| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
MucizeM zardanüye

|
Tarih: Pzr Ekm 30, 2005 6:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
| fbli olması ayrı bi güzellik katmış tabi;) |
|
| Başa dön |
|
 |
bluescarab zardanüye

|
Tarih: Pzr Ekm 30, 2005 7:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya fb li bjk li gs li ya da başka bişi..ne farkeder?? işini ii yapıo mu? yapıo.. gerisini irdelemeye gerek yok bence  _________________ Diyorum ki size; dans eden bir yıldız doğurabilmek için hâlâ kaos olmalı insanın içinde.Diyorum ki size: hâlâ kaos var içinizde.. |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan zardanüye

|
Tarih: Prş Ksm 03, 2005 10:23 am Mesaj konusu: |
|
|
Grubun en tiki elemanıdır Cem  _________________ leave me alone don't want your promises no more
cause rock n' roll is my religion and my law
won't ever change, may think it's strange
you can't kill rock n' roll, it's here to stay |
|
| Başa dön |
|
 |
serkanabim_08 zardanüye

Kayıt: Sep 29, 2005 Mesajlar: 65 Nerden: sarı bi kelebeğin kanadına asılı ruhum!!
|
Tarih: Prş Ksm 03, 2005 12:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
| tiki miki demeyin yaf! |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Cum Ksm 04, 2005 8:35 am Mesaj konusu: |
|
|
| cihan demiş ki: | Grubun en tiki elemanıdır Cem  |
yok lan doru soluyo ogun aksam neden rockı içirmedik la biz cem e
ulan ben hasta olmucam varyaa benlen yarıscak adam tanımam hacı  _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
yascemyasmicem zardanüye

![]()
|
Tarih: Sal Ksm 15, 2005 10:23 am Mesaj konusu: cem abimizin lokmalarını saaaaaaaymayııııın okkadarrrrrrrrr |
|
|
bakın fenerliymiş zaten hiç laf söylettirmem toz kondurmam .ayrıca yemek yesin ne güzel böyle eşkisi tuzu biberi yerinde sonra etli bir yemeğe kim hayır diyecek.zaten öğlen vakti açım tepemi attırmasın kimse ha.tabi şaka yapıyorum kimse alınmasın maksat gırgır şamata yeşillik.ama fenerli bir davulcu eminim dünyanın en iyi en sempatik nebilim en handsome davulcusudur.zaten öyle.
yasemin |
|
| Başa dön |
|
 |
Snotcuk zardanüye

Kayıt: Nov 05, 2005 Mesajlar: 307 Nerden: Ankara, Valinor, Edoras
|
Tarih: Sal Ksm 15, 2005 4:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
duy bunları cem duy ... Bak yarın bir gün konserlerinizde ön saflarda üzerinde "CEM" yazılı bandanalı olan ve "CİEEEEMMM" diye bağrışan kızları görürseniz şaşırmayın...  _________________ "Aslında..." dedi Mustapha Mond "Siz mutsuz olma hakkını istiyorsunuz.."
"Öyle olsun" dedi vahşi, meydan okurcasına "Mutsuz olma hakkını istiyorum!!" |
|
| Başa dön |
|
 |
yascemyasmicem zardanüye

![]()
|
Tarih: Çrş Ksm 16, 2005 10:24 am Mesaj konusu: |
|
|
urfada olmasaydım konserine gelip pankart açardım.ama ne yazıkki kader utansın maalesef olmayınca olmuyor tabi..........
neyse belki bir gün urfaya gelirler yada ben istanbula gelirim ancak yani.ama buda impossible..  |
|
| Başa dön |
|
 |
bluescarab zardanüye

|
Tarih: Prş Ksm 17, 2005 8:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
| yascemyasmicem demiş ki: | urfada olmasaydım konserine gelip pankart açardım.ama ne yazıkki kader utansın maalesef olmayınca olmuyor tabi..........
neyse belki bir gün urfaya gelirler yada ben istanbula gelirim ancak yani.ama buda impossible..  |
yasık yaf ben de d.bakırdaım (babamn mslei yüsündn ) ben de sınawı kazanıp batıya gideceim günü ekliorum o zaman ben de konserlede en önde "cieeeeeeeeeeemmm!!!" die baırcam umarım  _________________ Diyorum ki size; dans eden bir yıldız doğurabilmek için hâlâ kaos olmalı insanın içinde.Diyorum ki size: hâlâ kaos var içinizde.. |
|
| Başa dön |
|
 |
yascemyasmicem zardanüye

![]()
|
Tarih: Pts Ksm 21, 2005 7:48 am Mesaj konusu: |
|
|
| evet ya bir umut var o.yani okul kazanıp batıya gitmek.yoksa konser monser burada hiç yok.gene diyarbakırda oluyordur konser...urfada hiç yok..en son geçen mayıs ayı bir konser vardı onun dışında hiç olmadı.bu nasıl birşey ya.demek benimle aynı kaderi paylaşıyon |
|
| Başa dön |
|
 |
SiMeTRi zardanüye

|
Tarih: Pts Arl 05, 2005 7:50 am Mesaj konusu: |
|
|
cieeemmm tamm bir kabusturr yaaa düzgün söleyin şuu ismi..  |
|
| Başa dön |
|
 |
yascemyasmicem zardanüye

![]()
|
Tarih: Sal Arl 06, 2005 8:28 am Mesaj konusu: |
|
|
| ccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm |
|
| Başa dön |
|
 |
bihter zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 09, 2006 5:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
bilmiyorum garip mi olacak bu yorum ama cem iyi çalmanın dışında aşırı da tatlı bi tip bence sahne duruşu çok karizma derim ben  _________________ olumden korkma,yaşanmamis hayattan kork! cennetten kopardigin bir cicegi cehenneme dikemeyecegin gibi,cehennemden aldigin kor bir atesle de cenneti yakamazsin |
|
| Başa dön |
|
 |
Snotcuk zardanüye

Kayıt: Nov 05, 2005 Mesajlar: 307 Nerden: Ankara, Valinor, Edoras
|
Tarih: Pts Oca 09, 2006 9:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Vadaaa!!!! Ciiieeeeemmmmm!!!!! Bak bir hayranın daha çıktı Sen neymişsin beaaa!!  _________________ "Aslında..." dedi Mustapha Mond "Siz mutsuz olma hakkını istiyorsunuz.."
"Öyle olsun" dedi vahşi, meydan okurcasına "Mutsuz olma hakkını istiyorum!!" |
|
| Başa dön |
|
 |
meral zardanüye

|
Tarih: Pts Oca 16, 2006 2:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben de hastasıyım o karizmaaaaaa  _________________ <div>Hepsi hepsi hayat nasıl olsa...</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
|