| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ucrubralta zardanüye

|
Tarih: Cum Oca 05, 2007 4:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
kesinlikle kınıyorum!!! sabah gazatesi gibi bir yayın aracı böyle bir tutarsızlığın içerisine giriyorsa vay halimize....  _________________ <div>İnsan hep umut eder, biliyorsun bunu!!! Ne olursa olsun YAŞAMAYA MECBURSUN!!... </div> |
|
| Başa dön |
|
 |
sule zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 06, 2007 9:05 am Mesaj konusu: |
|
|
sadece "YAZIK" diyorum.. zardanadam'ı tanımayan insanlar bunlar.. saygısız,tutarsız insanlar...  |
|
| Başa dön |
|
 |
zrdn_kz zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 06, 2007 4:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
saçmaa  |
|
| Başa dön |
|
 |
ucrubralta zardanüye

|
Tarih: Pzr Oca 07, 2007 10:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya arkadaşlar affedersiniz ama sonradan aklıma takılan bir şey oldu... burak abinin yolladığı link e de baktım fakat aradığım şeyi göremedim... bu her iki yazıyı da yazan aynı kişi mi?? sonuçta farklı kişilerin farklı düşünceleri olabilir... ama yine de bu, ikilemin gerçekliğini değiştiremez...  _________________ <div>İnsan hep umut eder, biliyorsun bunu!!! Ne olursa olsun YAŞAMAYA MECBURSUN!!... </div> |
|
| Başa dön |
|
 |
baLsacLim zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 13, 2007 4:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
bir daha sabah almıcam! madem bilmiosun nie yazıosun ??  _________________ Güzel bir ruha aşık olan , bütün hayatı boyunca O'na sadık kalır. Çünkü sevdiği şey ebedidir.. |
|
| Başa dön |
|
 |
caari zardanüye

Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 83 Nerden: Izmir, Eskisehir, İstanbul
|
Tarih: Sal Oca 16, 2007 10:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
"Zardanadam`ın Eski Albumu Çıktı!!!! Üçüncü albümümüz Dibini Gör'ün kayıtlarını tamamladıktan sonra, bir yapımcı firma aracılığıyla basılıp dağıtılmasını tercih etmiştik. 2005 yılında Müzik Mahsulleri Ofisi etiketiyle yayınlanan albüm, endüstrinin yaşadığı kriz nedeniyle yeni baskısı yapılamamış ve birçok dinleyicimize ulaşamamıştı.
Albümün yayınlanma hakları firmaya ait olduğundan sitemizden paylaşma olanağımız da bulunmuyordu. Geçtiğimiz hafta içinde MMO ile yaptığımız görüşmelerin ardından "Dibini Gör”ün yayın ve çoğaltım haklarını devraldık. Artık Dibini Gör albümünü de ücretsiz olarak paylaşabiliyoruz. Zardanadam’a bugüne kadar verdiği destek için Müzik Mahsulleri Ofisine ve iyiniyetli yaklaşımları için dostumuz Okan Ulusoy’a sonsuz teşekkür ederiz… "
i.ne basın bunu da yazın...  _________________ Kac kez ıskaladık hayatı... |
|
| Başa dön |
|
 |
dennizmever zardanüye

|
Tarih: Çrş Oca 17, 2007 3:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
eyvallahh çağrı!! kafiyeli olmuş yerine oturmuş.
basında adamlar kafalarına göre yorumluyorlar haberleri. tv, gazete farketmiyor. onlar için hangisi daha çok ses getiriyorsa o doğrudur!
"televizyona sıç gazeteye sil kıçını!" _________________ miracle&blues |
|
| Başa dön |
|
 |
cHiqLeT zardanüye

|
Tarih: Cum Oca 19, 2007 9:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
İlginç bir haber. Acaba birileri Zardanadam'lardan ve piyasaya karşı böyle bir alternatif üretmişliğinden mi tırstı? Haber Sabah'da çıktığına göre olabilir.
Ne diyelim: Yaşasın Zardanadam =) _________________ Zardanadam özünü bilir,
Yanlışının izini bulur.
Melekteki şeytanı görür.
Sıkılmadan yüzüne vurur. |
|
| Başa dön |
|
 |
crOcUs_RoSe zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 20, 2007 8:23 am Mesaj konusu: |
|
|
zardanadam gibi bir gruba böyle iftiralar atılması akıl alacak gibi bişey değil
bilmiyosan yazmayacaksin,, biz neyin ne oluğunu biliyoruz ama o yazıyı okuyup da zardanadamı ilk defa tanımış olan insanlar yanlış düşünebilirler  |
|
| Başa dön |
|
 |
mehmetal zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 22, 2007 3:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
nefret edıyodum zaten bu gazeteden bunuda gördüm ya şiddetle kınıyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 22, 2007 4:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
ayrıca yazıda gıcık oldugum bir noktada albumleri bedava yollamıyor... parayla satılamıycak kadar değerli oldugu için isteyenlere ucretsiz olarak veriyorlar...
zaten kimsenin parasıda yetmez zardanadam albumlerini almaya  _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
joey zardanüye

|
Tarih: Sal Oca 23, 2007 10:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Ya neden anlamak istemiyorlar,bunun çaresiz kalmakla ne alakası var?Mantıklı bir cevap bulabiliyorlar mı bu kurdukları cümled acaba?Bir kere ne çıkar olabilir ki yok yere bu kadar maliyete katlanılsın.Her şeyde bir çıkar ve karalama arıyorlar ya sinir oluyorum.Neden,sadece müzik yapmak ve farklı olmak için olamaz mı?Bence at gözelüklerini çıkarsalar iyi olacak  |
|
| Başa dön |
|
 |
mrv zardanüye

|
Tarih: Sal Oca 23, 2007 7:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
| joey demiş ki: | Ya neden anlamak istemiyorlar,bunun çaresiz kalmakla ne alakası var?Mantıklı bir cevap bulabiliyorlar mı bu kurdukları cümled acaba?Bir kere ne çıkar olabilir ki yok yere bu kadar maliyete katlanılsın.Her şeyde bir çıkar ve karalama arıyorlar ya sinir oluyorum.Neden,sadece müzik yapmak ve farklı olmak için olamaz mı?Bence at gözelüklerini çıkarsalar iyi olacak  |
katılıyorumm sana... |
|
| Başa dön |
|
 |
likeabrokenwave zardanüye

|
Tarih: Cmt Oca 27, 2007 7:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
içimden tarif edilemez bir şekilde 'oha' deme isteği geldi.
afedersiniz. _________________ büşş |
|
| Başa dön |
|
 |
SerhatBeyy zardanüye

|
Tarih: Cum Mar 02, 2007 8:34 am Mesaj konusu: |
|
|
| Sanata Saygı kalmadı ki Zardanadam napsın |
|