çeske
ikinciside durumu olmayanların alabilmesi için bunu ben uydurmuyorum zardan adam diyor  |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Sal Nis 03, 2007 8:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Yani işte bunu bilmedikleri için ayrıca sabah gazetesinin nasıl oldugunu biliyorum cunku bende o meslekteyim gazeteciyim...ama işte muzikle alakasız kişiler gelip böyle şeyler yapıyorlar sonrada bizi ateşlendiriyorlar yahu... boyle oluncada bende meslekten nefret ediyorum  _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
SiMeTRi zardanüye

|
Tarih: Çrş Ekm 03, 2007 2:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
neremle gülceğime karar vermem lazım önce  _________________ ANARŞİST ROCK TOPLULUĞU |
|
| Başa dön |
|
 |
ilknur zardanüye

|
Tarih: Çrş Ekm 17, 2007 3:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
| SiMeTRi demiş ki: | neremle gülceğime karar vermem lazım önce  | katılıorum  _________________ ''en sevdiğin yalnızlığı geçir sırtına..eserken rüzgar üşümezsin!!..'' |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Çrş Arl 26, 2007 6:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sallayın gitsin!
Bu saçma sapan haberi yapan her kimse aç kalmış millet'e saldırıp duruyor.
Ben bu haberi yapana takacak sıfat bulamıyorum!
Şimdi ''odun'' diyecem, olmayacak. Çünkü, oduna'da su verince yeşeriyor mübarek! _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |