| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
burak zardanüye

|
Tarih: Prş Mar 15, 2007 4:19 pm Mesaj konusu: 18 Mart Pazar Dream TV "Yüxexes" Programı (Tekrar) |
|
|
Merhabalar,
İzleyen oldu mu bilmem, ama dün gece Zardanadam "Yüxexes" programında canlı yayın konukları arasındaydı. Dream Dergi'nin 1. yıldönümü nedeniyle parti havasında geçen canlı yayın, stüdyodan oldukça neşeli gözüktü açıkçası.
Hatta Erbatur, Direc-T grubuyla bir de şarkı söyledi
Neyse fazla ayrıntıya girmeden duyurumu yapıyorum: Programı izleyemeyenler pazar akşamı 22:30 sularında "yüxexes"in tekrar yayınını Dream Tv'de bulabilirler.
İyi eğlenceler
Burak
 |
|
| Başa dön |
|
 |
caari zardanüye

Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 83 Nerden: Izmir, Eskisehir, İstanbul
|
Tarih: Prş Mar 15, 2007 4:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
18 yasindayim samsundayim, unlu bi rock grubunda tulum caliyorum. Ayrica kendime güvenim de yok    _________________ Kac kez ıskaladık hayatı... |
|
| Başa dön |
|
 |
likeabrokenwave zardanüye

|
Tarih: Prş Mar 15, 2007 4:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten çok keyifli ve renkli bir programdı.özellikle erbatur abi ve direc-t'in söyledikleri the beatles şarkısı dinlenmeye değerdi.
 _________________ büşş |
|
| Başa dön |
|
 |
ucrubralta zardanüye

|
Tarih: Cum Mar 16, 2007 1:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet gerçkten de çok keyifli bir programdı... özellikle programın kapanışı ve erbatur abiyle bilge nin yaptığı düet gerçkten de görülmeye değerdi... =)) hatta dün akşam da sanırım balans ta bir program vardı ama oraya zardanadam katıldı mı bilmiyorum... _________________ <div>İnsan hep umut eder, biliyorsun bunu!!! Ne olursa olsun YAŞAMAYA MECBURSUN!!... </div> |
|
| Başa dön |
|
 |
zardana zardanüye

|
Tarih: Pzr Mar 18, 2007 4:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
şimdi bir şey anlatıcam ama inanmıcaksınız biliyorum inanmayanlar için zardan adam grubuna sorabilirsiniz
ben aydilge.biz olarak katılıcaktım o programa haydar pasadan bır ark daha aldık sadece aydilge çıkıcagını sanıyoruz neyse 2 kişi taksime gittik sonra bekledik ne gelen var ne giden dedik hapı yuttuk iki kişi katılıcaz rezil olucaz programa ne bielelim baska konukların ve ziyaretcılerınde olduğunu ya sakın sanmayın aydilgenin hiç seveni yok diye bana durmadan telefon geldi biri refakatci diğeri unıversitede yane hepsinin işi zor cogu sehır dısında neyse sonra orda saat 20:00 10 varken yanımıza gitarlı adamlar gelmeye başladı ay diyorum ben bunları bir yerden çıkarıcam sonra bir baktım gitarda kalp işareti ve zardanadam yazısı olmaz yane birincisi sade aydilge katılıcak diye biliyorum ikincisizardan adam ın orda işi ne neyse araba geldi biz kaçırmayalım diye direk koştuk arkada iki kişi daha bağırdı bizi unutmayın dıye 4 kişi olmuştuk sonra servis boş olduğu için 4 kişiyi arkaya gçirdiler bir baktık onlar orda allahım dedim zardan adam olması gerkiyor bunlar dedim kimler var servis de dediler aydilge fan dedik birde arkadan zardan adam ekibi diyince işte bu sefer gerçekden inandık 1 dk donduk öyle inanırmısınız zardanadam ekibiyle birlikte yolculuk ediceğiz sonra ark biraz ben biraz başladık muhabbet arkamızda onlar oturuyor 4 şanlşı insandık biz neyse iki ark devam etirdik artık biz zardan adam ekibindeydik inince tasıyalım abi dedik hayır gerek yok dediler sonra gidik içeri bekleme salonundayız masada oturuyoruz baktım gecerken selam verıyorlar bende verıyorum neyse program basladı biz zardan adam söylenıncehep birlikte bizim ekip çıkıyor bizim ekip sonra program bitti biz yine gittik zardan adam ın yanına bir foto cekındık grup olarak sonra dısarda onları bekledık aynı servısle gıdecek dık yine ama onların yeri başkaydı bende hepsiyle görüşüp gittim sadece o gece onlarla tanısmadım aydilge pinahaniden sinan abi direct vs vs dedim ya o gece 4 şanslı kişiydik biz  |
|
| Başa dön |
|
 |
mehmetal zardanüye

|
Tarih: Pzr Mar 18, 2007 5:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok guzel tesadüfler olmus valla ne kadarda şanslısınız  |
|
| Başa dön |
|
 |
zardana zardanüye

|
Tarih: Pts Mar 19, 2007 7:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
alın bunlarda fotografları grubla bizim
üzerinde HIM olan benim
| Kod: | | http://img367.imageshack.us/img367/4813/photo1916atf9.jpg |
ben ve zardan adam ekibi
| Kod: | | http://img367.imageshack.us/img367/3232/photo2522adp2.jpg |
ben  |
|
| Başa dön |
|
 |
zardana zardanüye

|
Tarih: Pts Mar 19, 2007 7:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
alın bunlarda fotografları grubla bizim
üzerinde HIM olan benim
ben ve zardan adam ekibi
ben  |
|
| Başa dön |
|
 |
zardana zardanüye

|
Tarih: Pts Mar 19, 2007 7:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
bunlarda yayından fotolar ama görüntüde sorun var
ben den bu kadar  |
|
| Başa dön |
|
 |
gokhan-bjk zardanüye

|
Tarih: Prş Arl 27, 2007 12:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu programı izleyemedim. Pazar günü tekrarına bakıyım dedim ve tamda Zardanadam Yüxexes performanslarından Mayıs'ta yakaladım. İyi bi program olduğunu söyleyebilirim. _________________ Oklava hamur açar
Mandal çamaşır asar
Portakal vitamin yapar
Anlayacağın her şey bir işe yarar
Sen sen sen, ye iç yat
Elbet bunlar da gerek
Ama fabrikanın üretimi
Olmasın sadece tezek
Tezek bize ne gerek. |
|
| Başa dön |
|
 |